Nye Razer Blade 16 og 18 er mere end blot let opdatering – verdens første 240Hz OLED-skærm

Razer Blade 16

OLED-gaming-bærbare computere har hidtil været noget af en gåde. Billedkvaliteten er overlegen med langt bedre farvegengivelse og en dybere kontrast med den virkelig flotte HDR, men opdateringshastighed og skærmforsinkelse har altid været en bekymring for dem, der ønsker at være konkurrencedygtige.

Men hvis man skal tro på Razers seneste teaser, så kan holdet have løst disse problemer med nogle massive skærmopgraderinger, der kommer til de fornyede Blade 16 og Blade 18 gaming bærbare computere på CES 2024.

To verdens første

Lad os dykke ned i de tekniske specifikationer, der bliver teaset, fordi de er rigtig imponerende. Blade 16 får en 16-tommer OLED-skærm, som er blevet udviklet sammen med Samsung og har en opdateringshastighed på 240Hz. Dens større søskende ser en opløsningsopgradering til 4K sammen med en opdateringshastighed på 165Hz i LED-skærmen.

Mest imponerende er, hvordan Razer har løst den største svaghed med OLED-skærme til spil, da Blade 16 både er VESA ClearMR 11000-klassificeret til super minimal bevægelsessløring og understøtter en 0,2ms responstid – samtidig med at den bevarer det samme kontrastforhold på 1.000.000:1, QHD+ opløsning og alt det gode HDR, du kan forvente.

Blade 18 tager en anden tilgang til at revurdere afvejningen mellem skærmopløsning og opdateringshastighed. Den nuværende gen har et QHD+ skærm med 240Hz, men denne nye vil gå efter en skarpere balance på 4K / 165Hz. Begge skærme er Calman Verified og individuelt kalibreret på fabrikken for at garantere en 100% DCI-P3 farveskala.

Ret begejstret

Disse er vældige imponerende skærmopgraderinger, der er blevet skjult i, hvad mange troede ville være temmelig mindre opdateringer af Blade 16 og 18. Intet ord om andre specifikationer eller priser endnu. Men i betragtning af at det er Razer, kan du forvente et spring til Intels Meteor Lake og AMDs Hawk-Line CPU’er og en solid pris, der matcher disse lige så solide skærmspecifikationer.

Når vi taler om den forventede pris, ved jeg, at mange mennesker ser på dem, lidt lige som Apple – en præmiumpris for et premiummærke. Og når vi snakker om Apple, så er der et stort forsøg her på at konkurrere med MacBook Pro og (måske) slå dem.

Hvordan? Lad os gennemgå disse gaming laptop-specifikationer på en anden måde. En fabrikskalibreret OLED-skærm med minimal bevægelsessløring, en 100% DCI-P3 farveskala, masser af grafisk kraft og et CNC-fræset aluminiumsdesign. Lyder ret som en bestemt kreativ pro laptop, ikke?

Selvfølgelig vil konkurrencen være hård – intet har helt formået at ramme ydeevneeffektiviteten, driftstemperaturerne eller lave blæserhastigheder på M3 Pro MacBook Pro. Men vi vil se, hvordan Razer har til hensigt at konkurrere med Apple, når disse er fuldt annonceret på CES.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.