OnePlus Open-video afslører titaniumskruer og kulfiberstykker

I begyndelsen af denne måned gik OnePlus Open igennem den efterhånden traditionelle ‘holdbarhedstest’ af Zack fra YouTube-kanalen JerryRigEverything, og overlevede måske overraskende at blive bøjet/foldet den forkerte vej.

Hvis du undrede dig over, hvilken strukturel magi der muliggjorde det, er Zack i dag tilbage med en gennemgang af den pågældende enhed. Der er ultratyndt glas mellem pixels og plastikbeskytteren på toppen af den foldbare skærm.

Bagsiden af skærmpanelet er af kulfiber, mens skruerne i hængslet er lavet af titanium. Der er et væld af skruer inde i telefonen, sandsynligvis omkring 80 faktisk. Batterierne er meget svære at fjerne, da der ikke er nogen træktapper. Der er også mere kulfiber i hængslet.

Sjovt nok bliver “ekstraordinære materialer” som “titaniumlegering, kulfiber og mere”, nævnt i OnePlus’ markedsføring, dog uden at gå i de store detaljer.

Hvis du vil lære mere om OnePlus Open, mens den er i ét stykke og fungerer, så gå ikke glip af vores dybdegående anmeldelse.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.