Sådan overfører du musik fra computer til iPhone

Sådan overfører du musik fra computer til iPhone

Denne artikel forklarer, hvordan du overfører musik fra en computer til en iPhone. Instruktionerne gælder for iTunes-appen til pc og Mac. Du kan også overføre musik fra en iPhone til en anden.

Overfør musik fra iTunes til iPhone: Indledende trin

Der er et par ting, du skal overveje, før du overfører musik til en iPhone. Følg denne tjekliste, før du fortsætter:

 • Installer iTunes: Download den seneste version fra iTunes-siden på Apples hjemmeside.
 • Hold iTunes opdateret: Sørg for, at den nyeste version af iTunes er installeret på din computer, før du tilslutter din iPhone. For manuelt at søge efter opdateringer på en Mac skal du vælge Apple-menuen og derefter vælge App Store. På en pc skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer. Når iTunes er opdateret, skal du lukke programmet.
 • Du kan ikke overføre musik fra en iPhone til en computer: iTunes udfører kun en envejssynkronisering til en iPhone. Det virker ikke begge veje.

Bemærk: Hvis iTunes er installeret, men det ikke kører eller har problemer med at opdatere, skal du downloade og geninstallere en opdateret version fra iTunes-webstedet. Efter dette trin skal du muligvis gendanne dit iTunes-bibliotek fra en tidligere sikkerhedskopi af dit iTunes-bibliotek.

Sådan tilslutter du din iPhone til iTunes

Følg disse trin for at slutte din iPhone til din computer og vælge den i iTunes.

 1. Tilslut iPhone til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
 2. Start iTunes.
 3. I øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet skal du vælge iPhone-ikonet til højre for mediemenuen.
 4. iPhonen vises i venstre iTunes-rude under afsnittet Enheder. Vælg trekanten ved siden af enheden for at udvide iPhone-posten og vælg en af medietyperne.

Sådan overføres musik automatisk fra iTunes

Den nemmeste måde at overføre musik til iPhone er ved at bruge den automatiske synkroniseringsmetode.

Tip: iTunes viser dig, hvor meget lagerplads der er tilbage på din iPhone. Tjek kapacitetsmåleren nederst på skærmen.

 1. I iTunes-vinduet, der nu viser enheden, skal du vælge menufanen Musik i venstre rude.
 2. Vælg Synkroniser musik for at aktivere det.
 3. For at starte overførsel af al din musik skal du vælge Hele musikbiblioteket.
 4. Hvis du foretrækker kun at vælge bestemte sange fra dit iTunes-bibliotek, skal du vælge Valgte playlister, kunstnere, album og genrer. For at vælge afspilningslister, kunstnere, album og genrer skal du rulle ned og vælge det medie, du vil synkronisere.
 5. For automatisk at synkronisere musik til iPhonen skal du vælge Anvend for at starte overførselsprocessen.

Bemærk: Hvis der vises en meddelelse om, at iTunes kun kan synkronisere med ét bibliotek ad gangen, skal du læse den omhyggeligt, så du forstår, hvad der vil ske, og derefter vælge Synkroniser og erstat.

Sådan overfører du musik manuelt fra iTunes

Hvis du ikke ønsker, at iTunes automatisk skal overføre musik til din iPhone, er det muligt at konfigurere programmet til manuel synkronisering. Denne metode giver mere kontrol over, hvilke af dine iTunes-medier du vil have på din iPhone.

 1. Nær toppen af iTunes skal du vælge Oversigt i venstre side.
 2. Vælg Håndter musik og videoer manuelt for at aktivere denne tilstand.
 3. Vælg Anvend for at gemme indstillingerne.
 4. Vælg tilbagepilen øverst i iTunes, og find bibliotekssektionen i venstre rude. Vælg Sange. Du kan også vælge Albums, Artister eller Genre.
 5. Træk og slip sange fra iTunes-hovedvinduet til venstre rude, hvor telefonen er opført. Hvis du har flere sange, du vil synkronisere på én gang, skal du trykke og holde Ctrl eller Kommando nede og derefter vælge hver sang.

Tip: Som et alternativ til manuelt at trække sange til din iPhone, kan du bruge iTunes-playlists. Disse er nemme at konfigurere og sparer tid ved synkronisering. Hvis du tidligere har oprettet iTunes-afspilningslister, du vil synkronisere til iPhone, skal du trække og slippe afspilningslisterne på iPhone-ikonet i venstre rude.

Læs også: Bedste trådløse høretelefoner

FAQ

Hvordan overfører jeg musik fra iPhone til Android?

For at overføre musik fra iPhone til Android skal du starte iTunes på pc’en, vælge den musik, du vil overføre, og tilføje den til en ny mappe på pc’en. Tilslut derefter din Android-enhed til din computer, naviger til enhedens musikmappe, og kopier og indsæt de sange, du vil overføre.

Hvordan overfører jeg en Spotify-afspilningsliste til Apple Music?

For at overføre en Spotify-afspilningsliste til Apple Music skal du bruge en tredjeparts-synkroniseringsapp som f.eks. SongShift. Download SongShift fra App Store, start den, og tryk på Spotify. Indtast dine loginoplysninger, tryk på Accepter, og tryk derefter på Apple Music > opret forbindelse, og følg vejledningen.

Hvordan overfører jeg musik fra en computer til en Android-telefon?

For at overføre musik til din Android-telefon fra en pc skal du slutte din telefon til computeren med et USB-kabel og trykke på Tillad. Find sangene på den computer, du vil overføre, og flyt dem til en ny mappe. Træk den musik, du vil downloade, til Android-telefonens musikmappe.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.