Sådan ser du lanceringen af Made by Google – Pixel 7, Pixel Watch og mere

Google Pixel 7 Pro

På dette tidspunkt i næste uge vil Google være færdig med forhåndsvisninger, teasere og lækager om deres nye telefoner. Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro vil få deres længe ventede debut ved en særlig begivenhed, og dermed giver os det første kig på Googles nye flagskibstelefoner, og hvor de står i forhold til de andre top-telefoner på markedet.

Det er ikke kun Pixel-telefoner, der vil være en del af Google 6. oktober-begivenheden. Pixel Watch, Googles første forsøg på at bygge sin egen Wear OS-enhed, er også klar til at få sin debut.

I betragtning af alle disse annonceringer vil man ikke gå glip af af, hvad Google har at komme med. Og det behøver man heller ikke, når man først ved, hvordan man ser Made by Google-lanceringsbegivenheden live stream.

Her kan du finde en livestream af lanceringen af Made by Google-hardware den 6. oktober.

Hvornår er Made by Google-lanceringsbegivenheden?

Lanceringsbegivenheden Made by Google finder sted i Brooklyn, New York torsdag den 6. oktober. Google siger, at begivenheden går i gang kl. 16.00 dansk tid. Dette er den første fysiske begivenhed, Google har afholdt siden 2019.

Hvor kan jeg se en livestream af Made by Google-lanceringsbegivenheden?

Bare rolig, hvis du ikke kan være i Brooklyn, når Google begynder afsløringen af deres nye enheder. Google planlægger at sende livestreams af sin produktbegivenhed den 6. oktober både i Google Store og på Made by Google YouTube-kanalen.

Google overlader ikke meget til fantasien. “Udvalget vil omfatte Pixel 7, Pixel 7 Pro og Google Pixel Watch,” siger virksomheden på en kampagneside i Google Store. “Vi vil også annoncere tilføjelser til Nest smart home-porteføljen.”

Vi kendte allerede til Pixel 7-enhederne og Pixel Watch – Google viste alle disse ting på sin udviklerkonference tilbage i maj. Nest smart home-produkterne er en nyere ting og kan omfatte alt fra smarthøjttalere til enheder såsom termostater, routere, låse eller kameraer.

Uanset hvad Google ender med at annoncere under lanceringsbegivenheden Made by Google, vil de være tilgængelig til forudbestilling den 6. oktober, samme dag som begivenheden.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.