Sådan sletter du din Snapchat-konto, og hvad sker der, når du gør det

Sådan sletter du din Snapchat

Prøver du at slette din Snapchat-konto og kan ikke finde ud af hvordan? Det er faktisk ret simpelt, vi går igennem trinene, så du kan slippe af med Snap og komme videre med din dag. Vi dykker også ned i, hvad der præcist sker, når du sletter din konto, hvorfor det måske er en god idé, og om Snapchat beholder nogen af dine data.

Sådan sletter du din Snapchat-konto

Der er forskellige måder at slette Snapchat på afhængigt af din enhed.

iPhone

Du kan slette din Snapchat-konto direkte fra menuen Indstillinger i Snapchat-mobilappen på din iPhone.

  1. Åbn Snapchat i iOS-appen.
  2. Tryk på Indstillinger-tandhjulet på profilskærmen for at åbne Indstillinger.
  3. Rul ned til “Kontohandlinger”.
  4. Tryk på “Slet konto”.
  5. Følg trinene på skærmen for at slette din konto.

Android-brugere

Hvis du går til Snapchat-mobilappen fra en Android-enhed, skal du bruge Snapchats hjemmeside for at slette din konto.

  1. Gå til Snapchats-kontoportalsiden.
  2. Indtast brugernavn og adgangskode til den konto, du vil slette. Snap nævner, at du skal beholde denne information, hvis du ombestemmer dig og vil genaktivere din konto.
  3. Følg trinene på skærmen for at slette din konto.
Sådan sletter du din Snapchat

Hvad skal du bruge for at slette din Snapchat?

Du skal bruge en smartphone eller tablet, der kører Snapchat-mobilappen, eller adgang til en computer, hvor du kan gå til Snapchats kontoportal på nettet. Du skal også have en Snapchat-konto for at slette.

Hvorfor vil du slette Snapchat?

Det afhænger af dig. Måske er du utilpas med de seneste AI-integrationer, eller måske vil du slette en andens konto, som et barn, du ikke vil have på platformen.

Hvad sker der, når du sletter din Snapchat?

Din konto vil blive deaktiveret i de første 30 dage. Mens din konto er deaktiveret, vil dine venner ikke være i stand til at kontakte eller interagere med dig på Snapchat. Efter yderligere 30 dage vil din konto blive slettet permanent.

Gemmer Snapchat nogen af dine data?

Når din Snapchat-konto slettes permanent, slettes dine kontoindstillinger, venner, Snaps, Chats, Story, enhedsdata og placeringsdata i Snapchats hovedbrugerdatabase. Snap sagde, at de “kunne beholde nogle personlige data til visse juridiske, sikkerhedsmæssige og forretningsmæssige behov”. For eksempel vil de opbevare oplysninger om eventuelle køb, du måtte have foretaget gennem Snapchat. Du accepterede dette og kan lære mere om det Snapchats servicevilkår her.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.