Dette kunne være vores første kig på OnePlus Fold

OnePlus Open
Kilde: SmartPrix/Steve Hemmerstoffer

Vi har vidst i et stykke tid nu, at OnePlus forbereder en foldbar telefon til en lancering senere i år. Nu har vi fået vores første tilsyneladende kig på enheden takket være en kendt lækker.

Steve ‘OnLeaks‘ Hemmerstoffer og SmartPrix postede gengivelser af den nye foldbare telefon baseret på billeder af en prototype, der viser et ret interessant design.

Det er overflødigt at sige, at OnePlus Fold er lavet i foldbar stil på samme måde som Galaxy Z Fold-serien. Billederne viser også flade kanter og en læderbagside.

Vi kan også se en advarselsskyder på venstre kant af enheden, og hvad der ligner en volumenknap til højre. Dette ville ikke være første gang, vi ser en foldbar med en advarselsskyder på grund af enheder som vivo X Fold 2, men det er stadig en sjældenhed.

Vi kan ikke se en tænd/sluk-knap her, men kilderne bemærker, at der faktisk er en tænd/sluk-knap med en sidemonteret fingeraftryksscanner. Denne scanner/knap er formentlig en kapacitiv tast, ligesom vi så med tidlige fingeraftryksscannere på siden. Det er også muligt, at billedet ikke er 100% nøjagtig, og der er faktisk en ordentlig knap på.

Hvis vi går til kameraerne, kan man se et cirkulært kamera på bagsiden, der har et Hasselblad-mærke. Det indeholder tre kameraer. En af disse skydere ligner et periskopkamera, hvilket ville være det første hos mærket. En anden mærkelig tilføjelse er huludskæringen i venstre hjørne af den foldbare skærm. Dette går imod trenden hos store foldbare telefoner med udskæringer på højre side af den foldeskærm, men ikke helt i hjørnet.

Vi behøver måske ikke vente for længe på en udgivelse. En lækker hævdede for nylig, at OnePlus Fold kunne lanceres i New York i første halvdel af august.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.