Her er hvor og hvornår OnePlus Fold kunne lanceres

oneplus logo

OnePlus forventes bredt at lancere en såkaldt OnePlus Fold senere i år, hvilket markerer virksomhedens første indtog på det foldbare marked. En ny lækage har nu givet os et lanceringsvindue og markeder.

Pricebaba og Yogesh Brar rapporterer, at OnePlus Fold vil blive lanceret i New York i første halvdel af august.

Brar rapporterer også, at den nye foldbare vil have en global udgivelse. Det er en velkommen ændring fra flere andre kinesiske mærker, da virksomheder som Xiaomi, vivo og OPPO ikke har frigivet deres store foldbare produkter på globale markeder.

Leakeren er tidligere kommet med påståede OnePlus Fold-specifikationer og hævdede, at den vil være identisk med den kommende OPPO Find N3. Mere specifikt kunne den udstyres med et Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt, en otte-tommer foldeskærm, en 6,5-tommer smartphone-skærm og et 4.800mAh batteri med 80W opladningshastigheder.

Uanset hvad, vil OnePlus foldbare komme efter Galaxy Z Flip 5 og Z Fold 5. Samsung bekræftede et “ultimo juli” lanceringsvindue for deres nye enheder.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.