Galaxy Z Flip 5 og Fold 5 kommer officielt tidligere end forventet

Galaxy Unpacked 2023

Vi har hørt masser af rygter omkring lanceringen af Samsung Galaxy Z Flip 5 og Z Fold 5, inklusive en lancering i slutningen af juli i Seoul, Korea. Nu har Samsung officielt bekræftet mødestedet og lanceringsvinduet for deres Unpacked-begivenhed.

Virksomheden meddelte, at de vil afsløre sin “næste generation af foldbare enheder” på Unpacked i Seoul i “slutningen af juli.” De har stadig ikke givet os en dato endnu, selvom lækager peger på en begivenhed den 26. juli.

Ikke desto mindre er slutningen af juli-vinduet i tråd med rygter om en tidligere lancering. Det blev hævdet, at Samsung kunne holde en tidligere foldbar lancering for at styrke sin Q3-indtjening. Det er i kontrast til alle tidligere lanceringer af Fold og Flip-afsløringer, der blev afholdt i august, undtagen den første.

Det lyder også, som om vi kunne se den foldbare Unpacked-begivenhed blive afholdt i en anden by hvert år fra nu af.

Samsung uddybede dette:

Med den kommende 27. Unpacked i Seoul skifter Samsung retning for Unpacked for foldbare enheder for at fokusere på forskellige trendledende kulturbyer rundt om i verden, der er tæt på linje med det udpegede tema for hver begivenhed.

Ikke desto mindre forventer vi slankere og lettere foldbare på dagen. Lækager peger også på, at Galaxy Flip 5 er en mere væsentlig opgradering på grund af en meget større coverskærm, på linje med nogle rivaler.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.