Rapport: Her er hvornår og hvor Samsungs nye foldbare enheder lanceres

Galaxy Unpacked 2023

Samsung afholder normalt en Unpacked-begivenhed i Q3 hvert år, hvor de annoncerer nye foldbare telefoner og meget mere. Vi har hørt rygter om, at virksomheden kunne fremskynde dette års begivenhed med et par uger, og nu bekræfter en ny rapport tilsyneladende disse rygter.

Den koreanske nyhedskilde, Chosun (via SammyFans) rapporterer, at Samsung vil holde en Unpacked-begivenhed den 26. juli, hvor de vil afsløre Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 foldbare.

Datoen den 26. juli er cirka to uger tidligere end sidste års lancering, som fandt sted den 10. august. Ydermere hævder mobilgiganten, at telefonerne kommer til salg fra den 11. august.

Ændring af placering for Unpacked?

Dette er ikke den eneste tilsyneladende ændring, man kan forvente, da Unpacked-begivenheden efter sigende vil blive afholdt i Seoul, Sydkorea. Dette ville være en ændring i forhold til tidligere foldbare afsløringer, som normalt finder sted i USA.

Denne nyhed kommer ikke desto mindre kort tid efter, at vi første gang hørte mumlen om en tidligere lancering. Den koreansk-baserede hjemmeside The Elec hævdede tidligere, at Samsung overvejede en Unpacked-lancering to eller tre uger tidligere end tidligere planlagt. Hjemmesiden hævdede, at en tidligere lancering ville hjælpe med at levere et stærkere 3. kvartal i lyset af dårlig indtjening i 1. kvartal og forventningen om også en skuffende indtjening i 2. kvartal.

Uanset hvad, har vi set en strøm af Galaxy Z Flip 5 og Z Fold 5 læk i de seneste måneder. Z Flip 5’s vigtigste opgradering forventes at være en enorm coverskærm. I mellemtiden er Z Fold 5 indstillet til at få et tyndere, lettere design på grund af et nyt hængsel. Ellers må vi bare vente til begivenheden for alle de officielle detaljer.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.