OnePlus V Fold-specifikationer lækket

OnePlus-Foldable teaser

Nogle påståede specifikationer om OnePlus V Fold er blevet offentliggjort af 91Mobiles i samarbejde med lækker Yogesh Brar, hvilket giver os vores første potentielle indsigt i denne mystiske nye foldbar.

Rapporten peger på, at OnePlus V Fold ligner sin staldkammerat Oppo Find N2, eller mere specifikt den telefons kommende erstatning, Find N3. Med skærm-, kamera- og batterispecifikationer, der alle er nævnt i rapporten, begynder det at se ud til, at V Fold kan være en effektiv udfordrer for den nyligt annoncerede Google Pixel Fold og den kommende Samsung Galaxy Z Fold 5.

En større skærm end konkurrenterne

Til at begynde med vil OnePlus V Fold/Oppo Find N3 angiveligt være en mellemstor foldbar med et boglignende hængsel og en 8-tommer, 120Hz indvendig skærm. Det matcher stilen og opdateringshastigheden hos Pixel Fold, og formodentlig også Galaxy Z Fold 5, bortset fra at V Fold ville være større end disse to 7,6-tommer modeller. Forhåbentlig oversættes det også til en dejlig bred ydre skærm, der stadig er nem at bruge, når telefonen er foldet sammen, noget som tidligere Samsung Galaxy Z Folds har kæmpet med.

Imponerende kameraer

Endnu bedre end en større skærm vil OnePlus V Fold tilsyneladende bruge kameraer fra Oppo Find X6, en af årets bedste kameratelefoner, men desværre ikke en, vi kan købe i Danmark. Hvis OnePlus tog alle kameraerne fra Find X6 til V Fold, ville det betyde, at den bliver udstyret med 50 MP hovedkamera, 50 MP ultrabred, 50 MP telefoto med 2,8x zoom og 32 MP selfie shooters.

Læs også: Bedste foldbare lige nu

91Mobiles fortsætter dog med at specificere et 48MP ultrabredt kamera og et 32MP telefotokamera, som er de samme kameraer, som Find N2 bruger nu, sammen med et 20MP front selfie kamera og 32MP indre selfie kamera. Måske er det kun hovedkameraet, og måske et af selfie-kameraerne, der får Find X6’s sensorer.

Alligevel kan dette betyde problemer for Pixel Fold og Galaxy Z Fold 5. Pixel Fold bruger et 50 MP hovedkamera, og Z Fold vil sandsynligvis bruge en 50 MP sensor igen, men deres ultrabrede, telefoto- og selfie-kameraer antages alle at være mindre i opløsning end nogen tilsvarende tippet på OnePlus foldbar. Megapixel er selvfølgelig ikke alt, men de hjælper bestemt med billedkvaliteten sammen med sensorstørrelse, blændestørrelse og effektiv efterbehandling.

Den sidste specifikationsdetalje i rapporten er et påstået 4.805 mAh batteri til OnePlus V Fold. Det ville være større end Galaxy Z Fold 4’s 4.400 mAh-batteri, men lidt mindre end Pixel Folds 4.821 mAh-batteri.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.