Sådan aktiverer du støjreduktion på AirPods Pro

AirPods Pro

Hvis du lige har fået et sæt, vil du gerne lære, hvordan du aktiverer støjreduktion på AirPods Pro. Når alt kommer til alt, er fremragende aktiv støjreduktion et af de primære salgsargumenter for AirPods Pro og AirPods Pro 2, der hjælper med at gøre sidstnævnte til nogle af de bedste høretelefoner, der findes, og det kunne godt være en af grundene til, at du købte dem.

Selvom aktivering af støjreduktion på AirPods Pro lyder som en nem ting at gøre (hvilket det er), betyder det ikke, at det er indlysende. Der er ikke en knap på selve øretelefonerne, der siger “Støjreduktion”. Hvad mere er, er der et par forskellige kontroller, du kommer til at kæmpe med, når du lærer din AirPods Pro at kende, og det kan være lidt forvirrende i starten at vide, hvilke tryk, hold og fingerglidninger, der gør hvad.

Bare rolig, vi er her for at vise dig, hvordan du aktiverer støjreduktion på din AirPods Pro, både via AirPods selv og via din iOS- og iPadOS-enhed. Alt du skal gøre nu er at læse videre.

Sådan aktiverer du støjreduktion på AirPods Pro og AirPods Pro 2.

Sådan aktiverer du støjreduktion på AirPods Pro og AirPods Pro 2

  1. På en af dine AirPods Pro-øretelefoner skal du trykke på og holde kraftsensoren nede, indtil du hører en lyd.
  2. Alternativt kan du med din AirPods Pro i øret swipe ned fra øverste højre hjørne af en iOS- eller iPadOS-skærm for at åbne Kontrolcenter. Tryk og hold lydskyderen nede.
  3. Tryk på ikonet Støjkontrol nederst til venstre, og tryk derefter på Støjreduktion.

Se, super nemt! Hvis du gerne vil have mere hjælp til at bruge dine AirPods, hvorfor så ikke læse vores vejledninger om, hvordan du tilslutter AirPods til en iPhone eller iPad.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.