Sådan forbinder du AirPods til en iPhone eller iPad

AirPods Pro 2 anmeldelse

At vide, hvordan man forbinder AirPods eller AirPods 2 til en iPhone eller iPad er en vigtig færdighed for enhver Apple-bruger. Når alt kommer til alt, er en af de primære fordele ved at købe AirPods – bortset fra det faktum, at de er nogle af de bedste høretelefoner – den problemfri integration, de giver dig med andre enheder i Apples økosystem.

Heldigvis er det den samme integration, der også gør det super nemt at lære at parre AirPods med en iPhone eller iPad. Alt du skal bruge er dine AirPods (sørg for, at de er opladet) og enten en iPhone eller iPad. Trinnene skal være nøjagtig de samme på begge enheder, så alt du skal gøre nu er at læse videre.

Sådan forbinder du AirPods til en iPhone eller iPad

  1. Åbn din AirPods opladningsetui i nærheden af din iPhone eller iPad. Når en pop op vises på skærmen på din iOS-enhed, skal du trykke på Opret forbindelse.
  2. Hold knappen på bagsiden af din AirPods opladningsetui nede.
  3. Vent på, at AirPods opretter forbindelse.
  4. Hvis du gerne vil have, at dine opkald og notifikationer bliver annonceret via dine hovedtelefoner, skal du trykke på Annoncer opkald og notifikationer. Dette kan blive irriterende, så tryk på Tilpas for at skræddersy dette til din smag eller deaktiver funktionen helt.
  5. Tryk til sidst på Udført.

Der var det. Dine AirPods er nu forbundet. De vil nu parres automatisk med dine Apple-enheder, så snart du åbner opladningsetuiet. For at tænde dem skal du blot tage dem ud og sætte dem i dine ører. Når de er fuldt tilsluttet og klar til brug, hører du en valideringslyd.

Vil du have flere AirPods-tip? Se hvordan du aktiverer støjreduktion på AirPods Pro.

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.