Lækket Google Pixel 8 Pro-video viser nyt design og et indbygget termometer

pixel-8-pro

Google Pixel 8-serien forventes senere i år, og nu er den første lækkede video af designet ankommet sammen med en bekræftelse af en af dens nye store funktioner. En video fra tipperen Kuba Wojciechowski leveret til 91mobiles viser os det nye design af den kommende flagskibstelefon, og den demonstrerer også et nyt indbygget termometer.

Den nye termometerfunktion er en hvid sensor placeret på bagsiden af telefonen i kamerabjælken lige under LED-blitzen. Det er et infrarødt termometer designet til at måle temperaturen på din krop. Vi har tidligere set denne funktion på smartphones, såsom Honor Play 4 Pro, men det er første gang, vi har set den på et Pixel-produkt.

Teknologien ser ud til at ligne andre kontaktløse termometre, og den lækkede video er en guide til, hvordan du bruger funktionen. I videoen bliver personen bedt om at identificere skærmen, fjerne alt tilbehør som briller, der kan blokere bar hud omkring panden, og derefter bringe telefonen tæt på ansigtet. Sensoren behøver ikke røre din pande, men du flytter derefter telefonen rundt til tindingen over en periode på fem sekunder for at få en fuld aflæsning fra termometeret.

Det er uklart, hvor denne video er hentet fra, men det ser ud til at være internt materiale fra Google, der viser, hvordan funktionen fungerer. 91mobiles siger, at Pixel 8 Pro bliver testet af Google-medarbejdere, og det ser i øjeblikket ud til, at funktionen ikke vil være tilgængelig på standard Pixel 8. Sensoren vil også være i stand til at måle temperaturen på objekter, men videoen viser ikke hvordan det virker.

Pixel 8 Pro-designet vises kort i denne video, og det ligner stort set det, vi så på Pixel 7 Pro. Den største forskel er, at kamerabjælken nu har alle tre sensorer i det samme modul. På Pixel 7 Pro var der tre kameraer, men de var placeret anderledes. Det overordnede design af telefonen ser her ens ud, og dette er en hvid variant af telefonen med en sølvfarvet kamerastang, der løber langs enheden.

Dette er det første store læk af Pixel 8-serien, vi har set indtil videre, og vi forventer, at Google introducerer telefonerne ordentligt mod slutningen af året. Hvis den følger sine tidligere tidsplaner, kan vi forvente dem på et tidspunkt i løbet af oktober.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.