OnePlus’ første tablet OnePlus Pad lander på hylderne i dag

OnePlus Pad

I sidste måned løftede OnePlus sløret for tilføjelsen af en helt ny produktkategori med annonceringen af virksomhedens første tablet, OnePlus Pad. Tabletten blev revet væk og midlertidigt udsolgt efter kun fem dage med preorders – men fra i dag er den at finde fysisk på danske hylder og byder på flere avancerede funktioner.

En 11,6 tommer stor skærm pakket ind i et elegant og slankt design med en tykkelse på bare 6,54 mm og en vægt på kun 552 gram. En særlig ReadFit 7.5-skærm, der for første gang nogensinde er set på en tablet. Et imponerende skærm-til-ramme-forhold på 88 %, ultraslanke 6,7 mm kanter, en skærmopløsning på 2.800×2.000 og en opdateringshastighed på 144 Hz. 

Det er bare nogle af de ting, som den nye OnePlus Pad byder på, og som optimerer visningen, forbedrer den taktile komfort, og som endnu engang understreger den velkendte OnePlus-oplevelse, der tilbyder underholdning på farten tilpasset brugernes digitale hverdag.

”OnePlus Pad har haft en suveræn start og har fået en overvældende modtagelse hos brugerne. Med en konkurrencedygtig tablet i vores portefølje er det vores ambition at udvide og forberede det digitale liv for forbrugerne ved at tilbyde hverdagsteknologi af høj kvalitet med gode bruger-egenskaber til overkommelige priser – her står OnePlus Pad helt centralt,” siger Thor Gøtz, der er landechef for OnePlus i Danmark.

Tabletten, der kommer i farven Halo Green med 8 GB RAM / 128 GB, byder i forbindelse med lanceringen på en række ekstratilbehør til særligt skarpe priser – herunder OnePlus Magnetic Keyboard, OnePlus Stylo-pennen og hurtigopladeren OnePlus 80W SuperVooc.

OnePlus Pad kan sammen med ekstratilbehør erhverves hos Proshop, Telia og Call me allerede fra i dag med priser, der lyder på:

  • OnePlus Pad – 3.999 kr.
  • OnePlus Magnetic Keyboard – 1.159 kr.
  • OnePlus Stylo-pen – 769 kr.
  • OnePlus Folio Case – 459 kr.
  • OnePlus 80W SuperVooc oplader – 309 kr.

Byt dig til rabat

Fra den 18. maj frem til den 18. juni er der særligt skarpe priser og tilbud at gøre brug af til de hurtige. Køber man en OnePlus Pad i denne periode får man en OnePlus 80W SuperVooc oplader gratis med i købet.

Desuden tilbyder OnePlus ved køb af OnePlus Pad i perioden 30 pct. rabat på OnePlus Stylo-pennen, 20 pct. rabat på OnePlus Nord Buds 2 og 30 pct. rabat på OnePlus Buds Pro 2.

Indleverer man en gammel smartphone, tablet eller smartwatch er der yderligere op til 30 euro at hente i bonus, ligesom alle studerende får 5 pct. rabat på OnePlus Pad i hele perioden.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.