Lanceringsdatoen for Motorola Razr 40 Ultra ser ud til at blive den 1. juni – her er, hvad vi ved

Motorola Razr gengivelser
Kilde: Evan Blass

Vi har hørt en masse rygter og lækager om Motorola Razr 40 Ultra, den næste model i Motorolas foldbare flip-telefonsortiment. Nu ser det ud til, at Motorola lige har besvaret et af de største spørgsmål, vi havde – hvornår telefonen kommer. Den dato, du leder efter, er sandsynligvis den 1. juni.

Motorola afslørede dette i et teaser-indlæg på Twitter. Selvom selve indlægget var bemærkelsesværdigt let på detaljer, ser det ud til at tease en slags foldbare nyheder. Ikke alene er der billedteksten “flip the script”, det er også muligt at se en kort silhuet af, hvad der ser ud til at være to foldbare telefonhængsler i begyndelsen. Det tyder på, at Razr-nyheder er i horisonten.

Denne lancering kommer kort efter lanceringen af Google Pixel Fold, som blev afsløret på Google I/O, men før Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5. Samsungs foldbare enheder forventes at blive lanceret engang til sommer, med rygter, der tyder på telefonerne kunne annonceres i den sidste uge af juli – som svar på Pixel Folds udgivelse.

Lækkede gengivelser viser en telefon, der ligner tidligere foldbare Razrs, ved at bruge det samme clamshell flip-telefondesign som Galaxy Z Flip 5. Z Flip 5 er sandsynligvis den eneste rigtige rival til Razr 40 Ultra, så det giver mening for Motorola at udgive den før Samsung. Hvorvidt den vil have specifikationerne og softwaren til at hamle op med den, er en helt anden sag.

Ifølge en lækage omkring specifikationerne kommer Motorola Razr 40 Ultra med en FHD+-skærm, med understøttelse af HDR og mindst 120Hz. 144Hz er blevet nævnt, da det ville matche 2022-modellen, der kun blev udgivet i Kina, men det er uklart, hvilken der faktisk er på kortene lige nu.

Telefonen forventes også at tilbyde en større 3,5-tommer coverskærm sammen med et bagkamera med dobbelt linse. Tilsyneladende har den et kamera-setup med 12 MP hovedobjektiv og et 13 MP ultravidvinkelobjektiv – en nedgradering fra 50 MP hovedlinsen set tidligere. Selfie-kameraet har et hul-punch-design, ifølge gengivelser, og siges at tilbyde 32 MP opløsning. Telefonen siges at være drevet af Snapdragon 8 Gen 1, hvilket igen er ret skuffende at høre.

Intet af dette er blevet bekræftet af Motorola endnu, og det bliver det sandsynligvis ikke før den officielle lanceringsbegivenhed. Det betyder, at vi skal vente yderligere to uger for at finde ud af præcis, hvad Motorola Razr 40 Ultra vil bringe på bordet.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.