Motorola Razr-gengivelser viser, hvordan den kan udfordre Galaxy Z Flip 5

Motorola Razr gengivelser
Kilde: Evan Blass

En dag efter, at Google Pixel Fold fik sin officielle debut, får vi et kig på endnu en forventet foldbar telefon. Selvom det ikke er officielt endnu, rygtes det, at Motorola Razr 40 Ultra ankommer i de kommende måneder, og disse lækkede gengivelser giver yderligere bevis på telefonens forventede design.

Motorola Razr-gengivelserne kommer fra lækker Evan Blass, som har en fremragende track record, når det kommer til at sende information om kommende telefoner. Billederne viser Razr 40 Ultra – efter sigende, en avanceret version af Motorolas foldbare flip-telefon – i tre forskellige farver, med rød og blå sammen med en traditionel sort farve.

Mere markant giver gengivelserne os et kig på Motorola Razr 40 Ultras coverskærm, som ser meget større ud end den udvendige skærm på tidligere Razr-foldbare. Det stemmer overens med rygterne om telefonen, som angiver coverskærmen som 3,5 tommer. I modsætning hertil havde den originale Motorola Razr, der debuterede i slutningen af 2019, en 2,7-tommers skærm på ydersiden af telefonen.

En større coverskærm vil teoretisk hjælpe dig med lettere at se notifikationer og andre opdateringer – måske endda reagere på dem uden at skulle åbne Razr. Og det ville imødekomme en af de største kritikpunkter af tidligere modeller.

Motorola Razr
Kilde: Evan Blass

Det er uklart, hvilken kilde, der forsynede Blass med disse Motorola Razr-gengivelser, men de ser ret officielle ud. Hvis det i virkeligheden er officielt markedsføringsmateriale til den kommende telefon, ville det stemme overens med den opfattelse, at Razr’s lancering er nært forestående. Tilbage i marts havde en Lenovo-direktør sagt, at en lancering ville ske “meget snart.” (Lenovo er Motorolas moderselskab.)

Motorola Razr bruger det samme flip-telefon-agtige design som Samsungs Galaxy Z Flip-telefon. Faktisk debuterede begge enheder omkring samme tid, men Motorolas indsats er forsvundet, da brugerne har klaget over enheder, der ikke har nok ydeevne og middelmådig byggekvalitet. Samsungs telefon har solgt meget bedre, med den nuværende Galaxy Z Flip 4 rangeret som en af de bedste foldbare telefoner derude. Vi forventer at se en Galaxy Z Flip 5 senere i år.

Motorola Razr 40 Ultra ankommer på et tidspunkt, hvor konkurrencen på markedet for foldbare telefoner bliver større efter mange års dominans fra Samsung, som tilbyder Galaxy Z Fold 4 ud over Z Flip. Google Pixel Fold debuterede netop som en rival til Galaxy Z Fold. Og vi forventer, at OnePlus V Fold kommer i anden halvdel af året.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.