Samsung Good Lock er endelig tilgængelig i Danmark

Samsung good lock

Samsungs Good Lock-pakke af apps giver mulighed for en hidtil uset mængde tilpasning på din telefon, men apps har været begrænset til kun nogle få lande i meget lang tid.

Det ændrer sig drastisk i dag, da SamMobile rapporterer, at Good Lock nu er tilgængelig i mange flere lande via Galaxy Store.

Mere specifikt rapporterede de, at Good Lock nu er tilgængelig i Argentina, Østrig, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Tjekkiet, Finland, Malaysia, Mexico, Holland, Norge, Peru, Polen, Portugal, Slovakiet, Sverige, Thailand og ikke mindst Danmark.

En længe ventet udvidelse

Det er muligt, at der mangler et par lande på listen. Ikke desto mindre repræsenterer dette en stor udvidelse af Samsungs tilpasningspakke. Disse førnævnte lande slutter sig nu til Australien, Canada, Kina, Tyskland, Hong Kong, Indien, Korea, New Zealand, Singapore, UAE, Storbritannien og USA.

Når det er sagt, er der stadig masser af markeder, der endnu ikke har modtaget Good Lock, inklusive hele det afrikanske kontinent, resten af Mellemøsten, flere europæiske lande og et par asiatiske markeder.

Du kan se frem til en række forskellige tilpasningsapps, hvis du har en Samsung. Disse apps giver dig mulighed for at finjustere og tilpasse alt fra lyd og enhåndsbrug til kameraappen og Bixby.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.