5 måder at se, hvem der har blokeret dig på Instagram

Sådan sletter du din Instagram-konto permanent

Denne artikel gennemgår, hvordan du ser, om nogen har blokeret dig på Instagram. Instruktionerne gælder både for mobilappen og hjemmesiden.

Hvad sker der, når nogen blokerer dig på Instagram?

Der sker faktisk ikke noget. Instagram udsender ikke en notifikation for at fortælle dig, at en bruger har blokeret dig. Du vil aldrig vide det, medmindre du undersøger det.

Ledtråde om, at nogen blokerede dig på Instagram inkluderer:

  • En persons kontoaktivitet er faldet, og du har ikke set deres delinger eller stories på dit feed eller modtaget direkte beskeder fra dem i nogen tid.
  • Du søger efter en persons Instagram-konto, men kan ikke finde kontoen eller få adgang til deres profil.

Sådan ved du, om nogen blokerede dig på Instagram

Hvis du stadig ikke er sikker på, om nogen har blokeret dig, kan du prøve nogle flere metoder for at finde ud af, om en bruger har blokeret dig, eller om det bare er en fejl fra din side.

  1. Søg efter deres konto. Gå til søgelinjen i appen og indtast deres brugernavn. Hvis kontoen ikke vises i resultaterne, har de enten blokeret dig eller slettet deres konto.
  2. Brug en gammel kommentar eller en PB for at komme til deres profil. Hvis deres profil dukker op, men også viser en Bruger ikke fundet og en Ingen indlæg endnu-meddelelse på fotogitteret, indikerer det, at personen har blokeret dig.

    Denne metode virker kun, hvis de har udvekslet beskeder med dig. Hvis de ikke har, så brug følgende trin på denne liste.
  3. Besøg deres Instagram-profil på nettet. Start en hvilken som helst mobil- eller desktopbrowser, og indtast www.instagram.com/(brugernavn). Hvis du kan se deres profil i browseren, men ikke på appen, betyder det, at de har blokeret dig. Hvis du ikke kan se profilen via Instagram på nettet, kan personen have slettet sin konto.
  4. Prøv at følge dem. Gå til Instagram på nettet og åbn deres profilside i browseren. Tjek om de har blokeret dig ved at trykke på den blå følg-knap. Hvis de har blokeret dig, virker knappen ikke, og Instagram kan muligvis indikere et problem med en besked.

5. Se efter likes og kommentarer på grupper og andre konti. Denne aktivitet angiver, at brugeren ikke har slettet sin konto, men kun har blokeret dig.

Bemærk: Når nogen blokerer dig, kan de heller ikke se din profil på Instagram. Du behøver ikke også at blokere dem. Der er ikke meget du kan gøre, når du bliver blokeret.

FAQ

Hvordan blokerer jeg nogen på Instagram?

For at blokere nogen på Instagram skal du gå til deres kontoside og trykke på de tre prikker > Bloker > Bloker. I browseren skal du gå til deres kontoside og trykke på de tre prikker > Bloker denne bruger > Bloker.

Hvordan fjerner jeg blokeringen af nogen på Instagram?

For at fjerne blokeringen af en person på Instagram skal du finde deres profil og trykke på Fjern blokering. Du kan se en liste over de profiler, du har blokeret, ved at gå til din profilside og vælge Indstillinger og privatliv > Blokeret.

Hvad sker der, når du blokerer nogen på Instagram?

Blokering af en Instagram-bruger betyder, at de ikke vil være i stand til at finde din profil, dine indlæg eller din Instagram-stories. Selvom de kan nævne dit brugernavn i deres indlæg, vises disse omtaler ikke i dine aktiviteter.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.