Samsung Galaxy S24 Ultra kunne få en stor 50MP telefotokamera opgradering

Samsung Galaxy S24 kamera

En strøm af Samsung Galaxy S24-lækager er kommet, hvilket inkluderer en stor potentiel kameraopgradering til Galaxy S24 Ultra-modellen og RAM-, lager- og skærmopgraderinger til alle Samsungs 2024-flagskibe.

For det første hævder lækeren Ice Universe, at Samsung vil udstyre Galaxy S24 Ultra med en 50 MP-sensor med 3x zoom. Dette ville formodentlig erstatte 10MP 3x zoom-kameraet på Galaxy S23 Ultra og slutte sig til de resterende 200MP hovedkameraer, 12MP ultrabred og 10MP 10x zoomkameraer på bagsiden.

Interessant nok hænger dette ikke sammen med andre kamerarygter, vi har hørt om Galaxy S24 Ultra. Disse rygter har hævdet, at Samsung kunne tilføje et Sony Xperia-lignende zoom telefotokamera i stedet, som ville være i stand til at justere dets optiske zoomniveau hvor som helst mellem to forudindstillede niveauer. Det er måske ikke engang den største ændring, der kommer til den næste Samsung Ultra generation, da andre kilder siger, at den kunne have et 1-tommer hovedkamera for øget lysstyrke og detaljer i fotos.

Galaxy S24 skærm, RAM og lageropgraderinger er foreslået

Derudover har det koreanske magasin Chosun Ilbo også nogle lækager om Galaxy S24’s skærm og RAM/lagringsspecifikationer.

De rapporterer, at Galaxy S24-serien vil bruge et nyt “M13” OLED-skærmmateriale, som menes også at komme til iPhone 16 næste år. Dette vil være “tyndere” og af “højere kvalitet” end eksisterende paneler, fortsætter rapporten.

Til sammenligning bruger Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 begge Samsungs nuværende M12-materiale, og iPhone 15 menes også at bruge dette, når den lanceres (meget sandsynligt i september). Galaxy S23-serien bruger i mellemtiden en blanding af M11- og M12-teknologier.

Chosun Ilbo støtter også tidligere påstande om, at vi vil se en RAM-stigning hos alle Galaxy S24-modeller, med 12 GB RAM som den nye standard for basismodellen (og Plus, ville vi antage), og 16 GB i Ultra-modellen . Dette markerer en tilbagevenden til den højere RAM-kapacitet i Galaxy S20-serien, som tilbød 12 GB på alle tre modeller, efter tre år med en sparsom 8 GB RAM-pakke på standard-/Plus Galaxy S-telefonerne.

Vi kan tilsyneladende også forvente, at 256 GB lagerplads vil være standardkapaciteten hos alle Galaxy S24-enhederne. Dette ville fjerne den sidste 128 GB-mulighed, der tilbydes på standard S23, og sikre, at alle Galaxy S24-købere har masser af plads til at opbevare deres ting.

Der er stadig et stykke tid, indtil Galaxy S24-serien debuterer, da Samsung normalt opdaterer Galaxy S hvert forår.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.