Sådan deaktiverer du Google Assistant

Sådan deaktiverer du Google Assistant

Google Assistant betragtes ofte som en af Googles mest gavnlige funktioner, der kan løfte din Android-oplevelse. Den leveres som standard forudinstalleret på mange enheder, inklusive de mest prisvenlige Android-tablets. For at få direkte adgang til den kan du downloade Google Assistant-appen fra Google Play Butik på kompatible enheder. Nogle af dens mange funktioner inkluderer automatisering af opgaver med rutiner, lancering af apps, afsendelse af beskeder, indstilling af påmindelser og styring af dit smarte hjem ved at bruge din stemme.

En af de bedste dele ved Google Assistant er dens ubegrænsede sæt funktioner, da den kan få ny funktionalitet over tid. Google fortsætter med at forbedre sin nøjagtighed og tilføje nye funktioner, efterhånden som kunstig intelligens (AI) og maskinlæringsteknologi (ML) udvikler sig. Kraften og tilgængeligheden på tværs af forskellige enheder gør Google Assistant til et sandt kraftcenter. Du kan altid vælge ikke at bruge Google Assistant, uanset om det er af hensyn til privatlivets fred eller andet.

Denne vejledning dækker, hvordan du slår Google Assistant fra på forskellige enheder, herunder din Android-telefon, -tablet, Chromebook, Google Home og Nest smart home-højttalere.

Sådan slår du Google Assistant fra på en Android-telefon

Deaktivering af Google Assistant på din Android-enhed er for det meste en ligetil proces. Det eneste vanskelige aspekt er at finde den rigtige menu at få adgang til. Google-appen gør det nemt. Det kan gøres med blot et par hurtige tryk.

  1. Åbn Google-appen på din telefon.
  2. Tryk på dit profilbillede i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find og åbn Google Assistant-indstillingen.
  5. Naviger til og tryk på Generelt under sektionen Alle indstillinger.
  6. Sluk Google Assistent ved at slå kontakten til slået fra.

Sådan slår du Google Assistant fra på ChromeOS-enheder

Processen er enkel, hvis du bruger en ChromeOS-enhed og vil slå Google Assistant fra. Ligesom Android-smartphones følger du et par hurtige trin, og det er alt.

Gør følgende for at slå Google Assistant fra på din ChromeOS-enhed:

  1. Klik på klokkeslættet i nederste højre hjørne af din Chromebook.
  2. Vælg Indstillings-gearikonet.
  3. Gå til fanen Søg og assistent, og klik på Google Assistent.
  4. Skift til-kontakten til fra.

Sådan slår du Google Assistant fra på Google Nest-højttalere

Hvis du vil slå Google Assistant fra på din Google Home eller Nest-smarthøjttaler, finder du ikke en mulighed i indstillingsmenuen. Du kan dog manuelt deaktivere den ved at trykke på den fysiske mikrofonknap på højttaleren. Du finder mikrofonknappen på bagsiden af Google Home- og Google Nest-højttalere. På Google Home Mini og Google Nest Mini er knappen placeret i nærheden af netledningen.

Ved at trykke på knappen slås lyden fra på enheden, hvilket forhindrer Google Assistant i at lytte efter stemmekommandoen, der vækker den op, hvilket gør den inaktiv. Dette giver dig mulighed for at slukke Google Assistant fra din smarthøjttaler, så længe du vil holde den slukket. Inden du begynder at tale til enheden igen, skal du slå den til med den samme mikrofonknap.

Hvis du vil slukke for Google Assistant midlertidigt, skal du bruge Googles nedetidsfunktion. For midlertidigt at slukke din smarthøjttalers mikrofon skal du åbne Google Home-appen, vælge smarthøjttaleren, trykke på Notifikationer og digital velvære og vælge Digital velvære.

Konfigurer derefter tjenesten og vælg smarthøjttaleren på listen over enheder. Vælg derefter dato og klokkeslæt for nedetidsaktivering.

Google Assistant er slået fra i den valgte periode og tændes igen, når tiden er gået. Dette giver dig mulighed for at indstille stille tidspunkter i løbet af dagen eller natten, hvilket forhindrer din smarthøjttaler i at bruge “Hey Google”-stemmegenkendelsesfunktionen. Dette er et godt alternativ til at give dig mere kontrol over, hvornår du kan bruge Google Assistant på disse enheder.

Sluk Google Assistant på dine enheder

Google Assistant er blevet betragtet som den bedste digitale assistent, siden den blev introduceret til offentligheden. Den overgår konstant alternativer som Samsung Bixby, Amazon Alexa og Apple Siri på forskellige nøgleområder. På trods af dens popularitet er der mange grunde til, at du måske ønsker at deaktivere Google Assistant, uanset om det er fordi du sjældent bruger den eller er mere bekymret for dit privatliv. Uanset hvad, kan du altid slukke for den digitale assistent fra alle dine enheder og tænde for funktionen igen, når du vil bruge den.

About Anders Buhl 976 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.