Apple arbejder muligvis på en prisvenlig MacBook, der kan konkurrere med Chromebooks

MacBook

Chromebooks har efterhånden vokset sig stor inden for uddannelsessektoren. Takket være deres lave omkostninger, som kommer ved at køre den cloud-centrerede Chrome OS, er de blevet ret populære i skoler. Du kan få nogle fantastiske Chromebook-muligheder for færre penge, end du skal bruge på en Windows-bærbar computer eller en MacBook. Apple har tilsyneladende noteret sig denne markedsvirkelighed, da en ny rapport antyder, at selskabet kunne komme med en ny MacBook-linje til at konkurrere med Chromebooks.

Ifølge en rapport fra Digitimes, der citerer industrikilder, arbejder Apple på en ny lavpris MacBook-serie rettet mod uddannelsessektoren og primært målrettet Chromebooks som sine konkurrenter. Denne bærbare computer vil blive lanceret som en separat serie fra MacBook Air og MacBook Pro.

Med hensyn til hvad der ville lade Apple opnå en lavere pris, kunne den nye bærbare serie fortsætte med at bruge et metalkabinet, men lavet af forskellige materialer. Andre komponenter forventes også at være budgetcentrerede.

Rapporten nævner også, at Apples store leverandører ikke har vist nogen tegn på produktionsaktivitet endnu. Da Apple følger en udviklingscyklus på ni måneder fra at gå fra udvikling til masseproduktion, vil den tidligste bærbare computer kunne lancere i anden halvdel af 2024.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.