Android 14 er blevet udskudt i sidste øjeblik, her er hvornår du kan forvente den

Android 14

I dag forventedes lanceringen af Android 14-kildekoden, men det ser ud til, at planerne har ændret sig. Det ser ud til, at fabrikanterne får at vide, at Google har forsinket udrulningen.

Ifølge Android-ekspert Mishaal Rahman forventede fabrikanterne, at Google ville frigive Android 14 i dag. I en beslutning i sidste øjeblik har teknologigiganten dog besluttet at udskyde frigivelsen af kildekoden til næste måned.

I sit X (tidligere Twitter) indlæg nævner Rahman, at fabrikanterne nu får at vide, “at sårbarheder beskrevet i Android 14 Security Release Notes vil blive offentliggjort den 4. oktober 2023.” Dette ville være samme dag, som Pixel 8-serien forventes at blive lanceret. Som sådan antager Rahman, at Android 14 faktisk vil rulle ud samme dag som Pixel 8.

Hvis det sker, ville det være første gang, Google lancerede Android udgivelsen samme dag som en Pixel-lancering. Som vi har nævnt før, er der ingen garantier for, at der ikke vil være forsinkelser. Så selvom vi forventede, at Google ville følge en lignende tidsplan som Android 13-lanceringen og frigivelsen af Android 14 i september, ville en forsinkelse naturligvis ændre dette.

Da Android 14 forventedes at blive lanceret i denne måned, annoncerede nogle fabrikanter, at deres version af opdateringen ville komme senere i september. For eksempel annoncerede OnePlus, at Oxygen OS 14 ville lanceres globalt den 25. september 2023 i slutningen af sidste måned. Men det er uvist, hvad der vil ske nu. Det er muligt, at disse fabrikanter kan blive beordret til at udsætte deres OS-lanceringer, indtil Android 14 udgives.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.