Bedste smartwatch til børn i 2022: Smart ure til små håndled

Bedste smartwatch til børn

Hvis du leder efter det bedste smartwatch til børn, er der efterhånden en masse gode muligheder. Smartwatches behøver ikke kun at være til voksne; faktisk er der nu en række smartwatch-modeller på markedet, der henvender sig til et yngre publikum, nogle tilbyder spil og læringsudvikling, hvilket kan være en god grund til at investere i noget bærbar teknologi, når de er på farten.

Disse er de bedste smartwatches til børn, inklusive nogle smarte fitness-trackere.

Hvis dit barn er lidt ældre, så kan du også tjekke de bedste smartwatches ud (til voksne og teenagere).

Hvilke er de bedste Smartwatch til børn

Der er en række forskellige funktioner, du kan kigge efter i et smartwatch til børn; nogle er udelukkende til underholdning, mens nogle har gode læringsudviklingsøvelser såsom LeapFrog LeapBand Activity Tracker eller VTech Kidizoom Smart Watch.

Hvis du er en aktiv familie, så er der Fitbit Ace 2 og Fitbit Ace den seneste børneudgave fra Fitbit, som kan hjælpe med at motivere dine børn og spore deres aktivitet.

Endelig er nogle børns smartwatches designet med sikkerhed i tankerne, inklusive en GPS-tracker, som forældre kan overvåge for at sikre, hvor deres børn til enhver tid befinder sig.

Uanset hvad du leder efter, har vores liste nedenfor noget til enhver smag, læs videre for at få det fulde overblik.

De bedste smartwatch til børn, du kan købe lige nu

1. Fitbit Ace 3

Vi elskede Fitbits Ace 2 fitness tracker til børn, men den nye version – Fitbit Ace 3 – bygger på en allerede næsten perfekt tracker ved at tilføje meget mere batterilevetid. Ja, den er lidt tykkere og dyrere, men Ace 3 kan prale af et friskt udseende og flere funktioner takket være en hjertemonitor.

Den største forbedring er batterilevetiden. Mens Fitbit Ace 2 havde fem dages batterilevetid, har den nye version otte. Og selvom den er fyldt med funktioner, ser den stadig godt ud.

 • Fantastisk batterilevetid
 • Blød, super holdbar rem
 • Responsiv berøringsskærm
 • Gør træning og sunde vaner sjove
 • Ikke mange spil
 • Sort og hvid skærm

2. Garmin Vivofit Jr 3

Som navnet antyder, er Vivofit Jr designet primært til at få dit barn til at lave noget aktivt. Hvis de bruger mindst en time i løbet af dagen på at være aktive, så låser de minispil og andre sjove funktioner op på Garmin Jr-appen (styret fra forældrenes smartphone eller tablet). Det er et fint incitament til at få dit barn væk fra skærmen og til at fremme motion, og der er også en række designs og temaer, som dit barn også kan vælge imellem: fra Disney Princess-modellen illustreret ovenfor til Marvel-ure med karakterer som Black Panther og Iron Man.

Sammenlignet med Vivofit Jr 2, anvender Vivofit Jr 3 en smartwatch-lignende firkantet skærm i stedet for det slankere fitnessbåndsdesign fra sin forgænger. Det attraktive farvedisplay viser klokkeslættet og dit barns grundlæggende fitness-statistik, samt karakterer, der er skræddersyet til urets tema.

Der er ingen GPS, og den har ikke en touchscreen, men hvis du ønsker at dit barn skal lave noget aktivt med et sjovt smartwatch, er Vivofit Jr 3 en god mulighed.

 • Karaktermuligheder fra Marvel og Disney
 • 1 års batterilevetid
 • Sikker at svømme med
 • Forældre kan administrere mål
 • Skærmen kunne være lysere

3. Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2 er designet til at hjælpe børn på seks år og derover med at lære sunde vaner i en tidlig alder og tilskynde dem til at bruge mere aktiv tid med familie og venner. Ace 2 har et svømmesikkert design med en nyttig kant til at beskytte skærmen under børnerelaterede aktiviteter.

Ace 2 fås i et udvalg af sjove og interessante børnevenlige farver. Den lancerer nye animerede urskiver, motiverende udfordringer for at holde børn i bevægelse, og farverige avatarer og coverbilleder for at personliggøre deres profiler i Fitbit-appen. Derudover kan forældre holde styr på deres børns aktiviteter med en Fitbit-familiekonto.

 • Super holdbart design
 • Pålideligt mærke
 • Fitbit app
 • Animerede ansigter og udfordringer
 • Batterilevetiden kunne være længere

4. Xplora X5 Play

Xplora X5 Play er i sandhed en schweizisk kniv i form af et smartwatch til børn. Den har et 2MP kamera indbygget, GPS og mulighed for at sende og modtage tale- og tekstbeskeder og foretage opkald til op til 50 forhåndsgodkendte kontakter, direkte fra håndleddet.

Alle disse ting er essentielle for paranoide forældre, der leder efter en måde at holde styr på deres yngre børn, som måske skal til at starte i skole, og tage afsted på egen hånd.

Den ledsagende app, der er tilgængelig på både Android og iOS, er også fuldt ud omfattende. Du kan også se dit barns position live på et kort og hans eller hendes seneste GPS-historik, selvom du skal huske, at alle opkalds- og telefonfaciliteterne fungerer, skal du tilføje et SIM-kort med data og minutter indlæst.

Der er ikke så meget her for børn at nyde, men det grundlæggende er dækket. Uret er tykt, men behageligt på håndleddet, og den 240 x 240 pixel 1,4 tommer touchscreen er både lys og responsiv. Der er et udvalg af urskiver og den allestedsnærværende trintæller, som belønner børn med mønter for aktivitet.

Det er endda muligt at bytte disse mønter til produkter i Xplora GoPlay-butikken, bare for at give dem lidt ekstra motivation til at forblive aktive. Kombineret med fremragende batterilevetid er Xplora X5 et af de bedste all-round smartwatch til børn på markedet.

 • Fremragende hardware
 • Lang batterilevetid
 • Gamifying trinsporing
 • Gode sikkerhedsfunktioner til forældre
 • Mikrofonen er ret følsom

5. Kurio Watch 2.0

Sammenlignet med sine Fitbit- og Garmin-rivaler bekymrer Kurio Watch 2.0 sig mindre om aktivitetssporing og er mere fokuseret på sjov. Den leveres med 20 apps og spil, såsom Snake og Noughts and Crosses, der kan spilles alene eller med venner.

De mindste kan sende beskeder via Bluetooth til andre Kurio-watches eller via Kurio Android-appen (ikke tilgængelig på iOS) plus et frontvendt kamera lader dem tage selfies og videoer og tilføje sjove filtre før deling.

De kan også bruge uret som alarm, kalender, lommeregner, aktivitetsmåler og til at afspille musik enten via Bluetooth eller ved hjælp af det indbyggede lager. Når det kommer til tilpasning, kan dine børn skifte urskive og wallpaper på Kurio Watch 2.0 og skifte mellem forskellige silikone-remme. En god ekstra detalje er “In Case of Emergency-appen”, der lader dig tilføje dine kontaktoplysninger samt detaljer om blodtype eller allergier.

 • 20 forudinstallerede apps
 • Integreret kamera
 • Lidt stor i det

6. Xplora XGO2

XGO2 er et af de dyrere smartwatches på vores liste, men det er en værdig investering, hvis du vil anskaffe dit barn et smartwatch, der kan det hele.

XGO2 kombinerer fitness-funktionerne fra Garmin- og Fitbit-urene ovenfor (med Xplora Goplay-platformen kan dit barn tjene virtuelle mønter med deres trin) sammen med de sjove beskeder og selfie-elementer i Kurio. XGO2 er en forbedring i forhold til sin forgænger, XGO, og er vandtæt og kommer med et 700mAH batteri. Den har mobilforbindelse, og der er plads til et SIM-kort, men du skal købe dit SIM-kort separat.

Lokalitetstjenester giver dig mulighed for at spore dit barn og opsætte ‘sikkerhedszoner’, og i en nødsituation kan dit barn trykke på en SOS-knap for at sende en notifikation til urets gemte nødkontakter.

 • Foretager telefonopkald
 • Kamera
 • Masser af ekstra funktioner
 • Virkelig voluminøs

7. Garmin Vivofit jr 2

Dette Garmin børne-smartwatch har en lang række funktioner, som kan gøre hver dag til et lille eventyr. Det er et holdbart ur, som kan klare lidt af hvert, og du kan give point for at udføre daglige opgaver og gøremål. Tanken er, at disse point så kan byttes til “godbidder”, så dine børn har et incitament til at børste tænder eller lege stille og roligt med deres brødre.

Farveskærmen og remmen kan tilpasses, og sidstnævnte er blød og strækbar, designet til at være behagelig at have på både dag og nat. VivoFit Jr 2 behøver ikke opladning, fordi batteriet holder i ‘op til’ et år. Det ser faktisk ud til at være mere omkring 6-7 måneder, men det er ikke dårligt, og vil variere afhængigt af brug.

 • Forældre kan overvåge via mobil
 • Masser af funktioner
 • Meget lang batterilevetid
 • Disney/Marvel designs
 • Der er ikke særlige mange indbyggede spil-apps.

8. VTech KidiZoom DX2

VTech har skabt det ultimative børne-smartwatch, som har en masse fede funktioner, og som heller ikke er alt for dyr. Dette smartwatch har et kamera til at tage billeder og videoer, en bevægelsessensor til at spore aktiviteter og har en række spil og apps til brug.

Der er over 50 forskellige urskiver med 3D-effekt – både digitale og analoge afhængigt af dine præferencer, og du kan downloade alle dine yndlingsspil og apps for at tilpasse dette smartwatch.

 • Tager billeder og videoer
 • 50 valg af urskiver
 • Mere et stykke legetøj end et brugbart wearable

Sådan vælger du det bedste smartwatch til dit barn

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, når du skal købe det bedste smartwatch til børn, eller du vil vide mere om, hvilke funktioner du skal være opmærksom på, har vi skitseret de vigtigste kriterier, du skal overveje.

Holdbarhed og design

Det bedste smartwatch til børn bør være et, der sidder behageligt på mindre håndled og samtidig ser godt nok ud til at barnet synes det er smart at have på. Mange modeller på vores liste over de bedste smartwatches til børn tilbyder en række farver og mønstre for at hjælpe dit barn med at udtrykke deres personlighed. Ud over det æstetiske, kig efter lette, holdbare designs, der er nemme at rengøre, så dine børn kan lege uden at tænke så meget over konsekvenserne.

Funktioner

De funktioner, du skal kigge efter, når du køber det bedste smartwatch til børn, afhænger af, hvad du – eller dit barn – skal have det til at gøre. Vil du holde dem aktive? Vælg Garmin- eller Fitbit-modellerne på vores liste, eller vælg et smartwatch til børn fra et mærke, der har specialiseret sig i fitness-trackere til voksne.

Er dine børn mere interesserede i at bruge uret til underholdning eller læring? Så er VTech- og Kurio-modellerne vejen frem. Bluetooth-funktioner er nødvendige for opdateringer og hjælper uret med at synkronisere med apps på telefoner, og Wi-Fi er lejlighedsvis godt at have for nogle onlinefunktioner, men 4G-forbindelse er ikke et must-have.

Sikkerhed

Smartwatches kan være dit barns første indtog i gadgets og sociale netværk, og du vil gerne sikre dig, at det er en positiv, sikker oplevelse for dem. De bedste smartwatches til børn tilbyder forældrekontrol via apps, der hjælper dig med at holde styr på, hvad de små laver, og hvem de taler til. Nogle er udstyret med GPS-sensorer, som er nyttige til aktivitetssporing, men som også kan give dig ro i sindet om, hvor de er.

Hvis sikkerhed er din primære bekymring, så køb et smartwatch med den ekstra sikkerhed af geofencing-funktioner og -meddelelser. Disse vil advare dig, når dit barn kommer ind i eller forlader et sikkert sted, og nogle kan også advare myndighederne. Som med alle gadgets skal du sørge for at holde softwaren på uret og appen opdateret for at beskytte den mod sikkerhedsfejl.

Batteritid

Jo flere sensorer et smartwatch har, jo mere strøm har det brug for, og det kan reducere batteriets levetid drastisk. Desværre er dette blot en kendsgerning i det moderne liv, så du skal afveje, om du vil oplade uret hver nat for et funktionsspækket ur eller er glad for at give afkald på disse funktioner for ugentlige opladninger. Et smartwatch skal dog i det mindste holde en hel skoledag og gerne ud på aftenen.

Læs også vores guide til de bedste smartwatches til damer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.