Bedste smartwatch i 2022: Smartwatch bedst i test

Bedste smartwatch

De bedste smartwatch gør mere end at fortælle dig, om du får et opkald eller en sms. De er alt i ét: en fitness-tracker til at tælle dine skridt, en digital pung og i nogle tilfælde kan den fungere som en telefon, selvom din smartphone ikke er i nærheden.

Smartwatches nu til dags har sundhedsfunktioner, der ligefrem kan redde dit liv. Mange af de bedste Smartwatches, kan registrere forhøjet puls og automatisk forbinde dig til nødtjenester, hvis du skulle falde og slå dig slemt. Aflæsninger af elektrokardiogram (EKG) og ilt niveau i blodet (SpO2) er også fordele ved visse modeller. Førstnævnte registrerer tegn på rytmeforstyrrelser i hjertet, mens sidstnævnte er en god indikator for respiratorisk sundhed.

Læs også: Bedste kameratelefoner lige nu

Men de bedste smartwatches gør alle disse ting bedre end andre. Nogle har et stort antal apps, du kan downloade, og nogle har batterier, der knap holder en dag, mens andre kan vare næsten en uge på en opladning. Og selvfølgelig er der praktisk udformning: De bedste smartwatches kan tilpasses, fra deres remme til deres skærme, så de passer bedst til din personlighed.

Vi har nedenfor udarbejdet en guide om de bedste smartwatches, så du ikke behøver navigerer gennem junglen af alle de mange muligheder, der er på markedet.

De bedste smartwatches du kan købe i dag

1. Apple Watch Series 7

Apple Watch 7 er den bedste Apple Watch til dato. Det er ikke en større opgradering i forhold til Apple Watch 6 med hensyn til funktioner, men den har en større skærm og kommer i en ny størrelse. For første gang kommer Apple Watch i 41 mm og 45 mm versioner, der komplementerer den store skærm. Syvende generation af Apple får også nogle eksklusive urskiver og et komplet QWERTY-tastatur.

Selvom vi gerne vil have set Apple forbedre batterilevetiden på 18 timer på deres Apple Watch, så har de til gengæld kommet med hurtigere opladning på 7 serien. Du kan lade den helt op på cirka en time, så den bruger mindre tid på at være tilsluttet det nye USB-C og mere tid med dig. Uanset om du vil have et smartwatch til at træne, besvare opkald fra dit håndled eller bruge de bedste Apple Watch-apps, er dette den bedste smartwatch for dig. Så længe du har en iPhone, selvfølgelig.

 • Større skærm
 • Lysere always-on tilstand
 • QWERTY tastatur
 • Leveres med USB-C magnetisk oplader
 • Stadig kun 18 timers batterilevetid

2. Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 er vores andet valg blandt de bedste smartwatch, da det er det bedste Samsung Watch. Samsung droppede “Active”-mærket i deres seneste serie og lancerede i stedet et sporty-lignende Galaxy Watch 4 som virksomhedens flagskib og en “Classic”-version, der viderefører de luksuriøse egenskaber.

Takket være en 3-i-1 sundhedssensor måler Galaxy Watch 4 puls, tager EKG’er og aflæser kropssammensætning. Og på grund af alle de mange gode Wear OS-funktioner, er Samsung Galaxy Watch 4 det ideelle tilbehør til de bedste Samsung-telefoner. Bemærk, at visse funktioner er eksklusive til Samsung-brugere, så ikke alle Android-brugere vil drage fordel af alt, hvad Galaxy Watch 4 kan tilbyde.

Galaxy Watch 4s største problem er middelmådig batterilevetid, men så længe du ikke har noget imod en daglig opladning, vil du drage fordel af indbygget GPS, en always-on display, fremragende søvnsporing og meget mere.

 • Slankt design og sjove urskiver
 • Forbedret Wear OS-software
 • Analyse af kropssammensætning
 • middelmådig batterilevetid

3. Fitbit Sense

Fitbit Sense er virksomhedens top smartwatch, der kommer med mere avancerede sundheds- og wellness-funktioner end Versa-serien. Ikke alene har den EKG-sensor og måling af ilt niveau i blodet, men Sense har også evnen til at måle elektrodermal aktivitet og hudtemperatur.

Som en af de bedste Fitbits fungerer Sense med både iOS og Android og kommer med indbygget GPS, en indbygget app-butik, Alexa og mere. Fitbit er ikke længere bare et mærke med produkter til at spore vores trin: Fitbit-enheder som Fitbit Sense viser, hvad det vil sige at tage et holistisk blik på vores helbred.

 • Attraktivt
 • Lang batterilevetid
 • Omfattende fitness/sundhedsfunktioner
 • Ingen Spotify-lagerplads

4. Apple Watch SE

Apple Watch SE er en hybrid af Apple Watch Series 5 (som siden er udgået) og Apple Watch Series 3. Den har ikke alle funktionerne fra Series 6, men skiller sig stadig ud med sin hurtige chip og sikkerheds- funktioner. Den tilbyder også en LTE-mulighed, hvilket gør den til et godt valg for dem, der er interesseret i at prøve Family Setup.

Når du vælger mellem Apple Watch 7 og Apple Watch SE, vil din endelige beslutning være, om du vil betale ekstra for en lysere skærm med en always-on mulighed, en EKG-overvåger og større skærm. Hvis disse værktøjer ikke er et must for dig, er SE en yderst god mulighed for iPhone-brugere.

 • Klassisk design
 • Stort app-bibliotek
 • Stor skærm
 • Ingen always-on display
 • Intet EKG

5. Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 var allerede et fantastisk fitness-tracking smartwatch. Vi betragter det som et af de bedste Garmin-ure, der både er en god træningskammerat og stilfuld livsstilsenhed. Garmin Venu 2 Plus introducerer opkald på håndleddet og stemmeassistenter. Udover at Garmin stadig er super solid, når det kommer til fitness-sporing og præcis GPS, så er Venu 2 Plus nu endnu bedre for dem, der ønsker, at deres smartwatch skal fungere som en forlængelse af deres smartphone.

Selvom Garmin stadig mangler en stor tredjeparts app-butik og fortsætter med at styre uden om LTE-understøttelse, er det et stort skridt i den rigtige retning i forhold til at mestre den komplette smartwatch-oplevelse, da de nu omfavner flere kommunikationsværktøjer. 10 dages batterilevetid er prikken over i’et.

 • Imponerende AMOLED-skærm
 • Pålidelig fitness tracking og Garmin Coach
 • Solid opkaldskvalitet
 • Ikke nok tredjepartsapps

6. Samsung Galaxy Watch 3

Selvom den er blevet erstattet af Galaxy Watch 4, er Samsung Galaxy Watch 3 stadig tilgængeligt til at købe og er stadig en af de mest stilfulde smartwatches, der findes. Den fås i to størrelser samt i LTE-varianter. Galaxy Watch 3’s roterende kant gør det nemt at navigere i urets grænseflade, mens adgang til tusindvis af urskiver giver dig mulighed for at tilpasse skærmen efter din smag.

Selvom Galaxy Watch 3 har en kortere 2-dages batterilevetid sammenlignet med den originale Samsung Galaxy Watch, introducerer den mere musiklagring, godkendt EKG-sporing og tripdetektion. Selvfølgelig får du Samsung Pay til kontaktløse betalinger og nogle gode fitnessfunktioner.

 • Slankere design end originalen
 • Fysisk roterende ramme er tilbage
 • EKG-aflæsning
 • Kortere batterilevetid end original

7. Fitbit Versa 3

Den bedste smartwatch for dem, der er interesseret i avanceret søvnsporing, er Fitbit Versa 3, næste generation af den populære Fitbit Versa 2. Versa 3’s standout-opgradering er on-board GPS. Nu, selv når du efterlader din telefon derhjemme, kan Versa (endelig) spore din placering under udendørs træning. En mere kurvet, større skærm er også velkommen.

Derudover har Versa 3 fået en fantastisk træningsfunktion, Active Zone Minutes. Introduceret med Fitbit Charge 4 og nu en fast bestanddel af Fitbit-enheder, overvåger Active Zone Minutes den tid, du tilbringer i fedtforbrændings-, cardio- eller toppulszonerne, mens du træner. Dit mål er at opnå WHO’s anbefalede 150 aktive zoneminutter hver uge. Ydermere kan du bruge din Fitbit Versa 3 til telefonopkald og tale med stemmeassistenter til forespørgsler, men bemærk, at du kun kan aktivere én stemmeassistent på én gang.

 • God batterilevetid
 • Tilpassede træningsprogrammer (med abonnement)
 • Fantastisk søvnanalyse
 • Kan kun bruge én stemmeassistent ad gangen

8. Amazfit GTR 3 Pro

Vi bliver ofte spurgt, om du skal købe et Amazfit Watch, og svaret er ja, især det store Amazfit GTR 3 Pro. Dette er uden tvivl mærkets bedste smartwatch indtil videre , og selvom vi ville ønske, at den havde lidt flere funktioner til dens pris (der er f.eks. ingen NFC), er der masser af sundheds- og fitnessfunktioner på den. Med forbedret nøjagtighed sammenlignet med den tidligere generation af Amazfit GTR 2 tilbyder GTR 3 Pro et fremragende one-stop-måleværktøj til din puls, ilt niveau i blodet, stressniveauer og mere i en enkelt læsning.

Når du ikke tjekker din krop eller træner med de 150+ træningstyper, kan urets indbyggede apps, håndfri stemmestyring og menulayout skræddersyes, så de passer til dine behov. Læg det sammen med op til 12 dages batterilevetid, og du får en af de bedste smartwatches til Android, der ikke er fra et af top-navnene lige nu, når det kommer til wearable.

 • Stor, lys skærm
 • Alt-i-én sundhedsaflæsninger
 • Offline stemmestyring
 • Ingen NFC

9. Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2 er uden tvivl stadig værd at købe, især hvis du finder den på tilbud. Samsungs ur fungerer med alle smartphones og har GPS, pulsmåler og mulighed for at aktivere LTE. Den kan også automatisk spore din aktivitet og søvn. (Den er meget bedre til den førstnævnte opgave end sidstnævnte.)

Hvad angår udseendet, er Galaxy Watch Active 2s cirkulære design visuelt tiltalende, uanset om du får 40 mm eller 44 mm modellen. Denne Galaxy Watch er baseret på Samsungs Tizen-operativsystem og kan prale af andre nyttige funktioner såsom Samsung Pay, indbygget musik via Spotify og hjertesundhedsfunktioner. Det inkluderer en EKG-funktion, som normalt er forbeholdt dyrere-modeller.

 • Offline Spotify-lagring
 • Lækkert design
 • Virker med iOS og Android
 • Søvnsporing kræver noget arbejde

10. Apple Watch 3

Apple Watch Series 3 er en mere prisvenlig smartwatch-mulighed end Series 7 og SE til iPhone-brugere. Størrelsesmulighederne er mindre, og rammerne er tykkere, og du får ikke EKG- eller SpO2-aflæsninger, men den er stadig et godt valg til prisen.

Når du sammenligner Apple Watch SE og Apple Watch 3, vil du opdage, at du ikke ofrer så meget for den ældre versions lavere pris. Du får stadig en pulsmåler, GPS, 8 GB lagerplads med offline understøttelse af Apple Music-afspilningslister. Dette ur er også vandtæt, hvis du kan lide at spore dine svømmeture, og mange af de vigtigste softwarefunktioner, der findes i Apple Watch Series 7, findes også i Series 3.

 • Forbedret fitness-tracking
 • Hurtigere Siri
 • Apple Music-streaming (med LTE-model)
 • Ingen always-on display
 • Ingen faldregistrering

Hvad er den bedste smartwatch?

Efter at have været igennem en masse test, når det kommer til de bedste smartwatch, er vores topvalg endt hos Apple Watch Series 7, som bygger på mange års sundhedsfunktioner og kommunikationsopgraderinger, men tilføjer en lysere skærm, tyndere skærmkanter og hurtigere opladning. Vi har kun hørt nogle få rygter om Apple Watch 8 og watchOS 9, så indtil videre er Series 7 det bedste, du kan få.

Apple Watch 3 giver stadig god værdi for pengene, selvom Apple Watch SE er en bedre mulighed, der er værd at tjekke ud. SE er en hybridmodel, der mangler avancerede sundhedsfunktioner og en always-on display, men den har stadig et kompas, faldregistrering og GPS.

Samsungs Galaxy Watch 4 er den mest værdige Apple Watch-udfordrer – faktisk er det den bedste smartwatch til Android og det mest overbevisende Wear OS 3 smartwatch. Den tilbyder to forskellige designs, og ja, den ene af dem bevarer den roterende ramme som er en fan-favorit. Den seneste smartwatch er den første til at køre den nye forenede Goole Wear OS-software og leveres med kropssammensætningsanalyse.

Den bedste smartwatch fra Fitbit er Fitbit Sense. Vi kan godt lide, hvordan den giver dig et godt afrundet syn på din krop, i stedet for at forvente, at du selv skal administrere aflæsninger og tests.

Google Pixel Watch kommer også til efteråret. Den har et rundt ansigt og låner nogle fitness-tracking-funktioner fra Fitbit.

Sådan vælger du den bedste smartwatch til dig

Når du leder efter den bedste smartwatch til dig, er du noget begrænset af den smartphone, du ejer. Hvis du for eksempel vil have et Apple Watch, skal du have en iPhone. Og mens Wear OS-ure fungerer med både Android og iPhones, får du langt mindre funktionalitet, når du ikke er tilsluttet en Android-enhed. Der er også masser af forskelle mellem Apple Watch og Fitbit.

Samsungs smartwatches tilbyder mest i forhold til krydsfunktionalitet, men selv her vil Android-telefonejere få mere i form af svar på notifikationer og muligheden for at foretage og modtage telefonopkald.

Når du derefter vælger et smartwatch, vil du også gerne have et, der sidder godt på dig. Dem med mindre håndled kan finde større smartwatches – dem på 44 mm – at være for store og besværlige at have på. Hvis du har brug for funktioner som cyklus- eller graviditetssporing, vil du måske også finde vores liste over de bedste smartwatch til damer nyttig.

Derudover vil du også gerne finde et smartwatch, der passer til din stil. Selvom Apple Watch er begrænset til én form, kan du købe det med forskellige stile. Samsungs smartwatches giver lidt flere valgmuligheder, mens Wear OS-ure, som er lavet af en række firmaer, herunder Fossil, Skagen, Kate Spade, Moto, Tag Heuer, Diesel og andre, giver dig mange flere muligheder, når det kommer til deres design.

1 Trackback / Pingback

 1. Det bedste smartwatch til dig - Loebesiden

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.