Bedste høretelefoner i 2024: Bedst i test

Bedste høretelefoner i 2022

De bedste høretelefoner tilbyder et enestående sæt af funktioner, effektiv og fleksibel aktiv støjreduktion (ANC) eller den mest elegante stil og komfortable design. Nogle gange kan de være en smule dyre, men uanset prisen, tilbyder de alle stor værdi.

Når du skal købe et par nye høretelefoner, kan det være en hjælp at tænke over, hvor du vil have dem på. Hvis du for eksempel skal bruge dem på løbeturen, vil du måske ikke have store over-ear-høretelefoner. Pendler du til arbejde eller rejser du meget? Vil du sikkert gerne have støjreducerende hovedtelefoner til at holde lyden ude.

Leder du efter en bestemt form for høretelefoner? Så tjek vores guide til bedste trådløse høretelefoner, bedste in-ear høretelefoner eller bedste trådløse gamer høretelefoner.

Top 3 bedste høretelefoner

Bedste hovedtelefoner generelt: Sony WH-1000XM5
Øverst på vores liste er Sony WH-1000XM5, som forbedrer deres forgængere XM4 med opgraderet aktiv støjreduktion, bedre opkaldskvalitet, intuitiv kontrol og forbedret forbindelse. Den kategoriførende lyd og heftige 30-timers batterilevetid er også lige så langt foran konkurrenterne som nogensinde før.

Bedste høretelefoner til lydelskere: Bowers & Wilkins PX7 S2
Bowers & Wilkins Px7 S2 over-ears føles godt, er smukt konstrueret, har aktiv støjreduktion og en kontrol-app. Udvidet funktionalitet er ikke deres ting, da de er designet til at levere den bedste trådløse lyd, som du kan få i denne prisklasse. Og det gør de – med en af de mest bedste præstationer, vi har oplevet.

Bedste hovedtelefoner med ANC: Bose 700
Det er virkelig tæt løb mellem Bose 700 og Sony WH-1000XM5 (ovenfor). Bose 700 har uovertruffen ANC-ydeevne og intuitive tekniske funktioner. Lyden er krystalklar, når du lytter til musik og besvarer opkald. Vi elsker også det slanke, moderne design med komfortable ørepuder og berøringsknapper.

De bedste hovedtelefoner, du kan købe lige nu

Bedste høretelefoner

1. Sony WH-1000XM5

Fordele
 • Artikuleret og medrivende lyd
 • Gode kontrolmuligheder
 • Imponerende støjreduktion
Ulemper
 • Redesign og øko-legitimationsoplysninger hæver prisen
 • Bliver varm om ørerne ved længere lytning

Sonys nye flagskibshovedtelefoner er de ultimative allroundere, der tilbyder fremragende støjreduktion, enestående lyd-performance, masser af komfort, intuitive kontroller og masser af specielle funktioner. Så stort set ligesom de tidligere XM4’ere gjorde.

Disse Sony’er er selvsikre, overbevisende og dejlige at høre med ligegyldig hvad situationen er: Masser af power i de Lave frekvenser, og de høje er godt styret, og der er masser af detaljer på tværs af området. Støjreduktion – altid et stærkt punkt i XM-serien – fjerner stort set al ekstern lyd, og den fremragende Sony Headphones Connect-app giver dig mulighed for at tilpasse din lyd efter smag.

Berøringskontrollerne og batterilevetiden (30 timer med ANC tændt, 40 med slukket) slår også konkurrenterne, og selvom designet har en tendens til det kedelige, er det faktum, at både hovedtelefonerne og emballagen næsten udelukkende er lavet af genbrugsmaterialer en yderligere ting til Sony WH-1000XM5 fordel.

Læs vores fulde anmeldelse af Sony WH-1000XM5.

Bedste høretelefoner

2. Bowers & Wilkins Px7 S2

Fordele
 • Balanceret, medrivende og selvsikker lyd
 • Forbedret støjreduktion i forhold til andre Px7
 • Sofistikeret udseende (hvis du kan lide den slags)
Ulemper
 • Ingen touch-kontroller og funktioner er en smule basale
 • Konkurrenterne har bedre støjreduktion

Bowers & Wilkins Px7 S2 over-ear hovedtelefoner er prissat til det samme som Sony. De føles godt og er smukt konstruerede. De har aktiv støjreduktion og en kontrol-app – men ‘udvidet funktionalitet’ er ikke det område, hvor de har sat deres kræfter ind.

De er designet til at levere den bedste trådløse lyd, som du kan få i denne prisklasse, og de leverer. Hele frekvensområdet hænger godt sammen, med intet overvurderet og intet, der kæmper for at blive repræsenteret. Tonaliteten er ren, konsekvent og overbevisende. Hvis du vil have en høretelefon med masser af funktioner, er der masser af muligheder. Hvis du derimod vil have en hovedtelefon, der får mest muligt ud af den digitale lyd, så skal Px7 S2 helt sikkert være inde i din overvejelser.

Læs vores fulde Bowers & Wilkins Px7 S2 anmeldelse.

Bedste høretelefoner

3. Bose 700

Fordele
 • Justerbare ANC niveauer
 • Fremragende støjreduktion ved opkald og musik
 • Smarte, intuitive knapper og touch controls
Ulemper
 • Kortere batterilevetid end 1000XM5

Bose 700 on-ear-hovedtelefoner er stadig nummer tre på vores liste over bedste hovedtelefoner og har et smart design og fede funktioner. De er udstyret med hele otte mikrofoner, hvoraf seks er brugt til at levere Boses fantastiske støjreduktion, når du lytter til musik eller taler i telefon. Den tilbyder op til 11 niveauer af justerbar ANC, der fungerer lige så godt til at neutralisere støj på tværs af forskellige frekvenser. 700’erne producerer ren, afbalanceret lyd til sprød høj og solid bas; lavpunkter mærkes mere, når de er på max ANC-niveau.

Batterilevetiden er ikke så god som nogle konkurrenter, men holder i 20 timer med ANC tændt. Smart assistentintegration, berøringskontroller og multipoint-teknologi gør også disse til nogle af de mest intuitive støjreducerende høretelefoner for både pendlere og musikelskere.

4. Bowers & Wilkins Px8

Fordele
 • Sofistikeret konstruktion og stilfuld
 • Lydkvalitet på næste niveau
 • aptX Adaptive codec-understøttelse
Ulemper
 • Høj pris
 • Ingen aptX Lossless-lyd
 • Ingen touch-kontroller

Px8 er Bowers & Wilkins’ mest avancerede støjreducerende hovedtelefoner til dato og er en sikker tilføjelse til markedet for luksushovedtelefoner. Trådløs lyd er via Bluetooth 5.2 med SBC, AAC, aptX HD og aptX Adaptive codec-understøttelse, når den er tilsluttet kompatible afspilningsenheder, og der medfølger kabler til kablede hovedtelefonstikforbindelser.

De skræddersyede 40 mm Carbon Cone-drivenheder præsenterer endnu flere lyddetaljer på tværs af alle dele af frekvensområdet end virksomhedens højtplacerede Px7 S2, og overdådige materialer for at fremme komforten. Basydelsen er mere smidig på Px8 takket være det nye drivermateriale, men det er mellemfrekvenserne, hvor disse flagskibshovedtelefoner udmærker sig, og de leverer en overflod af naturlige detaljer og mellemtoneklarhed for at få hver stemmestavelse til at lyde overbevisende realistisk. På trods af lydkvalitetsgevinsterne betyder den højere pris sammenlignet med dens andre Px7 S2 og nære rivaler, at de rangerer lidt lavere med hensyn til samlet værdi.

5. Sennheiser Momentum 4 Wireless

Ulemper
 • Fantastisk batterilevetid
 • God lyd
 • Effektiv støjreduktion
Ulemper
 • Ørepuder kan blive varme
 • Ustabile forbindelsesproblemer med Smart Control-appen

Selvom det fornyede design af Sennheisers fjerde generation Momentum Wireless-hovedtelefoner ikke skiller sig ud helt som deres klassiske forgænger, er batterilevetiden på 60 timer en ægte publikumsbehager og gør dem til de absolut bedste, når det kommer til batteri. Tilføj den afslappede Sennheiser-lyd og effektiv støjreduktion, og Momentum 4 er en af de praktiske trådløse hovedtelefoner, vi har set, perfekt bygget til et liv på farten i stedet for at være bundet til en stikkontakt, der kræver regelmæssig opladning.

Sennheisers glatte house-lyd håndterer en bred vifte af musikindhold, fra dunkende beats til mere bløde melodier. Den har Bluetooth 5.2 og aptX Adaptive-understøttelse, og der er et medfølgende 3,5 mm-kabel. ANC-ydelse er effektiv, og den automatiske vindstøjsreduktion er meget imponerende, når man står på en blæsende togperron.

6. Apple AirPods Max

Fordele
 • Luksus design
 • Fremragende støjreduktion
 • Spatial Audio lyder fantastisk
Ulemper
 • Dyr

Det er en skam, at AirPods Max er så meget dyrere end deres støjreducerende rivaler, men når du først har prøvet dem, er det svært at tage dem af. Det overdådige design og den komfortable pasform giver en øjeblikkelig følelse af luksus, og den vokser bare mere, når du begynder at spille musik.

Den aktive støjreduktion fungerer glimrende, den generelle lydkvalitet er skarp, og 3D Spatial Audio-funktionen er en helt unik oplevelse, hvis du aldrig har brugt den. Dette bruger head-tracking-teknologi til at skabe en surround sound-effekt, som kan give filmafspilning en klar fordel sammenlignet med andre hovedtelefoner. Batterilevetiden er også respektabel, som er på ca. 20 timer.

7. Apple AirPods Pro 2

Fordele
 • Støjdæmpning i verdensklasse
 • Dolby Atmos rumlig lyd
 • Forbedret batterilevetid
Ulemper
 • Lyden kræver finpudsning
 • Dårlig opkaldskvalitet

Apples næste generation af AirPods Pro 2 er ankommet, hvilket bringer betydelige opgraderinger til den populære original og tager ydeevnen til næste niveau. Udvendigt ligner de temmelig meget den første generation, men batterilevetiden er blevet øget til at tilbyde 6 timer på en enkelt opladning fra øretelefonerne og yderligere 30 timer fra den trådløse opladningsetui. Ikke kun er øretelefonerne IPX4-klassificeret, men nu er også selve casen.

Disse er designet til iPhone-ejere, der leder efter en mere skræddersyet lytteoplevelse, og de er toppen af Apple-teknologien. På lydfronten har Apple inkluderet en ny H2-chip med tilpasset forstærker og driver, der leverer bedre lavere og højere frekvenser, og du kan bruge iPhones TrueDepth-kamera til at skabe en personlig rumlig lyd for at lytte til noget af den bedste Dolby Atmos-lyd i nogen former for øretelefoner. Støjreduktion er det dobbelte af, hvad det sidste par AirPods Pro tilbød, og det er blandt det bedste, vi har set.

Læs vores fulde Apple AirPods Pro 2-anmeldelse.

Bose QuietComfort Earbuds 2

8. Bose QuietComfort Earbuds 2

Fordele
 • Uovertruffen støjreduktion
 • Raffineret og velafbalanceret lyd
 • Fremragende opkaldskvalitet
 • Fantastiske tilpasningsindstillinger
 • Mere kompakt og stilfuldt design
Ulemper
 • Batterilevetid er bedre hos konkurrenterne
 • Dårligt komfortniveau
 • Besværlig touch-kontroller og app-forbindelse

Markedets bedste ægte trådløse støjreducerende teknologi er lige blevet bedre. Boses nyeste trådløse hovedtelefoner introducerer adskillige opgraderinger såsom adaptiv aktiv støjreduktion (ANC), Bluetooth 5.3 og lydkalibreringsteknologi for forbedret lydkvalitet. Vigtigst er det, at Bose har gjort den nye version en tredjedel mindre end de originale QuietComfort-øretelefoner, samtidig med at de har udviklet nye ear-tips for at hjælpe med at opnå optimalt slid for flere brugere.

Næste generations knopper fortsætter med at bygge på traditionelle Bose-kendetegn, men de kæmper også på områder, hvor de har underpræsteret tidligere, inklusive batterilevetid, specielle funktioner og berøringskontroller. På trods af disse mangler fører deres ANC- og lydkvalitetsydelse dog QuietComfort Earbuds 2 til toppen af vores liste over bedste trådløse øretelefoner.

9. Bose QuietComfort 45

Fordele
 • Fremragende ANC
 • Øget batterilevetid
 • God komfort og tilslutningsmuligheder
Ulemper
 • Kan ikke deaktivere ANC-tilstande
 • Mangler flere funktioner, der findes på tidligere Bose -hovedtelefoner

Bose har fået lavet endnu en ANC-succes. Støjreduktion på QuietComfort 45 er lige så god som den på 700, som eliminerer en betydelig mængde støj på tværs af frekvensspektret. Den har solid lyd-performance med et godt afrundet frekvensområde. Understøttelse af Bose Music-appen er en fordel for personalisering og tilslutning til andre Bose-enheder. Vigtigst af alt er batterilevetiden blevet øget fra 20 til 24 timer, hvilket gør QC45 til mærkets længst holdbare ANC-model til dato.

Det er svært at ikke nævne visse mangler, såsom manglende evne til at slukke ANC og fraværet af funktioner, der er tilgængelige på andre Bose -hovedtelefoner, men den samlede præstation mere end kompenserer for disse ulemper.

10. Beats Fit Pro

Fordele
 • Gode ANC-tilstande
 • Dynamisk lyd med Spatial Audio
 • Respektabel batterilevetid
Ulemper
 • Nogle H1-funktioner, der er eksklusive for Apple-enheder
 • Android app tilbyder meget få ekstra ting

Vi troede, at Beats Studio Buds gav fantastisk værdi for pengene, men deres sporty version giver bare endnu mere værdi. Udover AirPods Pro er Fit Pro det eneste andet par Apple-relaterede trådløse øretelefoner, der kommer med Spatial Audio, hvilket giver lyttere 3D-omsluttende lyd og dynamisk head-tracking-teknologi til at høre lyde præcist, uanset hvor dit hoved drejer sig.

Aktiv støjreduktion fungerer på samme måde som AirPods Pro og dæmper det meste af det omgivende støj. Det opdaterede design med integrerede ørepropper er meget værdsat til opnå optimal pasform. IPX4 vandtæthed sikrer, at knopperne også er beskyttet mod fugtskader.

Alle de lækre softwarefrynsegoder, der er knyttet til H1-chippen, er også tilgængelige, inklusive automatisk skift mellem Apple-enheder, “Hey Siri”-stemmeaktivering og FindMy-understøttelse for nemt at lokalisere fejlplacerede knopper. Desværre kommer Android-brugere ikke til at opleve disse funktioner, men kan i det mindste nyde ANC og Spatial Audio.

11. OnePlus Buds Z2

Fordele
 • Kraftig lyd
 • Fantastisk byggekvalitet
 • Udmærket batterilevetid
Ulemper
 • Nogle funktioner er ikke tilgængelige på de fleste telefoner

OnePlus Buds Z2 opnår en hel del i forhold til sin pris. Disse øretelefoner har tilstrækkelig ANC, stærk lyd og latterligt kraftfuld opladning bygget i et flot design. Musik, film og videospil lyder højt og velafrundet, mens støjreduktion er god nok til at blokere de fleste frekvenser og holde din koncentration på, hvad end din mobilenhed spiller. Når vi taler om enheder, gør Google Fast Pair det problemfrit at parre Buds Z2 med alle Android-smartphone. Det er dog virksomhedens Warp Charge-teknologi, der stjæler showet og genererer en fuld opladning på kun 10 minutter.

OnePlus-ejere får eksklusive frynsegoder som Dolby Atmos-understøttelse og Pro Gaming-tilstand, som måske kan irritere nogle Samsung Galaxy- eller Google Pixel-brugere. De smarte kontroller kan også til tider være irriterende at have med at gøre, men ingen af disse fejl tager noget fra Buds Z2’s værdi.

Hvis du leder efter nogen virkelig billige øretelefoner, der samtidig giver god værdi for pengene kan du også tjekke OnePlus nye Nord Buds ud. De har ikke ANC, men tilbyder god lydkvalitet og batterilevetid.

Hvilke høretelefoner skal jeg købe?

Sonys XM-serie høretelefoner bliver bedre og bedre med hver generation og fortsætter med at tilbyde stor værdi. Det var svært at forestille sig, hvordan XM5 kunne forbedre Sony WH-1000XM4, men forbrugerelektronikgiganten gjorde det, og det endte med at blive en af årets bedste høretelefoner med et slankere design, der giver endnu bedre ANC, batterilevetid og lyd. De er også mere miljøvenlige og indtager vores førsteplads som den mest alsidige all-rounder.

Bowers & Wilkins Px7 S2 vinder prisen for den bedste lyd generelt set. De er designet til at levere den bedste trådløse lyd, som du kan få i denne prisklasse, plus de føles godt og er smukt konstrueret. Mens Sony og Bose har markedet i et hjørne med den bedste støjreducerende ydeevne, går Bowers & Wilkins efter optimal lydkvalitet til omtrent samme pris. Og det betaler sig. Ingen tvivl om, at det er årets bedste hovedtelefoner for lydentusiaster.

Hvis målet er at lukke larm ude i dine omgivelser, mens du nyder at lytte til din yndlingsmusik, så er Bose 700 fortsat vores foretrukne valg til aktiv støjreduktion. De er udstyret med hele otte mikrofoner, hvoraf seks er brugt til at levere Boses super støjreduktion, når du lytter til musik eller taler i telefon.

Sådan vælger du de bedste hovedtelefoner til dig

Mange faktorer spiller ind, når du køber de bedste hovedtelefoner, men din beslutning bør altid komme ned til den tilsigtede brug. Når det er sagt, vil du gerne tage følgende kategorier i betragtning, før du beslutter dig for et par.

Design

Design er som regel det vigtigste. Leder du efter in-ear, on-ear eller over-ear høretelefoner? Kablet eller trådløst? Luksus eller sporty? Da det er hovedtelefoner, der vil blive brugt til flere lejligheder, vil du gerne have noget, der passer til din livsstil. Uanset hvilken type du vælger, skal du sørge for, at hovedtelefonerne er godt bygget, nemme at bære og behagelige at have på i omkring 1 til 2 timer dagligt.

Lydkvalitet

Lyd er den anden boks, der skal afkrydses. Forskellige modeller tilbyder forskellige lyd, og da du køber et par for at nyde musik individuelt, er det vigtigt at finde hovedtelefoner, der matcher din lydpræference, hvad enten det er tung bas eller markant klart, hvor du kan høre de mindste nuancer i optagelserne. Nogle modeller tilbyder personlig lyd via ledsager-app, som giver brugeren mulighed for at oprette deres egne profiler og finjustere EQ-niveauer til deres hørelse.

Batterilevetid

De fleste premium trådløse hovedtelefoner er vurderet til 15 timer og mere. Trådløse øretelefoner kan vare omkring 5 til 10 timer og tilbyde forlænget spilletid med deres medfølgende opladningsetuier – sørg altid for, at en er inkluderet.

Tilbehør

Tilbehør er lige så vigtigt, især for modeller med ledning (producenten skal inkludere aux-kablet). Alle hovedtelefoner, der kommer med en bæretaske, opladningskabel, brugervejledning og ekstra ørekopper eller tip er solide køb.

Prisovervejelser:

Det er klart, at prisen er en stor overvejelse, når man leder efter de bedste høretelefoner. Selvom der altid er undtagelser, vil store mærker typisk kræve lidt ekstra, men generelt set, jo mindre du bruger på et par høretelefoner, jo større er chancen for, at lyd og funktioner bliver kompromitteret. At gå efter en budgetmulighed er ikke altid det bedste valg, da de penge, du sparer på dit køb, ikke vil gavne dig meget, hvis du konstant har brug for at genoplade dit lydudstyr, eller lydkvaliteten er dårlig.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

1 Comment

 1. Jeg har netop læst denne artikel, og det er meget nyttigt for mig. Det hjælper mig med at vælge den rette hovedtelefon, og det giver en fantastisk detaljeret oversigt over de bedste hovedtelefoner derude. Jeg vil helt sikkert prøve nogle af dem!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.