SteelSeries Arctis 7 anmeldelse: En fantastisk gamer hovedtelefon

SteelSeries Arctis 7 anmeldelse

SteelSeries Arctis 7 sætter standarden for, hvad en trådløs gaming-høretelefon kan være: funktionel, alsidig og praktisk.

Fordele
  • Fantastisk lyd
  • Komfortabel pasform
  • Rimelig pris
  • Problemfri trådløs
Ulemper
  • Afhængighed af app for at bruge nogle funktioner
  • Mikrofonen kunne være lidt bedre

SteelSeries Arctis har været på vores liste over de bedste gamer høretelefoner lige siden den første gang blev lanceret. Den eneste høretelefon med lignende alsidighed er SteelSeries Arctis 1 Wireless. Arctis 1 Wireless har dog ikke det samme behagelige elastiske pandebånd eller førsteklasses lyd som Arctis 7, hvilket gør Arctis 7 til en bedre samlet investering til pc’en og PS4.

Hvis du skal betale købe nogle lidt dyrere trådløse gamer-høretelefoner, skal det selvfølgelig lyde godt, men det skal også være behageligt, fungere med så mange enheder som muligt og se stilfuldt ud. SteelSeries Arctis 7 opnår alle disse mål med og til en rimelig pris.

Mens du bliver nødt til at stole på et par irriterende løsninger for at gøre brug af alle funktioner, sætter Arctis 7 standarden for, hvad top gaming-hovedtelefoner skal være: funktionelle, alsidige og praktiske. Læs videre i vores fulde SteelSeries Arctis 7 anmeldelse for at finde ud af, hvad vi synes.

SteelSeries Arctis 7: Design

Udseendet på Arctis 7 er næsten identisk med SteelSeries Arctis 5. Headsettet er slankt og sofistikeret med et elegant, strømlinet udseende og et absolut idiotsikkert justerbart pandebånd. I stedet for at skulle fumle rundt med stive stænger, der kan forlænges, justerer du blot to velcrostropper, og det fleksible pandebånd vil passe til dit hoveds størrelse og form.

SteelSeries Arctis 7 design

Derudover så kommer Arctis 7 i enten klassisk sort eller hvid. Du kan sagtens have headsettet på i metroen uden at tiltrække opmærksomhed og selvom Arctis 7 er en smule større end et standard sæt høretelefoner, er de stadig små nok til, at du kan smide dem i en rygsæk. Du kan endda dreje ørekopperne for at få dem til at ligge fladt.

Den højre ørekop indeholder en tænd/sluk-knap og en slider til chatvolumen. En almindelig lydstyrke slider sidder på den venstre ørekop sammen med en mikro-USB-port til opladning og en proprietær indgang, der kan forbindes til et 3,5 mm lydstik til mobil lytning. Selvom Arctis 7 kræver strøm til trådløs og surround-sound-funktionalitet, kan du lytte til, hvad du vil med lydstikket, uanset om enheden har strøm eller ej.

SteelSeries Arctis 7: Komfort

Som diskuteret ovenfor gør det elastiske bånd det nemt at finde den perfekte pasform med Arctis 7. Jeg er konstant overrasket over, at af alle de store headset-producenter, er det kun SteelSeries, der har taget denne tilgang til sig. Det giver konsekvent meget mere pålidelige og komfortable resultater end at forsøge at forlænge nogle justerbare stive stænger.

Ørekopperne sad tæt omkring mine ører, men jeg følte aldrig, at kopperne pressede for hårdt ned. De er også generelt komfortable at gå rundt med, hvilket kan tilskrives dens vægt på kun 376g. Der ingen tvivl om, at man bemærker, eller ikke bemærker, høretelefonernes lette fornemmelse. Man kan have dem på i lange perioder uden man næste lægger mærke til det.

SteelSeries Arctis 7: Gaming performance

Arctis 7 har fantastiske spilmuligheder – hvis du er villig til at arbejde lidt. Med både stereo og DTS 7.1 surroundlyd, samt et væld af equalizer muligheder, kan du få vildt forskellige konfigurationer fra headsettet, uanset om du vil lytte til musik eller have en Skype-samtale. Heldigvis er det ret simpelt at opsætte spilprofiler.

SteelSeries Arctis 7 funktioner

Ved hjælp af SteelSeries Engine 3-softwaren kan du lege med surround-lyd og equalizer indstillinger, derefter oprette profiler og linke dem til individuelle spil og programmer. Jeg testede lydprofiler med Diablo 4, CS, og World of Warcraft: Dragonflight for at se, hvordan headsettet tacklede flere genrer.

Da equalizeren var sat til standardindstillingerne med stereolyd lød alt fint. En lille smule tweaking fik dog tingene til at lyde super. Surround i CS fik mine fjenders fodtrin og mine holdkammeraters råb om hjælp til at lyde øjeblikkeligt, mens Immersion-indstillingen i World of Warcraft sørgede for en god balance mellem open world lyde, som når du dragonrider og kamp.

Du kan også bruge Arctis 7 til med en PS4 eller Xbox One ved at tilslutte lydstikket til en controller (PS4 fungerer også trådløst med USB-donglen). Selvom du bliver nødt til at ofre surround-sound-mulighederne, giver det perifere udstyr stadig god lyd, og mikrofonen er fremragende til konkurrencedygtige multiplayer-kampe.

SteelSeries Arctis 7 funktioner

Først og fremmest er Arctis 7 en trådløst høretelefon. Du skal blot tilslutte en trådløs forstærker til en USB-indgang på din computer, parre den forstærker med headsettet, og du er godt i gang. Det trådløse er krystalklart og fungerede fra op til omkring 10 m i mine tests.

Arctis 7 kører på SteelSeries Engine 3-softwaren, et rent, intuitivt og veldesignet program, der holder styr på stort set alle moderne SteelSeries-enheder. Udover at sætte lydprofiler op, kan du også lege med mikrofonmuligheder. Ellers tilbyder programmet ikke for mange funktioner til netop denne enhed. I modsætning til på Arctis 5 er der ingen farvede RGB-lys på ørekopperne. Efter min mening er dette et ubetydeligt tab, da brugere alligevel ikke kan se farvet lys på deres egne høretelefoner.

SteelSeries Arctis 7 gaming

En ting, som jeg især kunne lide, var programmets bibliotekssektioner, hvor det holder styr på alle de profiler, du har oprettet til forskellige spil, og gemmer alle perifere enheders profiler under samme overskrift. Hvis du for eksempel har lavet en mus-, tastatur- og headsetprofil til CS, vil du se dem alle i samme boks. Dette er en meget praktisk måde at synkronisere alle dine eksterne enheder, forudsat at de alle kommer fra SteelSeries.

Du kan også udnytte enhedens trådløse muligheder til en telefon eller højttaler, selvom det er lidt indviklet at gøre det. Ved at levere dit eget lydkabel kan du tilslutte en telefon til forstærkeren eller forstærkeren til en højttaler. Selvom dette ikke er så bekvemt som at have Bluetooth indbygget, betyder det, at du kan streame trådløs lyd til og fra mere end blot en computer og et headset, hvilket er mere end jeg forventede fra en trådløs enhed til denne pris.

Høretelefonen kommer også med en tilbagetrækkelig, fleksibel mikrofon i venstre ørekop. Ligesom mikrofonen på Arctis 5 er det en avanceret enhed, der fanger lyd i klare og subtile mønstre, selvom den stadig er lidt tungt på “p” og “s” lydene. Jeg ville ikke optage en podcast med den, men den er mere end tilstrækkelig til spil eller streaming på Twitch.

SteelSeries Arctis 7: Bedømmelse

I betragtning af at trådløse høretelefoner kan koste tusindevis af kr., og dem der er pc-centrerede ofte udelader vigtige funktioner som 3,5 mm-stik, er det forfriskende, at Arctis 7 tilbyder den komplette pakke til kun lige omkring de 1000 kr. Mens nogle af funktionerne kræver lidt benarbejde fra brugeren, er der intet, der er svært, og alt fungerer præcis, som det skal. Derudover er der fantastisk lyd til spil, hvilket gør Arctis 7 vanskelig at modstå. Vi er ikke nået frem til den perfekte gaming-høretelefon endnu, og de mangler også lidt, når det kommer til lydoplevelsen under musik, men vores SteelSeries Arctis 7-anmeldelse viser, at hvis du leder efter det bedste inden for gaming-høretelefoner, så er disse blandt eliten.

About Anders Buhl 976 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.