OnePlus 12 ser ud til at få store opgraderinger til batteri og kamera

OnePlus 12

OnePlus 12 forventes at ankomme inden udgangen af dette år, hvor vi sandsynligvis får afslører alle de spændende detaljer om den nye telefon. Indtil da må vi stole på rygter, og de seneste giver en masse detaljer om OnePlus 12s batteri- og kameramuligheder.

OnePlus’ nye flagskibsmodel er nu dukket op i kinesiske regulatoriske arkiver (via Digital Chat Station), som ser ud til at bekræfte nogle af telefonens specifikationer. Det inkluderer 100 W kablet opladning, det samme som OnePlus 11, tilbagevenden af 50 W trådløs opladning og et større 5.400 mAh batteri – op fra 5.000 mAh.

Selvom disse detaljer tidligere har været rygtet, tilføjer det en ekstra grad af troværdighed, at de nu er blevet bekræftet i officielle dokumenter. Det er med andre ord ret sandsynligt, at rygterne var sande.

Dette er ikke den eneste OnePlus 12-nyhed, der er dukket op i de seneste dage. OnePlus selv er en almindelig kilde til lanceringsdetaljer, og det er allerede bekræftet, at OnePlus 12 kommer med en ny Sony Lytia-kamerasensor. Dette er en stablet sensor, der ligner den, der findes i OnePlus Open. Dette design stabler pixels for at frigøre mere plads og optage mere lys – hvilket resulterer i renere, lysere billeder med en lavere risiko for overeksponering.

Selvom vi ikke kender detaljerne om sensoren i OnePlus 12, tyder det faktum, at den omtales som “ny”, at det muligvis vil være en opgraderet sensor.

OnePlus 12 forventes at blive lanceret i Kina inden årets udgang, med en international udgivelse engang i begyndelsen af 2024. Så vi skal ikke vente længe på at se, hvad OnePlus har i vente for os.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.