OnePlus 12 genintroducerer måske trådløs opladning – efter at OnePlus 11 og OnePlus Open begge sprang over

OnePlus 12

En ny lækage har muligvis afsløret nogle ret store detaljer om OnePlus 12, som forventes at ankomme engang i begyndelsen af næste år. Det lyder til at den kommende enhed vil imødekomme en af de største kritikpunkter om OnePlus 11 og OnePlus Open – nemlig manglen på trådløs opladning.

Ifølge lækker Digital Chat Station på Weibo kunne OnePlus 12 komme med 50W trådløs opladning igen. Det er en funktion, som OnePlus har udeladt i mange modeller, på trods af at trådløs opladning er en standardfunktion i næsten alle andre premium-smartphones – og også en række billigere mellemklassetelefoner.

Trådløs opladning dukkede ikke op på en OnePlus-telefon før 2020’s OnePlus 8 Pro, hvilket er længe efter, at konkurrenterne kom på banen – inklusive Apple. Selvom der har været trådløs opladning af OnePlus-telefoner i årene siden, er det aldrig klart, om funktionen vil være tilgængelig eller ej.

Som det var tilfældet med One Plus 10 Pro, hævder Digital Chat Station, at OnePlus 12 vil tilbyde op til 50W trådløs opladningshastighed. Det virker sandsynligt, at OnePlus 12 kun vil kunne opnås med en proprietær AIRVOOC trådløs oplader igen.

Flere OnePlus 12-opgraderinger kan være på vej

Genindførelsen af trådløs opladning er muligvis ikke de eneste ændringer, der kommer til OnePlus 12 næste år. Det inkluderer opgraderinger til kameraet, hurtigere dataoverførselshastigheder og muligvis endda en IR-blaster – hvilket er et sjældent syn på en moderne smartphone.

Digital Chat Station hævder, at OnePlus 12s kamera vil inkludere et 64 MP teleobjektiv med 3x optisk zoom – angiveligt det samme objektiv, som vi lige har set på OnePlus Open. Resten af kameraspecifikationerne er ikke specificeret, men vi kan antage, at de er mindst på niveau med OnePlus 11 – som havde et 50MP hovedobjektiv, et 48MP ultrawide og et 16MP selfie-kamera.

OnePlus siges også at inkludere USB 3.2-understøttelse, som tilbyder dataoverførselshastigheder mellem 5 Gbps og 10 Gbps med en kablet forbindelse. Det er hurtigere end OnePlus Open, som har USB 3.1 og OnePlus 11, der sidder fast ved 480 Mbps USB 2.0-hastigheder. Den opgradering betyder også, at OnePlus 12 kan oprette forbindelse til eksterne enheder som skærme og ekstern lagring – noget, der ikke er muligt, når dine hastigheder er begrænset til 480 Mbps.

IR Blaster vil også være en dejligt syn for alle, der savner funktionerne, som blev udfaset fra de fleste almindelige telefoner for omkring 10 år siden. Faktisk ser du i disse dage kun funktionen på ret obskure enheder og det lejlighedsvise større kinesiske mærke som Xiaomi.

Så hvis du har savnet denne funktion, enten for at styre dit tv eller smarte hjemmeenheder, kan OnePlus 12 vise sig at være meget tiltalende.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.