OnePlus og Sony afslører ‘verdens første’ kamerasensor-partnerskab til OnePlus 12

OnePlus 12

OnePlus og Sony har annonceret, at OnePlus 12 bliver den første telefon i verden, der kommer med Sonys splinternye LYTIA mobile billedsensor.

“Den nye generation af Sonys LYTIA-lys legemliggør skønhed med lys og åbner en ny fremtid for mobil billedbehandling,” skrev OnePlus på Weibo (maskinoversat).

OnePlus er OPPOs andet undermærke efter vivo, der drager fordel af gruppens partnerskab med Sonys LYTIA Mobile Image Sensor Brand. OPPO annoncerede deres strategiske partnerskab med virksomheden tilbage i september og sagde, at dens telefoner vil bringe to-lags stablede Sony LYTIA-sensorer til fremtidige flagskibe. vivo har allerede bekræftet, at dens kommende vivo X100-serie vil indeholde en tilpasset version af LYT800-sensoren. OnePlus 12 får dog en avanceret sensor.

I juni annoncerede Sony, at de ville udvide sin LYTIA billedsensorlinje med nye 50-megapixel produkter, og OnePlus 12 forventes at have et 50MP IMX966 hoved kamera.

Det siges at være en 1/1,4 tommer sensor med Sonys 2-lags transistor pixel teknologi, der ligner den, der debuterede på Xperia 1 V tidligere i år. Den stablede teknik giver basalt set mulighed for mere lysoptagelse og bedre billeder i mørke, så du kan forvente forbedringer på disse områder fra OnePlus 12.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.