Bedste støjreducerende hovedtelefoner i 2024

Bedste støjreducerende hovedtelefoner

De bedste støjreducerende hovedtelefoner er efterhånden blevet et must-have på alle former for offentlig transport. Alle der har prøvet et par i bus eller tog til og fra arbejde, vil fortælle dig dette. ANC-hovedtelefoner er blevet bedre og bedre i løbet af de sidste par år, hvor mange modeller har forbedret deres lydpræstationer sammenlignet med forgængere, samt inkorporeret de nyeste funktioner såsom Spatial Audio og 360 Reality Audio.

Udvalget af modeller nedenfor repræsenterer de bedste ANC-hovedtelefoner på tværs af enhver formfaktor. Over-ear hovedtelefoner har ofte overlegen støjreducerende ydeevne, da ørekopperne danner en forsegling omkring ørerne, selvom in-ear bliver stadig mere effektive og er meget mere bærbare.

Læs videre for at opdage vores udvalg af de bedste støjreducerende hovedtelefoner baseret på vores test. Vi går igennem ting som design og komfort, funktioner, ANC-ydeevne og lydkvalitet, samt hvor godt de håndterer opkald. Læs videre for at finde ud af, hvad der er de bedste støjreducerende hovedtelefoner, du kan købe lige nu.

De bedste støjreducerende hovedtelefoner, du kan købe lige nu

BEDSTE STØJREDUCERENDE OVER-EARS

Bedste støjreducerende hovedtelefoner

1. Bose 700

Specifikationer

Batterilevetid: (nomineret): 20 timer (ANC tændt)
Bluetooth rækkevidde: 10 m
Specialfunktioner: Tilpasset EQ

Hvad vi ikke kan lide
 • Justerbar aktiv støjreduktion
 • Smart, attraktivt design
 • Præcis, afbalanceret lyd
 • Fantastisk støjreduktion ved opkald
Vær opmærksom på
 • Kortere batterilevetid end Sony WH-1000XM5

Det er i sandhed et tæt forløb mellem Bose 700 og Sony WH-1000XM5 (nedenfor) for den bedste samlede støjreducerende hovedtelefon, og der er ingen tvivl om, at Bose har den mest effektive aktive støjreducerende teknologi på markedet.

Bose 700’erne høster disse fordele og kan prale af 10 niveauer af ANC, der kan justeres i dens Connect-app og fungerer fejlfrit til at dæmpe de fleste eksterne lyde. Det vigtigste er, at 700’erne opnår dette uden at gå på kompromis med lydkvaliteten, hvilket giver lyttere mulighed for at nyde ren, velafbalanceret lydgengivelse. Boses ledsager-app lader dig også justere EQ’en for personlig lyd.

Vi elsker det ultramoderne design, og den slanke, sexede silhuet er lige så meget af en ingeniørmæssig bedrift som ANC-præstationen. Men vi kan ikke komme uden om, at batterilevetiden er på 20 timer med ANC aktiveret og overgås af Sony.

2. Sony WH-1000XM5

Specifikationer

Batterilevetid: (nomineret): 30 timer (ANC tændt); 40 timer (ANC slukket)
Bluetooth rækkevidde: 11 m
Codec-understøttelse: SBC, AAC, LDAC

Hvad vi ikke kan lide
 • Artikuleret og engagerende lyd
 • Fantastiske kontrolmuligheder
 • Imponerende støjreduktion
Vær opmærksom på
 • Redesign hæver prisen
 • Bliver varm om ørerne ved længere lytning

Sony har støt lukket det støjreducerende hul til Bose, og den nye Sony WH-1000XM5 kommer tættere på end nogensinde på at slå Bose 700 med hensyn til ANC-ydelsen. Den har to processorer, der styrer otte mikrofoner, hvor 1000XM4 før kun havde en processor, der styrede fire, og resultatet viser også en stor forskel i ANC. Men Sonys overordnede kvalitet ville gøre XM5 til vores #1 mulighed, selvom det ikke er tilfældet her.

Lydkvaliteten er fremragende, 30-timers batterilevetid (med ANC) er fremragende, og alt fra touch-kontrollerne til muligheden for at justere EQ’en via Sony Headphones Connect-appen er gennemtænkt og problemfrit integreret. Opkaldskvaliteten er også blevet forbedret betydeligt, og der er virkelig ikke noget at kritisere her udover den lidt intetsigende styling og prisstigningen i forhold til XM4.

Læs vores fulde anmeldelse af Sony WH-1000XM5.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

3. Sennheiser Momentum 4 Wireless

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): Op til 60 timer (med ANC)
Bluetooth-rækkevidde: > 10 m
Specialfunktioner: EQ, der kan tilpasses

Hvad vi ikke kan lide
 • Fremragende batterilevetid
 • God lyd
 • Effektiv støjreducerende ydeevne
 • Pålidelige berøringskontroller
Vær opmærksom på
 • Anonymt design
 • Ørepuder kan gøre ørerne varme

Selvom det fornyede design af Sennheisers fjerde generation Momentum Wireless-hovedtelefoner ikke skiller sig ud helt som deres klassiske forgænger, er batterilevetiden på 60 timer noget alle vil elske. Tilføj den afslappede Sennheiser-lyd og effektiv støjreduktion, og Momentum 4 er en af de mest praktiske trådløse hovedtelefoner, vi har set, perfekt bygget til et liv på farten i stedet for at være bundet til en stikkontakt, der kræver regelmæssig batteriopfyldning.

Sennheisers glatte house-lyd håndterer en bred vifte af musikindhold, fra dunkende beats til mere bløde melodier med aplomb. Den har Bluetooth 5.2 og aptX Adaptive-understøttelse, og der er et medfølgende 3,5 mm-kabel til audiofile kablede forbindelser. ANC-ydelse er effektiv, og automatisk vindstøjsreduktion er meget imponerende, når man står på en blæsende togperron.

Bose QuietComfort 45

4. Bose QuietComfort 45

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): 24 timer (ANC tændt)
Bluetooth rækkevidde: 10 meter
Specialfunktioner: Kan parres med andre Bose-produkter; Aktiv EQ

Hvad vi ikke kan lide
 • Elite aktiv støjreduktion
 • Raffineret lydsignatur
 • God batterilevetid
 • Fantastisk komfort og tilslutningsmuligheder
Vær opmærksom på
 • Kan ikke slå ANC fra
 • Mangler flere funktioner, der findes på tidligere Bose-hovedtelefoner

Den seneste model i QC-over-ear-serien er den bedste til dato, og kommer med adskillige nye forbedringer, herunder bedre aktiv støjreduktion, lyd og batterilevetid. ANC er lige så effektivt, som det er på 700’eren, og blokerer næsten 90 procent af den omgivende lyd med høj hastighed. Boses ambient-lytting-tilstand (Aware) gør et fantastisk stykke arbejde med at overføre eksterne lyde for øget bevidsthed. Kombinationen af deres egen TriPort akustisk arkitektur og en volumenoptimeret Active EQ giver disse hovedtelefoner en raffineret, velafbalanceret lydsignatur til at nyde de fleste musikgenrer. At have 24 timers ANC-spilletid er også enormt, i betragtning af at alle de ældre Bose-modeller kun giver dig 20 timer.

Ikke at kunne slukke ANC betyder, at batteriet vil tømmes hurtigere, plus fraværet af nogle funktioner på 700 og QC35 II kan få dig til at tøve med at vælge denne model frem for de andre. Bare ANC, lydkvalitet og batterilevetid kompenserer dog for de eventuelle mangler.

Apple AirPods Max

5. Apple AirPods Max

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): 20 timer (ANC tændt)
Bluetooth-rækkevidde: 11 m
Specialfunktioner: Spatial Audio; Lyddeling; Siri

Hvad vi ikke kan lide
 • Luksus design
 • Fremragende støjreduktion
 • Spatial lyd lyder fantastisk
Vær opmærksom på
 • Dyr
 • Ingen hovedtelefonstik

Selvom der kun er ét niveau af aktiv støjreduktion på de ultra-premium AirPods Max, fungerer det fremragende. Ørekopperne gør et godt stykke arbejde med at blokere omgivende lyde, især i den nederste ende af frekvensspektret. Det er næsten lige så godt som Boses ANC, hvilket er en fin fremvisning for Apples første over-ears.

Andre steder lyder AirPods Max fantastisk, især med den rumlige lydfunktion med surroundsound slået til, og deres designstandarder og byggekvalitet er så høje, at du næsten glemmer, at disse hovedtelefoner er forholdsvis dyre. De koster noget mere end Sony- og Bose-hovedtelefonerne højere oppe på listen, så de er uden tvivl et luksuskøb, men de er stadig super kompetente.

Bowers & Wilkins Px7 S2

6. Bowers & Wilkins Px7 S2

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): Op til 30 timer Bluetooth-rækkevidde: Ikke specificeret Specialfunktioner: ANC

Hvad vi ikke kan lide
 • Balanceret, medrivende og selvsikker lyd
 • Forbedret støjreduktion i forhold til sin Px7-søskende
 • Sofistikeret udseende
Vær opmærksom på
 • Ingen touch-kontroller og funktioner er lidt basale
 • Støjreduktion er bedre hos konkurrenterne

Bowers & Wilkins Px7 S2 over-ear hovedtelefoner er prissat til det samme som Sonys Sony WH-1000XM5. Den aktive støjreduktion viser sig at være ‘god’ snarere end fantastisk’ – det vil sige, den vil være helt acceptabel for alle, der ikke insisterer på absolut stilhed, og denne næste generations model er et værdigt køb, hvis du prioriterer den overordnede lydkvalitet. De føles godt, er smukt konstruerede og er enten pæne på en underspillet måde eller en smule for underspillede til deres eget bedste – det afhænger af din smag. De har aktiv støjreduktion og en kontrol-app – men ‘udvidet funktionalitet’ er der ikke så meget af.

De er designet til at levere den bedste trådløse lyd, som denne slags penge kan købe, og det har de. Hele frekvensområdet hænger godt sammen, med intet overvurderet og intet, der kæmper for repræsentation. Tonaliteten er ren, konsekvent og helt overbevisende. Hvis du leder efter en masse smarte trådløse hovedtelefonfunktioner, har du masser af valg. Hvis du derimod vil have hovedtelefoner, der får mest muligt ud af den digitale lyd, er det Px7 S2 du skal overveje.

Læs vores fulde anmeldelse af Bowers & Wilkins Px7 S2.

7. Anker Soundcore Space Q45

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): Op til 50 timer (ANC tændt); op til 65 timer (ANC slukket)
Bluetooth rækkevidde: 24 m
Specialfunktioner: Ambient Sound, Safe Volume, Lydeffekter, Sound Mode, Wind Noise Reduction

Hvad vi ikke kan lide
 • Stor lyd med masser af bas
 • Lang batterilevetid
 • Spækket med specielle funktioner
 • Effektiv ANC
Vær opmærksom på
 • Klumpet
 • Digital assistent har brug for arbejde
 • Opkaldskvalitet kunne drage fordel af bedre vindmodstand

Ankers Soundcore Space Q45 et godt køb med et super sæt funktioner og effektiv ANC-ydelse. De tilbyder rigtig god batterilevetid, kvalitets-ANC og fremragende lyd drevet af eksklusive specifikationer og specielle funktioner. Lydkvaliteten har en livlighed, der trækker lytterne til forreste række af forestillingen, uanset hvilken musik du lytter til. Det soniske lydbillede er bredt og fordybende og har en optrappet lav ende, fyldige mellemtoner og sprøde højder.

Anker konstruerede Space Q45 med en alsidig Ambient Sound-tilstand, der har to indstillinger for både støjreduktion og gennemsigtighed. Og de fungerer alle godt, når de bruges i korrekte situationer. Disse hovedtelefoner er ikke uden fejl, men ikke desto mindre har de overbevisende lyd- og støjneutralisering til halv pris af Bose og Sonys flagskibsmodeller og er værd at opspore.

BEDSTE STØJREDUCERENDE IN-EAR

Bose QuietComfort Earbuds 2

1. Bose QuietComfort Earbuds 2

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): 6 timer; 24 timer (opladningsetui)
Bluetooth rækkevidde: 30 m
Codec-understøttelse: SBC, AAC

Hvad vi ikke kan lide
 • Uovertruffen støjreduktion
 • Raffineret og velafbalanceret lyd
 • Fremragende opkaldskvalitet
 • Fantastiske tilpasningsindstillinger
 • Mere kompakt og stilfuldt design
Vær opmærksom på
 • Batterilevetid er bedre hos rivaler
 • Dårligt komfortniveau

Bose QuietComfort Earbuds 2 er øverst på listen over bedste støjreducerende øretelefoner for deres enestående ANC-egenskaber. De yder endnu bedre end de originale QC-øretelefoner, der stadig er tilgængelige. Disse er en fremragende opfølgning, der leverer bedre lyd, fantastisk opkaldskvalitet og uovertruffen ANC. Egne teknologier som ActiveSense og CustomTune balancerer lyd og støjneutralisering ekstremt godt.

Boses redesign gør også disse øretelefoner mere interessant at se på i forhold til originalen, og kun den høje pris og middelmådige batterilevetid tæller imod dem. CustomTune kalibrerer automatisk ANC og lydfrekvensprofilen til dit øres unikke egenskaber og optimal ydeevne, der passer til dig. Desværre er der ingen trådløs lyd-codec-understøttelse til aptX eller LDAC.

2. Apple AirPods Pro 2

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): 6 timer; 30 timer (opladningsetui)
Bluetooth rækkevidde: Ikke specificeret
Vandafvisende: IPX4-klassificeret

Hvad vi ikke kan lide
 • Støjdæmpning i verdensklasse
 • Lydstyrkekontrol lige på stilken
 • Dolby Atmos rumlig lyd
 • Forbedret batterilevetid
Vær opmærksom på
 • Lydydelsen kræver finpudsning
 • Middelmådig opkaldskvalitet
 • Snor koster ekstra

Apples næste generation af AirPods Pro 2 er ankommet, hvilket bringer betydelige opgraderinger til den populære originale og tager ydeevnen til næste niveau. Udvendigt ligner de temmelig meget første generation, men batterilevetiden er blevet øget til at tilbyde 6 timer på en enkelt opladning fra øretelefonerne og yderligere 30 timer fra det trådløse opladningsetui. Ikke kun er øretelefonerne IPX4-klassificeret, men nu er casen det også.

Disse er designet til iPhone-ejere, der leder efter en mere skræddersyet lytteoplevelse, og de er toppen af Apple-teknologien. På lydfronten har Apple inkluderet en ny H2-chip med tilpasset forstærker og driver, der leverer bedre lavere og højere frekvenser, og du kan bruge iPhones TrueDepth-kamera til at skabe en personlig rumlig lydlyd for at lytte til noget af den bedste Dolby Atmos-lyd i nogen øretelefoner. Støjreduktion er det dobbelte af, hvad det sidste par AirPods Pro tilbød, og det er blandt de bedste, vi endnu har set.

Læs vores fulde anmeldelse af Apple AirPods Pro 2.

3. Sony WF-1000XM4

Specifikationer

Batterilevetid (nomineret): 8 timer (ANC tændt); 24 timer (med opladningsetui)
Bluetooth rækkevidde: 10 m
Specialfunktioner: Gennemsigtighedstilstand; Tilpasset EQ

Hvad vi ikke kan lide
 • Afbalanceret lyd
 • Fremragende ANC-effektivitet
 • Betydelig batterilevetid
 • Masser af funktioner via Sony Connect Headphones-appen
Vær opmærksom på
 • Pasformen er muligvis ikke god til alle

Da WF-1000XM3 blev lanceret, satte de standarden for aktiv støjreduktion på trådløse øretelefoner. Hvad ville Sony gøre med deres næste? Udgiv en endnu mere avanceret version, der overtrumfer originalen og andre kategoriledere på flere områder, herunder ANC, batterilevetid, design, lyd og berøringskontroller. Sony justerede deres støjreduktion for bedre at kunne håndtere højere frekvenser og rumlen, samtidig med at den fuldstændigt dæmpede almindelige forstyrrelser i hjemme- og kontormiljøer.

Lyden forbliver uovertruffen med WF-1000XM4 givet en mere dynamisk, veldefineret lydprofil, der er ideel til alle musikgenrer, videoindhold og andre medier (f.eks. podcasts, e-bøger). Overfloden af funktioner i Sony Headphones Connect-appen åbner banen for at personliggøre din lytteoplevelse, fra de mange velkonstruerede EQ’er til rumlig lyd via 360 Reality Audio til fordybende 3D-lyd. En fuld opladning giver dig 8 timers ANC-afspilning, noget af det højeste i kategorien,

Det fornyede design er slankere og mere praktisk end sin forgænger, selvom pasformen føles løsere denne gang.

4. Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Specifikationer

Batterilevetid (nominel): 5 timer (ANC tændt); 8 timer (ANC slukket); 18 timer (opladningsetui med ANC tændt); 29 timer (opladningsetui med ANC slukket)
Bluetooth rækkevidde: 21 m
Codec-understøttelse: SBC, AAC, SSC

Hvad vi ikke kan lide
 • Effektiv ANC
 • Kompakt og praktisk design
 • Funktioner er nemme at bruge
 • Fremragende forbindelse
Vær opmærksom på
 • Skuffende batterilevetid
 • Bixby har brug for noget arbejde
 • De bedste funktioner er eksklusive til Galaxy-enheder

Samsungs ANC klarer sig godt i forhold til de bedste i kategorien og blokerer tæt på 90% af den omgivende støj. Det opdaterede design giver også forbedret komfort og støjisolering. Hver øretelefon rummer tre mikrofoner for at blokere eksterne lyde på højeste niveau og blødgøre vindtilstedeværelsen, hvilket mikrofonarrayet gør ekstremt godt i kombination med vindskærmen.

Det er skuffende at se Samsungs støjreducerende modeller giver kort ANC-spilletid. Lyden alene gør dog Galaxy Buds 2 Pro investeringen værd. De giver dig en lydoplevelse af høj kvalitet og overbevisende 3D-lyd med præcis hovedsporing. Galaxy Buds 2 Pro er en fantastisk mulighed at overveje og har også fremragende mikrofonkvalitet til opkald.

5 ting at overveje, når du vælger de bedste støjreducerende hovedtelefoner til dig

Det første punkt, der skal afkrydses på listen, når du handler efter de bedste støjreducerende hovedtelefoner, er aktiv støjreduktion, som ikke skal forveksles med passiv støjreduktion. Hvad er forskellene?

 1. Aktiv vs. passiv støjreduktion: Når det kommer til aktiv støjreduktion (ANC) hovedtelefoner, bruger disse en ‘aktiv’ kombination af hardware (mikrofoner) og firmware til at få eksterne lyde eller støj til at lyde mere stille, når du lytter til dine yndlingsmedier musik, videoer eller podcasts. I modsætning til passiv støjisolering, som blot blokerer lyde ude ved at danne en forsegling med ørekopper til hovedtelefoner omkring ørerne eller in-ear tip inde i øregangen, lytter aktiv støjreduktion efter baggrundslyde og bruger smarte lydtricks til at “annullere” disse potentielt forstyrrende støj ud.
 2. Batterilevetid: Støjreducerende hovedtelefoner har ry for at bruge masser af strøm, så du vil have et par, der holder længe nok til at få dig igennem en længere biltur eller ugentlige pendling. Takket være ankomsten af Sennheisers Momentum 4 over-ear hovedtelefoner er batterilevetiden steget op til 60 timer, selvom mere typiske tal er alt mellem 15 og 30 timer. Støjreducerende trådløse øretelefoner er normalt normeret til 4,5 til 8 timer.
 3. Lydkvalitet: ANC-teknologi kan komprimere lyd og reducere dynamikken, hvilket kan påvirke lydens ydeevne, når den er tændt. I nogle tilfælde vil du bemærke en baggrundssus, når du lytter til musik. Der er dog støjreducerende hovedtelefoner derude, der begrænser disse forstyrrelser for at levere fuld, sprød lyd.
 4. Design: Udseendet, opbygningen og følelsen af et par hovedtelefoner er enormt vigtigt, når du vælger de bedste støjreducerende hovedtelefoner, så overvej, hvordan de ser ud og føles, og om stilen er den rigtige for dig. Hovedtelefontypen er også vigtig, når det kommer til de mest effektive støjreducerende modeller. Over-ear-hovedtelefoner har en tendens til at give den bedste støjreduktion, selvom nogle af de nyere trådløse on-ear- og in-ear-modeller har vist sig at være lige så effektive.
 5. Prisovervejelser: Prisen er naturligvis en stor overvejelse, når man leder efter de bedste støjreducerende hovedtelefoner. Selvom der altid er undtagelser, vil store mærker typisk kræve lidt ekstra, men generelt set, jo mindre du bruger på et par høretelefoner, jo større er chancen for, at du skal gå på kompromis med lyd og funktioner. At gå efter en budgetmulighed er ikke altid det bedste valg, da de penge, du sparer på dit køb, ikke vil gavne dig meget, hvis du konstant har brug for at genoplade dit lydudstyr, eller lydkvaliteten er dårlig.
About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.