6 bedste støjreducerende hovedtelefoner

Støjreduktions-teknologi har revolutioneret hovedtelefonindustrien, hvilket giver brugerne mulighed for at fjerne irriterende lyd som motorstøj, gadestøj eller bare støj fra det daglige liv. Der er dog opstået et problem – der er så mange muligheder at vælge mellem, at det kan være svært at finde de bedste støjreducerende hovedtelefoner.

Støjreducerende hovedtelefoner findes også i en række forskellige udgaver nu til dags. Før du køber din hovedtelefon med støjreduktion, skal du beslutte om du vil have en over-, på- eller i-øret hovedtelefon, og selvom de fleste støjdæmpende hovedtelefoner er trådløse, skal du også overveje, om du vil have en hovedtelefon, som kan bruge kabel.

Herefter vil du være sikker på, at du køber hovedtelefoner fra et velrenommeret brand. Selvfølgelig kan nogle ukendte virksomheder lave gode hovedtelefoner, men i det mindste hvis du køber fra virksomheder som Sennheiser, Sony eller Bose, ved du, at du får et produkt af høj kvalitet.

For mange vil den vigtigste overvejelse naturligvis være prisen. Heldigvis er der nogle gode støjdæmpende hovedtelefoner til en overkommelig pris – så hvis pengene er stramme, kan du stadig finde nogen, der fungerer fint efter dine behov.

Uanset hvilken slags hovedtelefoner du leder efter, skulle der være noget på denne liste efter dine behov. Her er seks af de bedste støjreducerende hovedtelefoner på markedet.

Sony WH-1000XM3 trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Bedste trådløse støjreducerende hovedtelefon samlet set

Bedste trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Bose har længe været go-to-firmaet når det kommer til hovedtelefoner med støjreduktion, men for et par år siden overraskede Sony alt og alle med deres WH-1000XM3 Bluetooth-støjreducerende hovedtelefoner.

Disse hovedtelefoner har masser af polstring i ørekopperne og under bøjlen for at sikre, at de er dejlige og behagelige, plus de har et elegant og stilfuldt design, der gør, at de ser godt ud i enhver situation. Ydermere har de et berøringsbetjening-system på ørekopperne, der er ganske let at bruge.

Endnu bedre er lydkvaliteten – du får dyb basrespons sammen med masser af klarhed og detaljer i high-end. Og den støjreducerende tech er endda på niveau med Bose, så den fjerner let det meste af lyden fra motor- og gadestøj.

Find den her hos Hifi-klubben.

Sony WF-1000XM3

Bedste støjreducerende ørepropper

WF-1000XM3 er lidt stor sammenlignet med andre trådløse ørepropper, men den har en fantastisk lyd og en dedikeret aktiv støjreducerende processor, der fjerner næsten alt udefrakommende lyd. Teknologien i Sony WF-1000XM3 bruger avancerede smartteknologier, der tilpasser lyden præcis til dig og dine aktiviteter.

Den er også pakket til randen med funktioner som berøringskontrol (som faktisk er brugbare), Justerbar EQ og evnen til at lade lyde komme ind fra omverdenen, når der trænes offentligt.

Du løber heller aldrig tør for batteri med 6 timers batteritid og 18 timer i casen. Denne batteri-tid er ikke nogen lille bedrift taget i betragtning af, at Apples Airpods Pro har omkring 4,5 timer at gøre godt med.

Apple AirPods Pro

Bedste støjreducerende til iOS

Apple har gjort en indsats inden for hovedtelefon-området den seneste stykke tid, og AirPods Pro er uden tvivl blandt de bedste i-øret-støjreducerende hovedtelefoner du kan få lige nu. De tilbyder det ikoniske AirPod-design og en behagelig pasform for at sikre, at du kan bære dem i timevis.

Derudover lyder de godt – du får masser af basrespons i forhold til hovedtelefoner af denne størrelse, og mens frekvensresponsen ikke er den mest naturlige du kan finde, vil de fleste elske de justeringer, der er lavet. Hovedtelefonerne er selvfølgelig kompatible med Siri, og de er lette at gemme væk- så du kan let tage dem med dig, når du er på farten.

Hvis du leder efter et par gode trænings-hovedtelefoner, er AirPods Pro tilfældigvis også blandt de bedste støjdæmpende hovedtelefoner til dette formål.

Beats Solo Pro støjreducerende hovedtelefoner

Bedste on-ear støjreducerende hovedtelefoner

Beats Solo Pro er det perfekte valg for dem, der ønsker hovedtelefoner, der er lidt mere transportable end over-øret hovedtelefoner, men stadig store nok til at tilbyde en lydkvalitet med en god dybde. Hovedtelefonerne parrer problemfrit med Apple-produkter, plus de har en god mængde polstring, hvilket gør dem behagelige at have på.

Og i klassisk Beats stil, kan hovedtelefonerne prale af masser af bas og god klarhed, hvilket gør, at musikken har en frisk tone over sig. Støjreduceringsteknikken på disse hovedtelefoner er også ret god. Den er ikke så god som på Sony WH-1000XM3-hovedtelefonerne, men den får gjort sit arbejde i de fleste situationer

Shure Aonic 50 trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Bedste premium-støjreducerende hovedtelefoner

støjreducerende hovedtelefoner

Hvis lydkvalitet er det vigtigste aspekt for dig, er Shure Aonic 50-hovedtelefoner de støjreducerende hovedtelefoner for dig. Ja, de er ikke billige, men Shure har erfaring med pro-lyd, og det vises her. Du får en ultra naturlig lydkvalitet, inklusiv den mest detaljerede frekvensrespons af alle hovedtelefoner på denne liste.

De er også behagelige takket være mængden af polstring på ørekopperne, og selvom de er ret store, ser de stadig godt ud. Batteriets levetid er også god. Du får 20 timer på en opladning, hvilket gør, at hovedtelefonerne varer mindst en uge eller to ved normal brug.

Bose Noise-Canceling Headphones 700

Mest behagelige støjreducerende høretelefoner

Du troede ikke, at vi skulle gå igennem en komplet liste over støjreducerende høretelefoner uden at nævne Bose, vel? Hvis Sony WH-100XM3-hovedtelefoner ikke eksisterede, ville disse Bose-hovedtelefoner være vores første valg – og med god grund.

Disse hovedtelefoner lyder ikke helt lige så godt, men de giver en vanvittig behagelig oplevelse takket være den mangefoldige polstring og den generelt lette struktur. Støjdæmpningsteknologien på disse høretelefoner er også helt fantastisk, og den fjerner let det meste af den lyd, du vil støde på i det daglige liv, og når du rejser.

Find den her hos Computersalg.

About Anders Buhl 460 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.