OnePlus Buds Pro 2 anmeldelse: Android-høretelefoner med god lyd

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus lancerede for nylig en ny telefon, OnePlus 11, der er rimeligt prissat og tilbyder ydeevne, der er bedre end de fleste i sin prisklasse. Så klarer OnePlus Buds Pro 2, som blev lanceret sammen med telefonen, det lige så godt?

Jeg har brugt høretelefonerne i nogle uger nu, og jeg synes, de ser og lyder godt, men den aktive støjreduktion mangler noget. Men til 1.399 kroner, er det billigere end hvad Apple, Samsung og Google beder om deres bedste in-ear høretelefoner – så er den lavere pris nok?

OnePlus Buds Pro 2: Pris og tilgængelighed

  • Høretelefonerne kommer i to farver: grøn eller sort
  • Den kommer til salg 16. februar.

OnePlus Buds Pro 2 er prissat til 1.399 kroner og kan forudbestilles fra d. 7. februar 2023. Produktet vil være tilgængeligt den 16. februar. Du kan få dem i sort, som du kan se på alle billederne nedenfor, og grøn.

Hardware og design: Slank og stilfuld

OnePlus Buds Pro 2

Ligesom den originale OnePlus Buds Pro kommer andengenerationsversionen i et elegant etui, der åbner som en forlovelsesringæske. Jeg kan godt lide den sorte mate farve på høretelefonerne, som matcher den smukke OnePlus 11 meget godt. Den minimale pakke inkluderer et USB-A til USB-C opladningskabel (i typiske OnePlus røde og hvide farver) og tre siliciumspidser i de sædvanlige (L, M, S) størrelser. Jeg ville gerne have set en fjerde XS størrelse, da mine øregange ofte synes, at selv “small size” siliciumspidser er irriterende at have på efter en time eller deromkring.

Øretelefonerne er i det typiske AirPods-inspirerede design med aflange stilke. Stilkene er meget tyndere end den første generations, men dens flade placering gør det lidt sværere at tage ud af etuiet end etuier som AirPods Pro’s, der åbner oprejst.

Knopperne vejer kun 4,9 g hver, med en mat belægning på den øverste del, mens stilkene har en reflekterende belægning. Stilkene indeholder berøringskapacitive paneler, der kun kan registrere tryk og ingen swipes. Jeg har relativt små øregange, så jeg brugte de mindste silikonespidser, og de sidder fint, men som sagt ville jeg have foretrukket en endnu mindre størrelse (Apples andengenerations AirPods Pro tilbyder det) til længere tids brug.

OnePlus Buds Pro 2

Jeg synes høretelefonerne ser gode ud. Stilkene stikker ikke meget ud af mine ører, og de er kortere og mere kurvede end de blokerede stilke på Huawei FreeBuds Pro 2 eller Bose QC Earbuds 2. Hver høretelefon indeholder en 11 mm driver og en 6 mm diskanthøjttaler. Hver driver har en separat dome, som OnePlus siger, hjælper med at skabe adskillelse mellem høje, mellemste og lave niveauer, mens den kombineres for en fyldigere lyd.

Høretelefonerne bruger Bluetooth 5.3 med understøttelse af SBC, AAC og LHDC 4.0 Lossless codec. Der er også tre mikrofoner i hver knop, så opkaldskvaliteten var stærk, i hvert fald ifølge den anden part under mine tests. Knopperne har IP55 beskyttelse, mens coveret får IPX4. Dette betyder, at øretelefonerne kan modstå støv og vedvarende vand (som regn og endda brusebad) i op til 55 minutter. Casen kan i mellemtiden kun modstå vand i en uspecificeret periode.

Hver knopp har et 60mAh batteri indeni, der kan afspille lyd i seks timer med aktiv støjreduktion (ANC) tændt og ni timer med ANC slukket. Casen rummer yderligere fire opladninger eller deromkring. I modsætning til Bose QC Earbuds 2, gav OnePlus disse knopper trådløs opladning, såvel som Multi-Point-kapacitet, hvilket betyder, at Buds Pro 2 kan forbinde til to enheder og endda afspille lyd fra begge på samme tid.

Software

Jeg har altid været fan af OnePlus’ software – jeg har dog et par problemer med den nyeste OxygenOS – fordi jeg synes, den er hurtig og fuld af smarte tilpasningsmuligheder. Faktisk har masser af tricks, som Google og Samsung først for nylig tilbød, som at tilpasse brugergrænsefladens farvetema eller lancere apps og handlinger med fingerbevægelser, længe været funktioner i OxygenOS. På samme måde er jeg glad for at kunne rapportere, at OnePlus Buds Pro 2 har en fantastisk ledsager-app.

Misforstå mig ikke, du kan bruge øretelefonerne uden appen, og de vil fungere helt fint. Buds Pro 2 understøtter Androids Fast Pair, så at oprette forbindelse til en hvilken som helst nyere Android-telefon er et spørgsmål om at trykke på en prompt på skærmen. Men appen, der hedder HeyMelody, tilbyder så mange andre kontroller. Du kan gøre alle de forventede ting, som at tilpasse trykknapper og justere EQ, men du kan også konfigurere øretelefonerne til at styre din smartphones kameraudløser eller aktivere rumlig lyd.

Ydeevne: Fantastisk lyd, gennemsnitlig ANC og en forvirrende udeladelse

OnePlus Buds Pro 2

Mit umiddelbare indtryk var OnePlus-høretelefonerne præsterede godt til prisen, med varm lyd, brugervenlige kontroller og en behagelig pasform. I modsætning til Bose QC Earbuds 2, som havde skuffende standardindstilling, lød OnePlus Buds Pro 2 godt fra start af.

Stilkenes berøringspaneler fungerer godt, med et tilfredsstillende klik for hvert tryk. Dens manglende støtte til swipes betyder imidlertid, at knopperne mister en afgørende funktion, som andre tilbyder: justering af volumen ved at stryge på stilkene. Faktisk er der ingen måde at styre lydstyrken udelukkende via øretelefonerne. Du skal justere det på telefonen, hvilket er en stor udeladelse, når så mange af OnePlus’ konkurrenter tilbyder det.

Rumlig lyd, som du kun kan aktivere i appen, inkluderer hovedsporing, hvilket betyder, at hvis jeg bevæger mit hoved, vil musikken “skifte” fra mit perspektiv, som om musikken kommer fra et håndgribeligt, virkeligt sted omkring mig . Med fare for at gentage mig selv igen, fandt jeg OnePlus’ tilgang til at være god, men ikke så god som Apples. Med AirPods Pro er den rumlige lyd ekstremt præcis med selv de mindste hoveddrejninger. Her skal jeg virkelig vende mig til siden bare for at mærke ethvert skift i musikken.

Så er der den aktive støjreduktion (ANC), som er en forbedring i forhold til de originale OnePlus Buds, men som stadig mangler det sidste i forhold nye høretelefoner fra store mærker som Apple, Samsung, Google og Bose. Hvis jeg er på en café omgivet af snakkende venner, kan OnePlus Buds Pro 2 kun fjerne noget støj i stedet for at fjerne det meste af deres snakken, som Apples og Boses høretelefoner kan. Det er meningen, at du skal være i stand til at justere styrken af ANC, men selv ved den højeste indstilling fandt jeg ud af, at knopperne ikke eliminerede nær så meget lyd som andre høretelefoner, fra fx Bose, Apple, Samsung eller Huawei.

Hvis jeg skal give en procentdel, vil jeg sige, at ANC her er 50% så god som Apples og måske en tredjedel så god som Boses. For at være retfærdig er OnePlus’ Buds Pro 2 billigere end dem alle, så kompromiser forventes. Transparent lyd klarer sig en smule bedre, da støj passerer naturligt igennem uden at lyde for digitaliseret, men de er ikke helt så naturlige som AirPods Pro’s, der lyder som om jeg ikke har noget på overhovedet.

Batterilevetiden, som tidligere nævnt, er fin ved seks eller ni timer, afhængigt af ANC-tilstand. Bortset fra den svagere end sædvanlige støjreduktion, har jeg ingen problemer med disse høretelefoner.

OnePlus Buds Pro 2 anmeldelse: Endelig bedømmelse

Til en pris på 1.399 kroner ser OnePlus Buds Pro 2’s strategi ud til at være den samme som OnePlus 11: prøv at tilbyde et næsten lige så godt produkt som de større konkurrenter, men til en lavere pris. Dette kan fungere for forbrugere, der ikke har 2.300 kr. at lægge ud til Apple eller Samsung, men Google Pixel Buds Pro er prissat til 1.799 kr., hvilket bare er lidt mere. Jeg synes faktisk, at OnePlus lyder bedre, men Googles knopper har stærkere ANC. Hvis du har råd til at betale lidt mere, er Samsungs Galaxy Buds 2 Pro overlegne på alle måder. Og hvis ANC virkelig betyder noget for dig, kan du lige så godt betale lidt mere og få AirPods Pro 2. OnePlus Buds Pro 2 er dog en fin mulighed.

About Anders Buhl 969 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.