Sydkorea forventer at være de første til at lancere et 6G-netværk i 2028

6G

Sydkorea annoncerede mandag, at de vil lancere sit eget 6G-netværk ved hjælp af teknologi i verdensklasse, avanceret softwarebaserede næste generations mobilnetværk og ved at styrke sine netværksforsyningskæder. Nyheden blev annonceret af det koreanske ministerium for videnskab og ikt.

Den sydkoreanske regering vil tilskynde lokale virksomheder til at producere materialer, komponenter og udstyr til udviklingen af deres 6G-netværk. De planlægger også at styrke sin forsyningskæde for at understøtte dette netværk. En forundersøgelse, der gennemgår kerne-6G-teknologi, er allerede i gang. Projektet er 625,3 milliarder won værd (cirka 3,38 milliarder kr.).

Med dette initiativ sigter Sydkorea på at slå resten af verden i 6G-teknologi. Sydkorea er Asiens fjerdestørste økonomi og tegnede sig for 25,9% af 5G-patenter i 2022 (i mellemtiden tegnede Kina sig for 26,8%). Sydkoreas regering håber, at de kan bryde forbi 30% eller mere i 6G-patenter blandt konkurrenterne.

6G vil forene, hvad der er virtuelt og virkelighed, ifølge Zhang Yongtao, vicedirektør for Ericsson China Technology Department. Han foreslår, at 6G vil bringe holografisk kommunikation ud af science fiction og ud i virkeligheden.

Kilde:

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.