Samsung reagerer på Galaxy S23 Ultra-skærm ‘defekt’

Tidlige brugere af Samsung Galaxy S23 Ultra har delt deres bekymringer over, hvad der ser ud til at være et problem med hjørnet af skærmen. Som svar har Samsung lovet, at intet er galt og tilbudt en forklaring.

Til den fyrstelige sum af 10.999 kr. er ejere af Samsung Galaxy S23 Ultra forståeligt nok meget beskyttende over for en af de bedste telefoner. Rapporter på Reddit og Twitter om ufuldkommenheder i hjørnerne af skærmen har spredt sig. Efter at have bemærket forvrængningen på to separate telefoner, spurgte en bruger på Twitter endda, om glasset ikke var fastgjort korrekt.

Heldigvis har Samsung forsikret verden om, at dette faktisk ikke er et problem. Samsung UK tweetede en forklaring: “Hvis der skinnes stærkt lys på skærmen, kan nogle dele se ud til at være klemt/presset, dette sker på grund af presseprocessen til vandafvisning og støvafvisning. Dette er ikke en produktfejl. Alt er fint med din telefon.”

Samsung har også sin egen dedikerede webside til at give en mere detaljeret forklaring. Vi vil selvfølgelig hellere have en telefon med sit eget lille skærmpræg end en med støv under skærmen, og IPX68-klassificeringen på Galaxy S23 Ultra sikrer beskyttelse mod vand på op til 1,5 meters dybde i en halv time.

Dette er gode nyheder for Galaxy S23 Ultra-ejere, da den nye integrerede S Pen naturligvis er afhængig af skærmen for at få mest muligt ud af den. Skærmen på tværs af alle tre Galaxy S23-modeller var en af de funktioner, der virkelig blæste os væk med en imponerende lysstyrke på 1.750 nits, og sammen med 200 MP-kameraet adskilte den sig virkelig fra andre på vores bedste Android-telefonliste.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.