OnePlus foldbar er muligvis ikke en rebranded Oppo Find N2

OnePlus brugte den globale OnePlus 11-lancering til at tease ankomsten af en foldbar telefon i 3. kvartal. Nu har en veteran-lækker uddelt et par detaljer vedrørende den kommende enhed.

Weibo tipster Digital Chat Station har hævdet, at den første OnePlus foldbar faktisk kommer i Q3 2023. Med andre ord skal du muligvis vente til tidligst juli med at købe den nye enhed.

Imidlertid hævdede lækeren også, at en prototypeversion af enheden har en stor skærm med en 2K-skærmopløsning. Dette tyder på, at vi faktisk ser på en foldbar i stil med Galaxy Z Fold.

Påstanden om 2K-opløsning peger også på, at den nye OnePlus foldbare ikke nødvendigvis er en rebranded Oppo Find N2. Oppo foldbare er udstyret med en 1.792 x 1.920 foldeskærm, som er mere på linje med FHD+ opløsning end en 2K-skærm.

Dog er det muligt, at denne foldbare stadig deler masser af det samme med Oppos foldbare på andre områder, hvis den faktisk har en skærm med højere opløsning. Ikke desto mindre har vi sandsynligvis et stykke tid at vente, indtil vi får vores første officielle kig på den nye enhed.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.