OnePlus V Fold kunne komme til september

OnePlus 11 anmeldelse

Den første OnePlus foldbare, kunne ifølge lækker Digital Chat Station på Weibo, være kun seks måneder væk.

OnePlus’ nye foldbare telefon, muligvis kaldet OnePlus V Fold, vil tilsyneladende debutere i tredje kvartal af dette år, hævder DCS. OnePlus teasede allerede denne dato, da de lancerede OnePlus 11, så vi har ingen grund til at tvivle på, at noget nyt fra OnePlus vil dukke op mellem juli og september.

Hvis det er en foldbar, som vi formoder, ville den blive lanceret omkring samme tid som Samsung Galaxy Z Fold 5, sandsynligvis dens største rival.

DCS fortsætter med at forklare, at den foldbare OnePlus vil være baseret på Oppo Find N2. Dermed vil OnePlus-enheden blive en “storskærmsfoldbar” snarere end en mindre foldbar klaptelefon i stil med Samsung Galaxy Z Flip 4.

OnePlus V kunne få 2K-skærm

I modsætning til Find N2 vil OnePlus foldbare tilsyneladende have en højere 2K-skærmopløsning. Find N2 har en FHD-skærm på ydersiden og mellem FHD og QHD på indersiden. Så det ser ud til, at OnePlus stadig får en vis kontrol over den telefon, de producerer, og har valgt en mere skarpt skærm.

En 2K-skærm ville ikke nødvendigvis være bedre end den indvendige WQXA-skærm på Galaxy Z Fold 4/Z Fold 5. Men Z Fold er høj, tynd og omfangsrig, når den er foldet, mens OnePlus kunne være meget mere behagelig at bruge og bære rundt, hvis den beholder Find N2’s overordnede form.

Vi håber dog, at OnePlus beholder nogle af de originale Find N2-dele. Vi kunne godt lide det robuste, men diskrete hængseldesign og de Hasselblad-tunede kameraer, så OnePlus ville gøre klogt i at holde dem på plads. En anden ændring, der ville være velkommen, er et nyere chipsæt, da Find N2 har sidste års Snapdragon 8 Plus Gen 1 i stedet for den seneste Snapdragon 8 Gen 2-chip.

About Anders Buhl 983 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.