Bedste trådløse høretelefoner i 2023: 10 bedste testet

Bedste trådløse høretelefoner

De bedste trådløse høretelefoner inkluderer både de bedste over-ear-høretelefoner og in-ear-designs, og hjælper dig med besværet, der kommer med kablet-høretelefoner. Stabiliteten og kvaliteten af kablede høretelefoner gør dem sandsynligvis til lydentusiasters foretrukne valg, men forbedringer i Bluetooth-forbindelse har produceret masser af vellydende trådløse hovedtelefoner og øretelefoner, der ikke vil andet end at give et smil på læben.

De trådløse høretelefoner på denne liste er de bedst ydende, længst holdbare eller dem der giver den bedste værdi. Så hvis du vil have trådløs lyd, så læs videre for at finde ud af hvilke der er de bedste trådløse høretelefoner.

Leder du efter en bestemt form for høretelefoner? Så tjek vores guide til bedste in-ear høretelefoner eller bedste trådløse gamer høretelefoner.

Top 3 bedste trådløse hovedtelefoner

Bedste nye støjreducerende hovedtelefoner – Sony WH-1000XM5

Bedste lette støjreducerende trådløse øretelefoner – Apple AirPods Pro 2

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Bedste Sennheiser støjreducerende trådløse hovedtelefoner – Sennheiser Momentum 4 Wireless

De bedste trådløse høretelefoner, du kan købe lige nu

Sony WH-1000XM5

1. Sony WH-1000XM5

Specifikationer

Batterilevetid : 30 timer (ANC tændt); 40 timer (ANC fra)
ANC: Ja Codec-understøttelse: SBC, AAC, LDAC

Fordele
  • Artikuleret og medrivende lyd
  • Gode kontrolmuligheder
  • Imponerende støjreduktion
Ulemper
  • Design virker lidt mindre premium end før
  • Bliver varm om ørerne ved brug i lang tid

Sonys nye flagskibshovedtelefoner forbedrer de i forvejen fantastiske XM4’er med bedre aktiv støjreduktion, opkaldskvalitet, lyd, komfort og tilslutningsmuligheder. De fleste af ændringerne er ikke enorme – selvom de to første bestemt er mærkbare – men det er mere end nok til, at Sony kan bevare sin langvarige nummer 1-plads.

Berøringskontrollerne og batterilevetiden (30 timer med ANC tændt, 40 slukket) skal også roses, ligesom den fremragende Sony Headphones Control-app, som lader dig justere EQ’en efter din præference. Det lidt intetsigende design tæller imod dem, og det samme gør prisstigningen, men XM4’erne er stadig en mulighed, hvis du vil bruge mindre, og generelt er der ingen tvivl om, at Sony WH-1000XM5 er de bedste trådløse høretelefoner, du kan købe.

Læs vores fulde anmeldelse af Sony WH-1000XM5.

2. Apple AirPods Pro 2

Specifikationer

Batterilevetid: 6 timer; 30 timer (opladningsetui) ANC: Ja Vandafvisende: Ja (IPX4-klassificeret)

Fordele
  • Støjreducering i verdensklasse
  • Lydstyrkekontrol lige på stilken
  • Dolby Atmos rumlig lyd
  • Forbedret batterilevetid
Ulemper
  • Lyden kræver finpudsning
  • Opkaldskvalitet kunne være bedre

Apples næste generation af AirPods Pro 2 er kommet, hvilket kommer med betydelige opgraderinger til den populære originale og tager ydeevnen til næste niveau. Udvendigt ligner de meget den første generation, men batterilevetiden er blevet øget til at tilbyde 6 timer på en enkelt opladning fra øretelefonerne og yderligere 30 timer fra den trådløse opladningsetui. Ikke kun er øretelefonerne IPX4-klassificeret, men nu er casen også.

Disse er designet til iPhone-ejere, der leder efter en mere skræddersyet lytteoplevelse, og de er toppen af Apple-teknologien. På lydfronten har Apple inkluderet en ny H2-chip med tilpasset forstærker og driver, der leverer bedre lavere og højere frekvenser, og du kan bruge iPhones TrueDepth-kamera til at skabe en personlig rumlig lyd for at lytte til noget af den bedste Dolby Atmos-lyd i nogen øretelefoner. Støjreduktion er det dobbelte af, hvad det sidste par AirPods Pro tilbød, og er blandt de bedste, vi endnu har set.

Læs vores fulde anmeldelse af Apple AirPods Pro 2.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

3. Sennheiser Momentum 4 Wireless

Specifikationer

Batterilevetid: Op til 60 timer med ANC Specialfunktioner: ANC

Fordele
  • Fantastisk batterilevetid
  • God lyd
  • Effektiv støjreduktion
Ulemper
  • Ørepuder kan blive varme
  • Ustabile forbindelsesproblemer med Smart Control-appen

Selvom det fornyede design på Sennheisers fjerde generation Momentum Wireless-hovedtelefoner ikke skiller sig ud helt som deres klassiske forgænger, er batterilevetiden på 60 timer en ægte publikumsbehager og gør dem til de absolut bedste, når det kommer til batteri. Tilføj den afslappede Sennheiser-lyd og effektiv støjreduktion, og Momentum 4 er en af de mest praktiske trådløse høretelefoner, vi har set, perfekt bygget til et liv på farten i stedet for at være bundet til en stikkontakt, der kræver regelmæssig opladning.

Sennheisers glatte house-lyd håndterer en bred vifte af musikindhold, fra dunkende beats til mere bløde melodier. Den har Bluetooth 5.2 og aptX Adaptive-understøttelse, og der er et medfølgende 3,5 mm-kabel til audiofile kablede forbindelser. ANC-præstationen er effektiv, og automatisk vindstøjsreduktion er meget imponerende.

Sony WF-1000XM4

4. Sony WF-1000XM4

Specifikationer

Batterilevetid: 30 timer ANC: Ja
Vandafvisende: Ingen IP-klassificering

Fordele
  • Fantastisk lyd
  • Komfortabel
  • Førende batterilevetid
Ulemper
  • Mangler valgmuligheder for ørespidser
  • Ingen aptX HD

Ja, det er endnu Sony – det viser blot, hvor konsekvent mærket er, når det kommer til høretelefoner. Med WF-1000XM4 har Sony formået at bygge videre på den enorme succes med WF-1000XM3 og producere et sensationelt par ægte trådløse øretelefoner.

Der er masser af dynamik og detaljer i lyden, og giver samtidig en afbalanceret, stram og præcis tone. Man kan ikke undgå at blive revet med af dens sans for musikalitet.

De, der prioriterer batterilevetid hos deres AirPods-alternativer, bør finde de otte timer, som Sony lover, mere end tilstrækkelige. Det trådløse opladningsetui forlænger også dette med yderligere 16 timer.

De er også behagelige at have på med berøringsfølsomme kontroller og ørespidser, der giver fremragende støjisolering. Kombiner dette med strålende støjreduktion takket være Sonys integrerede processor V1 og det er svært at finde nogen fejl ved WF-1000XM4 .

IPX4 vandtæthed er inkluderet, og det samme er smarte funktioner såsom Quick Attention og Speak-To-Chat, som begge giver dig mulighed for at føre en samtale uden at fjerne øretelefonerne. Hvis du kun køber et par trådløse øretelefoner i år, så bør det være WF-1000XM4.

5. Bowers & Wilkins Px8

Specifikationer

Batterilevetid: Op til 30 timer
Specialfunktioner: ANC

Fordele
  • Sofistikeret konstruktion og styling
  • Lydkvalitet på næste niveau
  • aptX Adaptive codec-understøttelse
Ulemper
  • Høj pris
  • Ingen aptX Lossless-lyd
  • Ingen touch-kontroller

Px8 er Bowers & Wilkins’ mest avancerede støjreducerende hovedtelefoner til dato og er en sikker tilføjelse til markedet for luksushovedtelefoner. Trådløs lyd er via Bluetooth 5.2 med SBC, AAC, aptX HD og aptX Adaptive codec-understøttelse, når den er tilsluttet kompatible afspilningsenheder, og der medfølger også et kabet, du kan tilslutte til hovedtelefonerne.

De skræddersyede 40 mm Carbon Cone-drivenheder præsenterer endnu flere lyddetaljer på tværs af alle dele af frekvensområdet end virksomhedens højtplacerede Px7 S2, og overdådige materialer for at fremme komforten. Basydelsen er mere smidig på Px8 takket være det nye drivermateriale, men det er mellemfrekvenserne, hvor disse flagskibshovedtelefoner udmærker sig, og de leverer en overflod af naturlige detaljer og mellemtoneklarhed for at få hver lille detalje i stemmen til at lyde overbevisende realistisk. På trods af lydkvalitetsgevinsterne betyder den højere pris sammenlignet med dens andre Px7 S2 og nære rivaler, at de rangerer lidt lavere med hensyn til samlet værdi.

Bowers & Wilkins Px7 S2

6. Bowers & Wilkins Px7 S2

Specifikationer

Batterilevetid: Op til 30 timer
Specialfunktioner: ANC

Fordele
  • Klar og fokuseret lyd
  • Premium konstruktion
  • Forbedret støjreduktion
Ulemper
  • Ingen touch-kontroller og funktioner er lidt basale
  • Ingen 3.5 mm lyd-indgang

Px7 S2 er et klart skridt fremad for B&W, der tilbyder en mere sofistikeret, neutral og detaljeret lyd sammenlignet med 2020-udgaven. Det er hovedtelefoner, der virkelig får lytteren til at grave sig ned i og analysere deres musik. Nogle af de bedste trådløse høretelefoner, såsom Sony WH-1000XM5, der topper listen, er uden tvivl mere engagerende, men Px7 S2 er stadig et fremragende og stilfuldt alternativ.

Generelt leverede Px7 S2 også en god støjreducerende præstation med konsistens og minimal udtværing på tværs af de forskellige indstillinger. 30-timers batterilevetid er velkommen, ligesom hurtig opladning og understøttelse af aptX Adaptive og aptX HD er et stort kryds i boksen for dem, der ejer ting, der også understøtter højkvalitets Bluetooth-codecs.

Læs vores fulde anmeldelse af Bowers & Wilkins Px7 S2.

Bose QuietComfort Earbuds 2

7. Bose QuietComfort Earbuds 2

Specifikationer

Batterilevetid: 6 timer
ANC: Ja Vandafvisende: Ja (IPX4-klassificeret)

Fordele
  • Enestående støjreducerende
  • Smuk afbalanceret lyd
  • Mindre end deres forgængere
Cons
  • Ingen trådløs opladning
  • AptX-understøttelse kommer ikke før foråret 2023

Boses anden generation af QuietComfort Earbuds 2 er ikke kun omkring 30% mindre end deres forgængere, men deres etui er omkring 40% mindre og virkelig let at have i en lomme. De har klassens bedste støjreduktion og forbedret lyd takket være Boses nye CustomTune-lydkalibreringssystem, der tilpasser lyden til dine ører. Ydeevnen for stemmeopkald er også væsentligt bedre end de originale QuietComfort-øretelefoner.

Den anden store ændring er ørespidserne. Bose har droppet sine StayEar-vingespidser i ét stykke til et todelt Fit Kit-system, der har separate ørespidser og “stabilitetsbånd” i tre størrelsesmuligheder, hvilket giver dig mere fleksibilitet til at få en sikker pasform og tæt forsegling.

Apple AirPods Max

8. Apple AirPods Max

Specifikationer

Batterilevetid: 20 timer (ANC tændt) Specialfunktioner: ANC; “Hey Siri” stemmeaktivering; Spatial Audio

Fordele
  • Luksus design
  • Fremragende støjreduktion
  • Spatial Audio lyder fantastisk
Ulemper
  • Dyr

De smarte AirPods Pro er en meget mere omkostningseffektiv vej til Apple-hovedtelefoner, taget i betragtning af at AirPods Max koster omkring 3.500 kr. Du får nemlig, hvad du betaler for, og på et rent teknisk plan er Apples første over-ear-høretelefoner helt fantastiske.

Der er aktiv støjreduktion, som fungerer omtrent lige så godt som de bedste på markedet. Der er Spatial Audio, som skaber en slående surround-lydeffekt, når du bevæger dit hoved. Der er en upåklagelig byggekvalitet, behagelig ørekoppolstring, god batterilevetid – listen fortsætter. Det er værd at bemærke, at hvis du nogensinde vil skifte til kablet lytning, skal du købe et separat Lightning-kabel, men alene med Bluetooth er disse hovedtelefoner en fremragende iOS-ledsager.

Samsung Galaxy Buds Pro

9. Samsung Galaxy Buds Pro

Specifikationer

Batterilevetid: Op til 8 timer (ANC slukket); op til 29 timer (opladningsetui med ANC slukket)
ANC: Ja Vandafvisende: Ja (IPX7-klassificeret)

Fordele
  • Forbedret design
  • Høj opkaldskvalitet
  • Masser af funktioner
Ulemper
  • Nogle funktioner fungerer kun med Samsung Galaxy-smartphones

Samsung Galaxy Buds Pro eksisterer delvist for at friste dig til at købe en Galaxy-smartphone: kun nyere Samsung-telefoner, der kører OneUI 3.1, kan få adgang til Galaxy Buds Pros mest interessante funktioner, såsom dens 360 Audio-surroundlyd.

Når det er sagt, er der masser at nyde her, selvom du ikke har købt dig ind i Galaxy-økosystemet. Lydkvalitet og ANC er begge mærkbart bedre end på de tidligere Galaxy Buds Live, og dette er det første par Samsung-øretelefoner, der kommer med fuld, IPX7-certificeret vandafvisning. Batterilevetiden kunne være bedre, men er ikke værre end AirPods Pro, og disse koster mindre, medmindre du fanger Apples bøffer på udsalg.

Bose QuietComfort 45

10. Bose QuietComfort 45

Specifikationer

Batterilevetid: 24 timer (ANC tændt) Specialfunktioner: To-niveau ANC; Kan parres med andre Bose-produkter; Volumenoptimeret aktiv EQ

Fordele
  • Effektiv støjreduktion
  • Øget batterilevetid
  • Fantastisk komfort og tilslutningsmuligheder
Ulemper
  • Kan ikke deaktivere ANC-tilstand
  • Forholdsvis sparsomt med funktioner

Hvis du vil have et sæt trådløse over-ear-hovedtelefoner, du kan tage på, implementere støjreduktion mens du pendler eller ved dit skrivebord og stort set lukke omverdenen ude i op til 24 timer, har Bose QC 45 en fordel over de fleste til dens pris. Og for mange vil beslutningen allerede være taget her.

Lydmæssigt er der bedre muligheder – Sony WF-1000XM4 længere oppe på denne liste, for eksempel. Og hvis du vil have ekstra funktioner som en mere skræddersyet støjreducerende oplevelse, en autopause-funktion, når du fjerner dem, eller lyd-EQ-justering, er det måske bedre at handle andre steder.

Vi forstår lysten til at holde sig til en vindende formel, og denne tilgang har produceret endnu et sæt super solide QuietComfort-hovedtelefoner.

Sådan vælger du de bedste trådløse hovedtelefoner

Det vigtigste at kigge efter i de bedste trådløse hovedtelefoner er batterilevetiden. De fleste enheder har en forventet batterilevetid eller det antal timer, som virksomheden siger, at enheden kan holde på en opladning. De fleste trådløse øretelefoner er normeret til 5 til 8 timer, mens Bluetooth-hovedtelefoner kan vare omkring 25 timer eller mere.

En anden vigtig faktor er design – afhængigt af hvordan du kan lide at bære dem, vil du måske gå med on-ear, over-ear eller in-ear trådløse hovedtelefoner.

Lad os ikke glemme tilbehør. Hvis du ønsker at købe trådløse hovedtelefoner, skal du se på det medfølgende tilbehør, der er anført på emballagen. På din radar skal der være et aux-kabel, bæretaske, ladekabel og en brugervejledning.

Hvis du er interesseret i et par ægte trådløse øretelefoner, så sørg for at modtage en håndfuld ekstra ørepropper, opladerkabel, brugervejledning og vigtigst af alt, et opladningsetui. Da øretelefoner har kortere batterilevetid end øretelefoner, er der stor sandsynlighed for, at du bliver nødt til at oplade dem på farten.

Hvis du leder efter specifikt de bedste høretelefoner, så har vi også en guide omkring dette.

About Anders Buhl 976 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.