Bedste trådløse høretelefoner i 2024: Bluetooth hovetelefoner til ethvert budget

Bedste trådløse høretelefoner

Trådløse hovedtelefoner er i høj grad lig med bekvemmelighed nu til dags – ingen ledninger, hurtig og nem Bluetooth-parring, ugelang batterilevetid og flere og flere får støjreducering.

Selvfølgelig er ikke alle trådløse hovedtelefoner lige gode. For hvert godt par, er der typisk nogen, der ikke leverer på nøgleområder, uanset om det er lydkvalitet, kun moderat effektiv ANC eller tilfældige berøringskontroller – som alle kan ødelægge din musik lytteoplevelse.

Vi er her for at hjælpe med at sikre, at du har de rigtige trådløse hovedtelefoner til dine specifikke behov og budget: derfor har vi lavet denne købsguide, der beskriver de bedste muligheder, vi har prøvet og testet. Og hvis du er heldig, er der måske en af nedenstående i vores oversigt, der er på tilbud.

Hurtigt overblik

De bedste trådløse høretelefoner, du kan købe lige nu

De bedste trådløse hovedtelefoner generelt

1. Sony WH-1000XM5 – Sonys seneste premium trådløse hovedtelefoner

Specifikationer

Batterilevetid : 30 timer
ANC: Ja Bluetooth: SBC, AAC, LDAC

Fordele
  • Artikuleret og medrivende lyd
  • Gode kontrolmuligheder
  • Imponerende støjreduktion
Ulemper
  • Design virker lidt mindre premium end før
  • Bliver varm om ørerne ved brug i lang tid

Sonys nye flagskibshovedtelefoner forbedrer de i forvejen fantastiske XM4’er med bedre aktiv støjreduktion, opkaldskvalitet, lyd, komfort og tilslutningsmuligheder. De fleste af ændringerne er ikke enorme – selvom de to første bestemt er mærkbare – men det er mere end nok til, at Sony kan bevare sin langvarige nummer 1-plads.

Berøringskontrollerne og batterilevetiden (30 timer med ANC tændt, 40 slukket) skal også roses, ligesom den fremragende Sony Headphones Control-app, som lader dig justere EQ’en efter din præference. Det lidt intetsigende design tæller imod dem, og det samme gør prisstigningen, men XM4’erne er stadig en mulighed, hvis du vil bruge mindre, og generelt er der ingen tvivl om, at Sony WH-1000XM5 er de bedste trådløse høretelefoner, du kan købe.

Læs vores fulde anmeldelse af Sony WH-1000XM5.

Bedste billige over-ear trådløse hovedtelefoner

2. Sony WH-CH720N – Prisvenlige over-ears uden åbenlyse mangler

Specifikationer

Batterilevetid : 35 timer
ANC: Ja Bluetooth: 5.2

Fordele
  • Overbevisende klar, direkte lyd
  • Fin ANC til prisen
  • Solid, holdbar byggekvalitet
Ulemper
  • Lidt overentusiastisk i bassen
  • Desværre ingen etui eller foldbarhed

Hvis du har et meget stramt budget, men vil have et udmærket sæt trådløse over-ear-hovedtelefoner, vil du ikke få det meget bedre end Sony WH-CH720N.

Selvom de ikke matcher ydeevnen af de dyrere hovedtelefoner på denne liste, inklusive deres storebrødre (WH-1000XM5 ovenfor), var vi under vores test forbløffet over, hvor få kompromiser Sony har måttet indgå for at holde omkostningerne nede.

Selvom de ikke har et fold-down design eller kommer med en bæretaske, føles WH-CH720N overraskende godt lavet og tilbyder en behagelig pasform, selv under længerevarende lyttesessioner.

Lydkvaliteten er også fremragende i betragtning af WH-CH720Ns pris, og et klart skridt op i forhold til tilsvarende prissatte rivaler. Ved at spille en række genrer leverede de en kraftfuld, robust og fornøjelig lyd, med det eneste mindre problem, at de er lidt overentusiastiske med bassen.

Læg dertil deres brugbare aktive støjreduktion, som er kraftig nok til at overdøve baggrundsstøj fra kontor og dens ugelange batterilevetid, og Sony WH-CH720N bliver en nem anbefaling til enhver køber på et budget.

3. Sony WF-C500 – Ægte trådløse øretelefoner på et budget

Bedste billige in-ear trådløse hovedtelefoner

Specifikationer

Batterilevetid : 10 timer (20 timer med opladningsetui)
ANC: Nej Bluetooth: SBC, AAC

Fordele
  • Komfort hele dagen
  • Velafbalanceret lyd
  • God kontrol app
Ulemper
  • Kun OK samlet batterilevetid
  • Ikke så stor en lyd

At lave overkommelige ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner er en anden disciplin end at bygge dyre, men det er ikke mindre vanskeligt. I WF-C500 har Sony formået at bringe meget af det, der gør deres flagskib WF-1000XM5-øretelefoner (nedenfor) til en sådan succes uden at gå på for mange kompromisser.

Ja, WF-C500 kan forbedres med hensyn til batterilevetid, men du vil have svært ved at finde et mere behageligt par. Du kan købe samlet bedre lyd, selvom du ikke vil støde på en mere komplet kontrolapp. Nogle alternativer har en mere slagkraftig og mere ‘spændende’ lyd, men meget få opnår en mere overbevisende sonisk balance.

Som en samlet pakke er Sony WF-C500 en fantastisk mulighed til dem med mere snævret budget.

Har du et lidt større budget og har du lyst til et par med aktiv støjreduktion? Så tilbyder Sony WF-C700N og JBL Live Pro 2 TWS ANC og et spring i lydkvalitet for ikke mange flere penge. Omvendt, hvis du er ude efter et endnu billigere par, er Earfun Air den mest overkommelige model, vi på det varmeste kan anbefale.

Bedste premium in-ear trådløse hovedtelefoner

4. Sony WF-1000XM5 – Sonys bedste ægte trådløse øretelefoner til dato

Specifikationer

Batterilevetid : 8 timer (24 timer med opladningsetui)
ANC: Ja Bluetooth: SBC, AAC, LDAC

Fordele
  • Detaljer og klarhed i lyd er det bedste i klassen
  • Top musikalitet og timing
  • Komfortabelt letvægtsdesign
Ulemper
  • Nogle rivaler producerer mere bas
  • Bose QC Ultra (under) slår den på ANC-ydeevne

Ja, det er endnu en Sony – som blot viser, hvor konsistent mærket er, når det kommer til hovedtelefoner. Med WF-1000XM5 har Sony formået at bygge videre på den store succes med den multi-prisvindende WF-1000XM4 og producere endnu et sensationelt par ægte trådløse øretelefoner.

Cirka 20 procent lettere og 25 procent mindre end WF-1000XM4, som de erstatter, er knopperne blevet mærkbart trimmet ned med glattere linjer og mere subtile kurver. Det betyder, at kabinettet også er mere kompakt.

Indeni er der en ny 8,4 mm Dynamic Driver X, som ikke lyder helt så rig eller fyldig i bassen, men klarheden og detaljerne er det bedste, du finder i klassen. Sony har ofret lidt af det sjove, der var så tiltalende ved deres forgængere, men de er en forbedring i næsten alle andre henseender.

Batterilevetiden på otte timer (med yderligere 16 i etuiet) kan sammenlignes med dem som Bose QuietComfort Ultra-øretelefoner (vores foretrukne støjreducerende øretelefoner nedenfor) og AirPods Pro 2 (vores foretrukne Apple-øretelefoner, også nedenfor). selvom det er værd at nævne, at Sennheiser Momentum True Wireless 3 kan prale af lidt længere batterilevetid.

Tilføj forbedrede berøringskontroller, bedre støjreduktion og en spækket funktionsliste, der inkluderer Multipoint Bluetooth, Adaptive Sound Control og Speak-to-Chat, og WF-1000XM5 er svære at tage fejl af til deres pris. De er det foretrukne valg i deres kategori. Hvis du ikke helt kan strække dit budget til dem, så giver den tidligere Sony XM4 sensationel værdi, da de nærmer sig deres afslutning.

Bedste trådløse hovedtelefoner til ANC

5. Bose QuietComfort Ultra Earbuds – Boses førsteklasses trådløse ANC-øretelefoner

Specifikationer

Batterilevetid : 6 timer (24 timer med opladningsetui)
ANC: Ja Bluetooth: SBC, AAC

Fordele
  • Kraftig, musikalsk lyd
  • Solid bas
  • Klasseledende ANC
Ulemper
  • Immersive Audio har stor indflydelse på batterilevetiden
  • Ingen multipoint Bluetooth
  • Ingen trådløs opladning

Bose QuietComfort Ultra Earbuds er mere end blot en frisk lag maling på QuietComfort Earbuds II, som de erstatter (som forbliver meget gode muligheder til deres nedsatte pris).

Interessant er tilføjelsen af Immersive Audio, som dybest set er virksomhedens rumlige lydteknologi. Den generelle idé er at få lyden ud af dit hoved, så det føles mindre som om du lytter til hovedtelefoner og mere som om du lytter til et billede serveret af et par traditionelle stereohøjttalere. Når det er sagt, fandt vi det lidt hit-and-miss under testning, så det er efter vores opfattelse ikke en super vigtig funktion.

Vi ville være bekymrede, hvis QuietComfort Ultra Earbuds ikke var konkurrencedygtige på ANC-fronten, og vi kan bekræfte, at de stadig uden tvivl er de bedste i denne afdeling. De er i stand til at tage de mest støjende miljøer, uanset om det er buldren fra tunge maskiner, når du går forbi en byggeplads eller det højlydte skakken på en overfyldt bar, og reducere deres påvirkning ganske dramatisk.

QuietComfort II var allerede fremragende og Ultra Earbuds lyder lidt bedre, og opkaldskvaliteten er forbedret. Tilføj dertil den stadig fremragende støjreduktion, og du har nogle af de bedste øretelefoner.

6. Apple AirPods Pro 2 – Apples bedst lydende AirPods konkurrerer med de allerbedste

Specifikationer

Batterilevetid: 6 timer; 30 timer (opladningsetui) ANC: Ja Vandafvisende: Ja (IPX4-klassificeret)

Fordele
  • Støjreducering i verdensklasse
  • Lydstyrkekontrol lige på stilken
  • Dolby Atmos rumlig lyd
  • Forbedret batterilevetid
Ulemper
  • Lyden kræver finpudsning
  • Opkaldskvalitet kunne være bedre

Apples næste generation af AirPods Pro 2 er kommet, hvilket kommer med betydelige opgraderinger til den populære originale og tager ydeevnen til næste niveau. Udvendigt ligner de meget den første generation, men batterilevetiden er blevet øget til at tilbyde 6 timer på en enkelt opladning fra øretelefonerne og yderligere 30 timer fra den trådløse opladningsetui. Ikke kun er øretelefonerne IPX4-klassificeret, men nu er casen også.

Disse er designet til iPhone-ejere, der leder efter en mere skræddersyet lytteoplevelse, og de er toppen af Apple-teknologien. På lydfronten har Apple inkluderet en ny H2-chip med tilpasset forstærker og driver, der leverer bedre lavere og højere frekvenser, og du kan bruge iPhones TrueDepth-kamera til at skabe en personlig rumlig lyd for at lytte til noget af den bedste Dolby Atmos-lyd i nogen øretelefoner. Støjreduktion er det dobbelte af, hvad det sidste par AirPods Pro tilbød, og er blandt de bedste, vi endnu har set.

Læs vores fulde anmeldelse af Apple AirPods Pro 2.

Apple AirPods Max

8. Apple AirPods Max

Specifikationer

Batterilevetid: 20 timer (ANC tændt) Specialfunktioner: ANC; “Hey Siri” stemmeaktivering; Spatial Audio

Fordele
  • Luksus design
  • Fremragende støjreduktion
  • Spatial Audio lyder fantastisk
Ulemper
  • Dyr

De smarte AirPods Pro er en meget mere omkostningseffektiv vej til Apple-hovedtelefoner, taget i betragtning af at AirPods Max koster omkring 3.500 kr. Du får nemlig, hvad du betaler for, og på et rent teknisk plan er Apples første over-ear-høretelefoner helt fantastiske.

Der er aktiv støjreduktion, som fungerer omtrent lige så godt som de bedste på markedet. Der er Spatial Audio, som skaber en slående surround-lydeffekt, når du bevæger dit hoved. Der er en upåklagelig byggekvalitet, behagelig ørekoppolstring, god batterilevetid – listen fortsætter. Det er værd at bemærke, at hvis du nogensinde vil skifte til kablet lytning, skal du købe et separat Lightning-kabel, men alene med Bluetooth er disse hovedtelefoner en fremragende iOS-ledsager.

Samsung Galaxy Buds Pro

9. Samsung Galaxy Buds Pro

Specifikationer

Batterilevetid: Op til 8 timer (ANC slukket); op til 29 timer (opladningsetui med ANC slukket)
ANC: Ja Vandafvisende: Ja (IPX7-klassificeret)

Fordele
  • Forbedret design
  • Høj opkaldskvalitet
  • Masser af funktioner
Ulemper
  • Nogle funktioner fungerer kun med Samsung Galaxy-smartphones

Samsung Galaxy Buds Pro eksisterer delvist for at friste dig til at købe en Galaxy-smartphone: kun nyere Samsung-telefoner, der kører OneUI 3.1, kan få adgang til Galaxy Buds Pros mest interessante funktioner, såsom dens 360 Audio-surroundlyd.

Når det er sagt, er der masser at nyde her, selvom du ikke har købt dig ind i Galaxy-økosystemet. Lydkvalitet og ANC er begge mærkbart bedre end på de tidligere Galaxy Buds Live, og dette er det første par Samsung-øretelefoner, der kommer med fuld, IPX7-certificeret vandafvisning. Batterilevetiden kunne være bedre, men er ikke værre end AirPods Pro, og disse koster mindre, medmindre du fanger Apples bøffer på udsalg.

Sådan vælger du de bedste trådløse hovedtelefoner

Verden er oversvømmet med trådløse hovedtelefoner, så hvordan ved du, hvilket par der er bedst for dig?

Før du begynder at browse, bør du først og fremmest beslutte dig for, hvilken type Bluetooth-hovedtelefoner du ønsker. Vores opsummering af de bedste trådløse hovedtelefoner ovenfor inkluderer adskillige over-ear-designs, der – som du måske har gættet – sidder over dine ører, med ørebøfferne forbundet med et hovedbånd. Disse har en tendens til at give god fysisk isolation og en omsluttende, rummelig lyd sammenlignet med in-ear-design, og som oftest indsætter de aktiv støjreduktion (ANC) for en god ordens skyld – selvom de naturligvis er mere omfangsrige at bære og transportere og har en tendens til at koste. mere. Mærker som Sony, Bose, Sennheiser, Bowers & Wilkins og Apple fører an, men med Sonos trådløse hovedtelefoner i horisonten, stopper konkurrencen ikke.

Og så er der in-ear trådløse høretelefoner – både de mere sjældne slags, hvor der er et nakkebåndskabel, og de meget mere populære ‘ægte trådløse’ øretelefoner, hvor øretelefonerne er fuldstændigt ubundne fra hinanden. Ligesom AirPods. AirPods 3 og AirPods Pro 2 der måske er de mest populære af dem alle, men de er ikke de allerbedste – noget den fremragende Sony WF-1000XM5 og andre fantastiske AirPods-alternativer demonstrerer. Den mest åbenlyse fordel ved trådløse øretelefoner er deres diskrethed og bærbarhed, for ikke at nævne, at du kan få nogen til en rigtig god pris.

Når du har besluttet dig for en stil, skal du beslutte, hvilke funktioner der er must-haves. Bluetooth-forbindelse siger sig selv (eftersom du er landet på den bedste købsguide for trådløse hovedtelefoner!), men overvej også, hvor meget du lægger vægt på aktiv støjreduktion (skal du blokere støj?), batterilevetid (24+) timer er anstændigt) og vandtæthed (se efter en IP-klassificering på specifikationsarket). At få et par, der understøtter et Bluetooth-codec af høj kvalitet, kan give bedre lydkvalitet, hvis din kildeenhed (f.eks. din telefon) også understøtter det samme codec.

FAQ – trådløse høretelefoner

Er trådløse hovedtelefoner bedre end kablede?

Med hensyn til lydkvalitet har Bluetooth-hovedtelefoner gjort store fremskridt i de seneste år, hvilket lukker kløften mellem de lydmæssige muligheder for trådløse og kablede modeller. Introduktionen af avancerede trådløse hovedtelefoner som Apple AirPods Max og Mark Levinson No.5909 har skubbet den trådløse ydeevne længere end nogensinde før.

Der er dog stadig et gab. De bedste kablede hovedtelefoner til en bestemt pris vil stadig lyde væsentligt bedre end de bedste trådløse par til samme pris. Så hvis lydkvalitet er det vigtigste, og du ikke har noget imod at ofre kabelfri bekvemmelighed og støjreduktion for at få det, er kablet stadig vejen at gå.

Trådløse hovedtelefoner eller øretelefoner: hvilke er bedre?

Svaret på disse ofte stillede spørgsmål er mindre sort/hvidt, da både hovedtelefoner og øretelefoner har deres styrker frem for hinanden. Hovedtelefoner, som vi henviser til on-ears og over-ears, har bedre fysisk isolation og et mere omsluttende lydbillede og er også mindre påtrængende for dine dyrebare ører, hvilket ofte gør dem mere velegnede til længere brug. Hvis du leder efter den bedst mulige trådløse lydkvalitet, finder du det i et par trådløse over-ears. Øretelefoner leverer dog en mere direkte lyd på grund af deres placering i øret og er mere diskrete at bære og transportere takket være deres kompakte natur. Der er også et langt bredere udvalg af øretelefoner på markedet i budgetenden på grund af den eksploderende popularitet af AirPods.

Hvilke der er ‘bedre’ afhænger af, hvilke kvaliteter du værdsætter mest.

Er trådløse hovedtelefoner vandtætte?

De fleste ægte trådløse øretelefoner i dag er vandtætte – ikke mindst hvis de først og fremmest er designet til træning. Det er ikke altid tilfældet med trådløse over-ear hovedtelefoner, som generelt ikke har beskyttelse mod vand eller støv og derfor bør skjules for regnbyger så meget som muligt… og holdes væk fra vandhaner! Den bedste måde at kontrollere, om hovedtelefoner er vandtætte eller ej, er at tjekke deres officielle tekniske specifikation på virksomhedens hjemmeside eller vores gennemgang af dem.

Vand- (og faktisk støv-) afvisning for hovedtelefoner måles ofte og præsenteres som en IP-klassificering (Ingress Protection), en international standard, der angiver graden af beskyttelse i elektriske produkter mod ‘indtrængning af genstande, vand, støv eller utilsigtet kontakt’. En vurdering består af ‘IP’ plus to tal – det første tal angiver niveauet af beskyttelse mod faste genstande, mens det andet tal repræsenterer niveauet af beskyttelse mod vand. Hvilke tal svarer til hvilke beskyttelsesniveauer kan findes i vores artikel, der forklarer IP-klassificeringer.

Kan du besvare opkald med trådløse høretelefoner?

Næsten alle trådløse hovedtelefoner og buds i disse dage integrerer en eller flere mikrofoner, der gør det lettere at tage og foretage taleopkald – og i nogle tilfælde også hjælpe med at implementere aktiv støjreduktion og/eller stemmestyring. Det betyder, at du kan besvare dine telefonopkald uden at skulle tage din telefon, forudsat at dine hovedtelefoner faktisk er forbundet til din telefon via Bluetooth. De fleste trådløse hovedtelefoner har berøringsknapper eller fysiske knapper, der inkluderer en svar/læg på-tast, selvom par med indbyggede stemmeassistenter lader dig gøre det ved at bruge din stemme, helt håndfrit.

Kan du stadig bruge trådløse hovedtelefoner, når de er løbet tør for batteri?

I tilfælde af trådløse øretelefoner, nej. Når de (og i tilfælde af ægte trådløse øretelefoner, deres opladningsetui) løber tør for batteri, held og lykke – du bliver nødt til at lade dem op igen for at kunne høre igen.

Trådløse hovedtelefoner har dog en tendens til at have et 3,5 mm eller USB-C-stik, så du kan tilslutte dine hovedtelefoner til din enhed, hvis du vælger det – eller faktisk som en midlertidig foranstaltning, hvis deres batteri er fladt. Traditionelt, og i de fleste tilfælde, er dette muligt, da den analoge (kablede) udgang ikke kræver, at hovedtelefonernes digitale kredsløb fungerer. Når det er sagt, virker nogle trådløse over-ear-par i dag kun, når de har strøm, selv til kun kablet lytning.

Kan trådløse hovedtelefoner forbindes til et tv?

Hvis du har tynde vægge, kan lide at se tv, når børnene sover, eller blot ønsker en mere involverende personlig lytteoplevelse, som dit tv’s højttalere ikke kan give dig, kan det være transformerende at lytte til tv-lyd gennem trådløse hovedtelefoner.

Du skal selvfølgelig sørge for, at dit TV kan udsende lyd via Bluetooth. Nogle Bluetooth-udstyrede tv tilbyder endda deres egne lydforsinkelsesindstillinger, som kan hjælpe dig med at kombinere billede og lyd. Hvis de ikke gør det, kan du købe og tilslutte en Bluetooth-senderdongle til det, men vær opmærksom på, at dette kan introducere lip-sync-fejl.

Apropos det, et problem, når du bruger trådløse hovedtelefoner med et tv, er forsinkelsen – forsinkelsen mellem det, du ser på skærmen, og det, du hører. Dette skyldes latenstid. Den tid, det tager lyden at rejse fra kilden til hovedtelefonerne. Men Bluetooth-standarder og codecs har støt forbedret latenstiden og knust de fleste problemer, så burde hovedtelefoner og tv’er i dag (og fra de sidste par år) ikke have nogen problemer.

Er trådløse hovedtelefoner gode til spil?

Det er her, vi vil henvise dig til vores omfattende artikel om gaming-headset, selvom det hurtige svar er: ja, de kan være gode til spil. Et par trådløse hovedtelefoner med solid lyd, som inkluderer en mikrofon, der kan overføre lyd til din konsol (via en dongle) eller pc, mens de også fungerer som dine pendlermusikkammerater, vil være meget effektive. Men dedikerede gaming-headsets – selvom de typisk ikke er gode til musik – er ofte indstillet til en bedre, mere fordybende gaming-lydoplevelse og vil sandsynligvis have højere kompatibilitet med flere gaming-enheder, såvel som en mere præcis mikrofon og måske endda andre spilfunktioner som f.eks. mixer til balancering af chatlyd og spillyd.

About Anders Buhl 975 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.