Nothing Phone (2) kunne komme hurtigere, end vi troede

Nothing Phone 1

Nothing Phone (2) kommer på et tidspunkt i den nærmeste fremtid, men lanceringen kan ske hurtigere end vi troede. 91Mobiles opdagede, hvad der ligner Nothing Phone (2) på Bureau of Indian Standards (BIS) certificeringswebsted. Det er den slags ting, der ikke rigtig sker, før telefonen næsten er klar til at blive lanceret.

Listen refererer til enheden som Nothing AIN065, men afslører ikke noget andet bemærkelsesværdigt. Bortset fra det faktum, at telefonen vil blive lanceret i Indien, hvilket ikke er en stor overraskelse i betragtning af hvor succesful den første Nothing Phone var i landet. Så der er stadig meget, vi stadig ikke ved.

Det er selvfølgelig første gang, at Nothing Phone (2) dukker op på nogen regulatoriske dokumenter. Så der er stadig rig mulighed for andre regioner til at certificere telefonen og potentielt afsløre andre vigtige detaljer.

Hvad vi ved indtil videre

Lækagerne har allerede afsløret en masse oplysninger om Nothing Phone (2). Det hævdes, at telefonen vil have en 120Hz adaptiv AMOLED-skærm, et 5.000 mAh batteri, 256 GB lagerplads og et “uanmeldt” Snapdragon 8-serie-chipsæt. Men en Qualcomm-direktør tweetede, at telefonen ville blive drevet af Snapdragon 8 Plus Gen 1, før han hurtigt slettede det tweet.

Selvom Snapdragon 8 Plus Gen 1 ikke er så god som den nye Gen 2 eller den forestående lancering af Gen 3, er det stadig et stort skridt op fra Snapdragon 778+, der drev den originale Nothing Phone.

Nothing CEO Carl Pei har også sagt, at det gennemsigtige design har været et af Nothing Phone (1)’s store salgsargumenter – hvilket tyder på, at det vil vende tilbage på den kommende telefon. Ligeledes er Nothing OS, en minimalistisk retro-inspireret version af Android, nødt til at vende tilbage – men denne gang med Android 13 fra start.

Vi ved ikke præcist, hvornår Nothing Phone (2) lanceres, men det er blevet foreslået, at det kunne komme på et tidspunkt i løbet af tredje kvartal i år. Prissætningen er også fuldstændig ukendt, kun at den bliver “mere premium” end Nothing Phone (1).

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.