iOS 17 tilføjer efter sigende flere nye funktioner

iOS 17

Det lyder som om iOS 17 vil være værd at blive begejstret over, selvom det indtil for nylig kunne have været tænkt som en mindre opdatering.

Den kommende iPhone-opdatering, der tilsyneladende internt er kendt som “Dawn”, startede som en “tuneup-udgivelse”, men har siden udviklet sig til noget mere ambitiøst, ifølge Mark Gurman i abonnentudgaven af Bloombergs Power On-nyhedsbrev.

I stedet for mindre forbedringer vil iOS 17 angiveligt “prale med adskillige “nice to have”-funktioner, herunder “flere af brugernes mest efterspurgte funktioner.”

Gurman beskriver ikke, hvad disse funktioner er, men siger, at ingen af dem er “massive”, som tilpassede låseskærme var til iOS 16.

iOS 16 var en enorm opdatering, fuld af nyt legetøj som tilpasning af låseskærmen, muligheder for afsendelse af e-mails og tekster og Live-aktiviteter. Som et resultat blev der introduceret en masse softwarefejl og særheder, som Apple tilsyneladende håbede på at bruge iOS 17 til at løse. Forhåbentlig er disse problemer nu fuldstændig behandlet, hvis Apples udviklere har følt sig godt tilpas nok til at begynde at introducere flere funktioner.

Hvad kunne iOS 17 tilføje?

Rygter om iOS 17-funktioner har indtil videre været begrænsede. Kilder hævdede, at Apple flyttede sit fokus væk fra nye iOS-funktioner, så personalet kunne arbejde på det rygtede Apple AR/VR-headset og dets nye operativsystem.

Den eneste potentielle tilføjelse, som leakere er kommet med, er, at Apple tillader tredjeparts app-butikker at arbejde i iOS for første gang, hvilket kan have en enorm indflydelse på de apps, du er i stand til at downloade til din iPhone, og hvordan du interagerer med dem.

Apple introducerer normalt nye operativsystemer til sine produkter hvert år på WWDC, så WWDC 2023 burde være, når vi hører de første officielle iOS 17-nyheder. Det vil formentlig derefter gennemgå et par måneders lukket og offentlig beta-test, før den får en stabil udgivelse sammen med iPhone 15, hvilket skulle ske i september.

Ud fra tidligere iPhone-kompatibilitet til tidligere iOS-versioner forventer vi, at listen over iOS 17-understøttede enheder omfatter modeller fra iPhone X og fremefter.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.