Bedste smartwatch til damer i 2024

Bedste smartwatch til damer

De bedste smartwatch til damer er også blandt de bedste smartwatch til alle, men mulighederne varierer i forhold til stil, pris og funktioner.

Enhver person vil være tilfreds med nedenstående smartwatches. Men disse specifikke modeller kan henvende sig til damer med deres forskellige design, håndledsvenlige størrelser og avancerede sundhedsværktøjer. Nogle er også optimeret til at fungere med specifikke smartphones, men alle er blandt de bedste smartwatch til damer, du kan købe nu.

Læs også: Bedste tablets til børn lige nu

Alligevel er ikke alle de bedste smartwatches til damer lavet ens. Nogle er ikke bare skridttællere, men sofistikerede fitness-trackere, der hjælper dig med at håndtere søvn, stress og menstruationscyklusmønstre. Andre har lækre og funktionelle materialer, der giver den ultimative modeerklæring. Nogle få af disse smartwatches understøtter endda LTE, så du kan kommunikere fra dit håndled, uanset hvor du er.

Se alle de bedste smartwatches til damer nedenfor.

De bedste smartwatches til damer du kan købe i dag

1. Apple Watch 7

Apple Watch 7 er det bedste Apple Watch til dato. Det er ikke en større opgradering i forhold til Apple Watch 6 med hensyn til funktioner, men det har en større skærm i nye Apple Watch 7-størrelser. For første gang kommer Apple Watch i 41 mm og 45 mm versioner, der komplementerer den store skærm. Syvende generation af Apple får også nogle eksklusive urskiver og et komplet QWERTY-tastatur.

Selvom vi gerne havde set Apple Watch forbedre dens 18-timers batterilevetid, så drager Series 7 fordel af hurtigere opladning. Du kan lade den helt op på cirka en time, så den bruger mindre tid på at være tilsluttet den nye USB-C og mere tid med dig. Uanset om du vil have et smartwatch til at træne, besvare opkald fra dit håndled eller bruge de bedste Apple Watch-apps, er dette det bedste smartwatch til damer generelt. Så længe du har en iPhone, selvfølgelig.

 • Større skærm
 • QWERTY tastatur
 • Leveres med USB-C magnetisk oplader
 • Stadig kun 18 timers batterilevetid

2. Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 er endnu et topvalg blandt de bedste smartwatch til damer. Samsung droppede “Active”-mærket i sin seneste lineup, og erstattede det i stedet med et sporty-lignende Galaxy Watch 4 som virksomhedens flagskib og en “Classic”-version, der dermed viderefører de luksuriøse egenskaber som bl.a. den fysiske roterende kant. Der er også masser af materiale- og farvevalg, hvilket gør dette til det bedste Samsung-watch og det bedste smartwatch til Android lige nu.

Takket være en 3-i-1 sundhedssensor kan Galaxy Watch 4 måle din puls, tage EKG’er og aflæse kropssammensætning, hvilket også kan være nyttigt, hvis du vil overvåge din makeup. Det skal dog bemærkes at en række funktioner er eksklusive til Samsung-telefoner, såsom EKG- og blodtryksovervågning. Ellers er det eneste negative der kan siges om Galaxy Watch 4 er dens batterilevetid, men så længe du ikke har noget imod en daglig opladning, vil du drage fordel af indbygget GPS, en always-on display, fremragende søvnsporing og meget mere.

 • Slankt design og sjove urskiver
 • Forbedret Wear OS-software
 • Kropssammensætningsanalyse
 • Knap så god batterilevetid

3. Fitbit Sense

Fitbit Sense er virksomhedens hidtil mest ambitiøse smartwatch. Den kommer med mere avancerede sundheds- og velværefunktioner end nogen af de bedste smartwatches til damer. Den har Ikke kun en godkendt EKG-sensor og blodiltmåling, men Sense har også evnen til at måle elektrodermal aktivitet og hudtemperatur. Den kan fortælle dig, hvornår du er stresset, og hvordan du bedre kan overvåge det. Du kan endda meditere med Deepak Chopra med Fitbit Premium.

Udover at det er en førsteklasses sundhedssporingsenhed, har Sense indbygget GPS, en indbygget app-butik, Alexa, Google Assistant og andre værktøjer, du vil finde nyttige. Den Google-ejede Fitbit er ikke kun et mærke med produkter til at spore dine skridt: Fitbit-enheder som Fitbit Sense viser, hvad det vil sige at tage et holistisk blik på ens helbred.

 • Attraktivt design
 • Lang batterilevetid
 • Omfattende fitness/sundhedsfunktioner
 • Ingen Spotify-lagerplads

4. Garmin Lily

Garmin Lily er et lille og stilfuldt smartwatch, der får dig til at glemme de store GPS-wearables, som mærket er bedst kendt for. Denne model er designet med førstegangs kvindelige smartwatch-brugere i tankerne. Garmin Lily er ikke et af de bedste sportsure, men det er et godt valg for dem, der ikke kan lide det traditionelle smartwatch-look.

Vi kan godt lide Garmin Lily’s unikke fornemmelse (du nærmest ikke føler den er der) og moderigtige udseende, som fremhæves af en mønstret linse, der på en eller anden måde ikke hindrer skærmen. Af alle de bedste smartwatches til damer, vi har gennemgået, ligner dette mest et smykke. Lige fra dens 34-millimeter knapløse etui, fine hardwaredetaljer og tynde stropper er den lækker. Til kvindelige brugere tilbyder Garmin Lily menstruationscyklussporing samt en graviditetssporingsguide, der giver kommende mødre et mere komplet overblik over deres helbred. Selvom Lily ikke er kompatibel med Garmin Connect IQ app store, er graviditetssporingsappen en af mulighederne, der er forudinstalleret på dette smartwatch.

 • Stilfuldt og let design
 • Bedste skærm på nogen Garmin livsstilsur
 • Indbygget graviditetssporingsapp
 • Ingen GPS eller NFC

5. Apple Watch SE

Apple Watch SE er en hybrid af Apple Watch Series 5 (som siden er udgået) og Apple Watch Series 3. Dette Smartwatch har ikke alle funktionerne fra Series 6 – der er f.eks. ingen always-on display – men skiller sig stadig ud med sin hurtige chip og sikkerhedsfunktioner. Den tilbyder også en LTE-mulighed, hvilket gør den til et godt valg for dem, der er interesseret i at prøve Family Setup. Plus den får watchOS 8-softwareopdateringen og vil fortsætte med at få nye softwareopdateringer i de kommende år.

Når du skal vælge mellem Apple Watch 7 og Apple Watch SE, er den helt store beslutning, om du vil bruge 1000 kr. ekstra for en lysere skærm med en always-on display, en EKG-monitor og en SpO2. Hvis disse værktøjer ikke er deal-breakers for dig, er SE en yderst god mulighed for kvindelige iPhone-brugere.

 • Billigere end flagskibet Apple Watch
 • Velkendt, pålideligt design
 • Opdatering af software årligt
 • Ingen always-on display

6. Fitbit Versa 3

Det bedste smartwatch til damer, som har en solid grundlæggende fitness-sporing og avanceret søvnsporing, er Fitbit Versa 3, næste generation af den populære Fitbit Versa 2. Versa 3’s opsigtsvækkende opgradering er en indbygget GPS. Selv når du efterlader din telefon derhjemme, kan Versa spore din placering under udendørs træning. Et slankere metallisk design er også velkomment.

Derudover har Versa 3 fået en fantastisk træningsfunktion, Active Zone Minutes. Introduceret med Fitbit Charge 4 og nu en fast bestanddel af Fitbit-enheder. Active Zone Minutes overvåger den tid, du tilbringer i fedtforbrændings-, cardio- eller toppulszonerne, mens du træner. Dit mål er at opnå WHO’s anbefalede 150 aktive zoneminutter hver uge. Ydermere kan du bruge din Fitbit Versa 3 til telefonopkald og tale med stemmeassistenter til forespørgsler, men bemærk, at du kun kan aktivere én stemmeassistent på én gang.

 • Lang batterilevetid
 • Fantastisk søvnanalyse
 • Forbedret skærm sammenlignet med Versa 2
 • Begrænset appudvalg

7. Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2 er stadig værd at købe, især hvis du finder den på udsalg. Samsungs watch virker med alle Android-smartphone og har GPS, pulsmåler og mulighed for at aktivere LTE. Den kan også automatisk spore din aktivitet og søvn.

Hvad angår udseendet, er Galaxy Watch Active 2s cirkulære design visuelt tiltalende, uanset om det er 40 mm eller 44 mm modellen. Du vil sætte pris på designtilpasnings-mulighederne, der tilbyder flere metalliske valg, der kan matche dine smykker eller personlige stil. Dette Galaxy Watch er baseret på Samsungs Tizen-operativsystem og kan prale af andre nyttige funktioner såsom Samsung Pay, indbygget musik via Spotify og hjertesundhedsfunktioner. Det inkluderer en EKG-funktion, som normalt er forbeholdt dyrere modeller.

 • Offline Spotify-lagring
 • Alsidigt design
 • Konkurrencedygtig pris for et smartwatch med EKG
 • Søvnsporing kunne være bedre

8. Fitbit Versa 2

En anden tidligere generationsmodel på denne liste, Fitbit Versa 2, er et yderst solidt smartwatch til damer. Den har Amazons assistent indbygget, der lader dig gøre ting som at styre smarte hjemmeenheder, slå vejret og nyheder op og meget mere. Den kommer med avancerede søvnsporingsfunktioner, som, når de kombineres med Versa 2’s evne til at overvåge blodets iltmætningsniveau, kan hjælpe dig med at advare dig om tilstande som søvnapnø.

Du kan også downloade op til 300 sange til selve Versa 2, så du kan lade din telefon blive hjemme, hvis du vil høre musik. Desværre mangler Versa 2 indbygget GPS, så du bliver nødt til at have din telefon, hvis du vil have den funktion.

 • God batterilevetid
 • Farverigt display
 • Træningsprogrammer på skærmen
 • Ingen GPS

Hvad er de bedste smartwatch til damer?

Vi har gennemgået en del smartwatches i alle afskygninger, størrelser og priser, og kom med en liste over de få, vi synes er de bedste smartwatches til damer. Vores nuværende topvalg er Apple Watch 7. Startende fra omkring 3000 kr., har den næsten talt alt, hvad du kan ønske dig af en wearable. Næste generations smartwatch kommer med en lysere skærm, tyndere skærmkanter og en hurtigere opladningsledning i æsken.

For ejere af Samsung-smartphones tilbyder Galaxy Watch 4-serien et alsidigt design, komplet med en sporty model, der starter ved 1200 kr. og en “Classic” modelversion, der starter ved 1600 kr. Galaxy Watch 4 er desuden det første smartwatch med den nye forenede version af Wear OS, kaldet Wear OS 3.

Fitbit Sense er et andet fremragende premium smartwatch til kvinder. Sense er bygget på Fitbits pålidelige platform med populære apps og stemmeassistenter. Fitbit Sense giver det mest holistiske blik på dit helbred af alle smartwatches.

Hvis besværlige designs har afskrækket dig fra smartwatches, er Garmin Lily måske den, du har ventet på. Det er Garmins mindste smartwatch til dato og er et af de bedste billige smartwatches. Det har ikke GPS, men det har den bedste skærm, vi har set hos et Garmin livsstilsur.

Sådan vælger du det bedste smartwatch til kvinder

Blandt de bedste smartwatches til kvinder har du en masse muligheder for at matche dine behov og stil. Når det er sagt, hvis du har en iPhone, vil du sandsynligvis sætte pris på økosystemoplevelsen af Apple Watch 7 eller Apple Watch SE. Det samme gælder dem med Samsung-smartphones, dit bedste valg her er et Samsung-lavet Galaxy Watch, men hvis fitness-sporing eller træning er din prioritet, kan en Fitbit- eller Garmin-watch være bedre til at nå dine mål. Plus begge disse virksomheder tilbyder forskellige designmuligheder.

Når du vælger et smartur, vil du også gerne have et, der passer komfortabelt omkring dit håndled. Dem med mindre håndled kan finde større smartwatches store og besværlige. Alle smartwatches ovenfor har 40 mm eller mindre størrelsesmuligheder. Dog er Garmin Lily på 34 mm den mest kompakte.

Nogle af de bedste smartwatches til kvinder ligner højteknologiske fitness-trackere, mens andre også ligner traditionelle ure. Hvis du vil have noget sporty, så hold dig til slanke materialer med færre pynt. Hvis du vil have noget, du kan have på ved pænere lejligheder, så kig efter rammer eller andre iøjnefaldende betoninger.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.