Samsung Galaxy Watch 4 har taget en super funktion fra Apple Watch 7

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 4 har netop fået dens første store softwareopgradering, siden Google Assistant endelig blev tilgængelig for brugerne i maj. Nye funktioner inkluderer tilgængelighedshjælp, mere tilpassede urskiver, dual-SIM-understøttelse og et QWERTY-tastatur.

One UI Watch 4.5-softwareversionen, der forventes at blive udgivet senere i år, vil se ud til at gøre det bedste Samsung-Watch endnu bedre med tilføjelser, som vi sandsynligvis ikke vil finde på alle de tilgængelige Wear OS 3-smarture.

Læs mere: Bedste Smartwatch lige nu

Det er muligt, at disse nye funktioner officielt lanceres sammen med Samsung Galaxy Watch 5, hvilket gør både den nuværende model og Samsungs kommende smartwatches til stærke rivaler til Apple Watch Series 8. One UI Watch 4.5 låner en nøglefunktion hos Apple Watch Series 7, trods alt.

Jeg taler selvfølgelig om QWERTY-tastaturet, som giver brugerne mulighed for at skrive beskeder på det nyeste Apple Watch. Det er et velkomment alternativ til tekst-til-tale og Scribble.

Når det er sagt, havde Samsung-watches faktisk et tastatur før Apple Watch. Det var godt nok et T9-tastatur, som man kan finde på en gammel flip-telefon, men jeg har altid sat pris på muligheden for at kunne skrive beskeder fra tid til anden.

One UI Watch 4.5 til Galaxy Watch — yderligere opgraderinger

Galaxy Watch 4 får yderligere opgraderinger med QWERTY-tastaturet. Også inden for kommunikationsområdet vil Galaxy Watch få dual-SIM-understøttelse, hvilket betyder, at brugere kan tildele et foretrukket SIM-kort på deres parrede Galaxy-smartphone, og tildelingen synkroniseres automatisk til deres ur. Brugere kan også vælge, hvilket SIM-kort de vil bruge, når de foretager opkald fra deres håndled.

Med hensyn til personalisering tilføjer One UI Watch 4.5 flere tilpasningsmuligheder til urskivebiblioteket. Før kunne du kun tilføje én version af en urskive til din favoritliste, men nu kan du tilpasse det samme grundlæggende design flere gange.

Endelig bliver Galaxy Watch mere tilgængelig med nye visuelle og lydindstillinger. Skærmen kan justeres i nuance, kontrast og skriftstørrelse, plus at der nu vil være mulighed for at fjerne animationer og andre grænsefladeeffekter. Lyden kan også afbalanceres, så du kan lytte gennem Bluetooth-hovedtelefoner.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.