Xiaomi afslører 12S Ultra og dens fantastiske megakamera

Xiaomi reveals 12S Ultra
Kilde:Let’s Go Digital / Technizo Concept

Langt om længe har Xiaomi afsløret deres seneste “Ultra”-brandede telefon og det første ultra-premium flagskib i deres Leica-partnerskab: Xiaomi 12S Ultra.

Det er tydeligt, at Xiaomi med 12S Ultra forsøger at komme med en erklæring, ligesom de tidligere har gjort med andre ‘Ultra’-modeller. Alt fra design til intern kraft og dens kamerafunktioner placerer denne telefon helt i toppen af deres produktserie.

Xiaomi talte meget om sit partnerskab med Leica, som startede i år, og involverer et samarbejde om kvaliteten af resultaterne fra kamerahardwaren.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

Fra bagsiden ser man kameraerne placereret i et stort, rundt glasfremspring, og det dominerer den øverste tredjedel af telefonens bagside.

Det minder om et design, som Nokia brugte i deres flagskib Lumia-telefoner for et par år siden, men i stedet for blot at være en funktionel del af telefonen, er det også en vigtig del af dens design. Den kommer dog med en læderlignende finish og har IP68-certificering for vand- og støvafvisning.

Hvad angår kameraspecifikationer, er det et ret imponerende udvalg af sensorer, der ledes af den 1-tommers Sony IMX989 50,3-megapixel-sensor. Det er blandt de største sensorer, der nogensinde er kommet til en smartphone, og sammen med en 48-megapixel ultrawide og 48-megapixel periskop telefotozoom.

Xiaomi 12S-seriens modeller bruger Snapdragon 8+ Gen 1-chippen. Med sin 4nm-behandlingsarkitektur er det den seneste og bedst ydende chipset fra Qualcomm.

Dette er parret med enten 8GB eller 12GB RAM og 256GB eller 512GB lagerplads, plus et stort 4860mAh batteri med 67W hurtig kablet opladning og 50W trådløs opladning.

Andre detaljer inkluderer en 6,73-tommer AMOLED-skærm med 3200 x 1440 opløsning, 1500 nits peak lysstyrke og 120hz adaptive opdateringshastigheder, som kan nå så lavt som 1Hz, når det er nødvendigt.

Den er Dolby Vision-kompatibel og har 10-bit support til over 1 milliard farver samt understøttelse af HDR10+, HLG og HDR10 standarder. Den kører også Android 12, men med Xiaomis MIUI 13-version.

Telefonen vil i første omgang komme til salg i Kina, med en bredere global lancering, der forventes senere, og den vil blive sendt i klassisk sort og grøn.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.