Samsung Unpacked Event August 2022 — Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 og mere

Samsung Galaxy Z Fold 4

Den næste Samsung Unpacked Event forventes at finde sted i august 2022 og inkluderer annonceringer om kommende Galaxy foldables, wearables og mere.

Vi forventer, at flere enheder vil debutere på det tidspunkt – Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 og Samsung Galaxy Watch 5 ligner oplagte muligheder.

Nye Samsung Galaxy Buds Pro 2 eller Galaxy Book bærbare computere kunne også være planlagt til den kommende Galaxy Unpacked.

Forud for begivenheden vil Samsung sandsynligvis dele en invitation, der afslører keynote-detaljer. Invitationen antyder typisk også hvilke enheder, der vil blive annonceret. Når det er sagt, baseret på tidligere begivenheder, skulle Samsung August 2022-begivenheden indeholde nye Z-Series-telefoner og næste generations Galaxy Watch.

Det skal bemærkes, at Samsung faktisk ikke har bekræftet denne begivenhed endnu, men det seneste rygte, vi har hørt, peger på en Samsung Unpacked den 10. august, den anden onsdag i august. Sidste år fandt begivenheden Samsung Unpacked August sted den 11. august, også den anden onsdag i august. Vi kender ikke den nøjagtige dato, før Samsung udgiver en invitation, men indtil videre ser begivenheden ud til at være bestemt til midten af august.

Men hvad ved vi om de enheder, der kan blive annonceret? Her er det seneste om Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 og mere.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 skulle igen tilbyde den ægte phablet-oplevelse, der åbner op til en stor skærm, når den ikke er gemt i lommen. Sammenlignet med Samsung Galaxy Z Fold 3, en af de bedste telefoner lige nu, kan Fold 4 få ydeevneforbedringer og designopgraderinger.

Det ser ud til, at Galaxy Z Fold 4 vil blive drevet af Snapdragon 8 Plus Gen 1, et friskere og hurtigere chipsæt end fundet i Samsung Galaxy S22-serien. Denne chip burde også gavne batterilevetiden, hvilket er opmuntrende, da Z Fold 4 ellers ikke er tippet til en batterikapacitetsopgradering.

I stedet kunne vi få væsentlige designændringer. Rygterne siger, at vi vil se en mindre udtalt fold og et skifte til en enkelthængslet mekanisme, som tilsammen ville forbedre den foldbare “effekt”, samtidig med at Z Fold 4 bliver mere holdbar og let. Ellers forventes Z Fold 4 at beholde en 7,6-tommer, 120 Hz indvendig skærm og 6,2-tommer, 120 Hz udvendig skærm. Vi har hørt modstridende rygter om kameraopgraderinger, men vi burde se betydelige forbedringer.

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4

Ligesom Z Fold 4, menes Samsungs næste foldbare at få Snapdragon 8 Plus Gen 1-processoren. Dette kan betyde hurtigere ydeevne og batterilevetid, men hvis det ikke er nok, siger rygter, at Galaxy Z Flip 4 vil have et batteri, der er 400 mAh større end batteriet i den nuværende model. Samsung Galaxy Z Flip 3 varede kun 5 timer og 43 minutter, så den nye telefon kan have mere at tilbyde i den afdeling.

Ligesom Z Fold 4 kan Galaxy Z Flip 4 muligvis se en mere subtil fold ned i midten og skifte til et enkelt hængseldesign. Resultatet kunne blive en lettere telefon. Vægt var egentlig ikke en klage på den tidligere Z Flip-model, men jo lettere en telefon er, jo lettere er den at bære rundt på.

Z Flip 4 kunne også have en ekstern designændring. Rygter siger, at den eksterne skærm – som er nyttig til at se tiden, kigge på notifikationer eller fungere som fotosøger – vil vokse fra 1,9 tommer til 2,1 tommer. Selvom 0,2 tommer måske ikke lyder som en større stigning, burde det gøre en forskel på så lille en skærm.

Samsung Galaxy Watch 5

Galaxy Watch 5 bør introducere interessante opgraderinger i forhold til Samsung Galaxy Watch 4 for at forblive et af de bedste smartwatch på markedet. For det første kunne Samsung introducere en ny Pro-model af Galaxy Watch, og det kan være en af i alt tre Galaxy Watch 5-modeller. Galaxy Watch 5 Pro vil angiveligt have premium materialer, nemlig safirglas og titanium.

Galaxy Watch 5 kan også få en større batterikapacitet og hurtigere opladning, ifølge FCC-dokumenter. Vi ved ikke meget andet med hensyn til specifikationer eller funktioner, andet end det vil fortsætte med at køre på Google Wear OS (selvom det vil have en ny rival i Google Pixel Watch, som kommer senere i år).

Samsung Galaxy Buds Pro 2

Selvom vi ikke har hørt meget om et nyt par Galaxy Buds, siger et rygte, at Samsung Galaxy Buds Pro 2 – en opfølgning på Samsung Galaxy Buds Pro – nærmer sig lanceringen.

Ved Samsung Unpacked Event i august 2021 fik vi Samsung Galaxy Buds 2. Vi har endnu ikke set nye Galaxy Buds i år, så det kunne være tid til at lancere flere af de bedste trådløse øretelefoner som tilbehør til de nye Z-serie telefoner.

Samsung Unpacked Event august 2022 — andre mulige annonceringer

Andre annonceringer, som Samsung muligvis kommer med under den næste Unpacked-begivenhed, inkluderer en ny Galaxy Book. Samsung Galaxy Tab S8 og Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kom tidligere i år, så vi forventer ikke flere tablets. Samsung kunne også levere smart hjem-relaterede nyheder eller diskutere deres seneste virksomhedsinitiativer.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.