Bedste telefoner i 2022: De 10 bedste smartphones, du kan købe lige nu

Den bedste telefon lige nu er Samsung Galaxy S22 Ultra, men hvis det ikke er noget for dig, har vi 9 andre topvalg, der kunne passe til dig, inklusiv de bedste iPhones og en række af de bedste Android-telefoner.

At købe en mobiltelefon er en kompliceret beslutning, og du har brug for muligheder. Det er derfor, vi har lavet en liste over de bedste frem for blot en enkelt ‘bedste telefon’-anbefaling.

Vi opdaterer konstant vores bedste mobiltelefonliste for at sikre, at du køber den absolut bedste telefon til dine behov. Samsung Galaxy S22 Ultra er vores seneste nummer et valg, men overvej også iPhone 13, OnePlus 9 Pro, iPhone 13 Pro Max eller Google Pixel 6 Pro, som vi har fundet ud af er fantastiske telefoner af forskellige årsager.

Der er også prisovervejelser der skal tages, og vi har taget det med, med valg som iPhone SE, der netop giver en masse værdi for pengene. Nogle telefoner debuterede endda til en bemærkelsesværdigt billig pris i forhold til konkurrenterne, som Google Pixel 6, der er gode valg for dem, der ikke ønsker at bruge meget for at få en god telefon.

Ligeledes kan dit specifikke mobiltelefon-abonnement påvirke din præference; især da visse udbydere ofte giver særligt gode mobiltelefontilbud til visse mærker, hvorimod andre ikke gør. Næsten alle smartphonepriser er steget gevaldigt i pris de senere år, så før man forpligter sig til en telefon, som man sandsynligvis vil bruge i årevis, så skal beslutningen overvejes grundigt.

De bedste telefoner, du kan købe i dag

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

S22 Ultra er et fantastisk valg for dig, der søger et af de bedste kameraer, fænomenal ydeevne, fantastisk batterilevetid, et lækkert design og en lang række andre fantastiske funktioner. Galaxy S22 Ultra er ikke en billig telefon med en pris, der, på trods af at den er billigere end sin forgænger, stadig er dyrere end nogen konkurrerende flagskib, men hvis du leder efter den ultimative smartphone-oplevelse i 2022, er det være svært at finde noget bedre end den seneste fra Samsung.

Samsung Galaxy S22 Ultra har en top 6,8-tommer skærm med en 120Hz adaptiv opdateringshastighed. Det er muligvis den bedste smartphone-skærm på markedet. Samsung S21 Ultras batterilevetid er solid, og vi fandt ud af, at den ofte vil få os igennem en hel dag fra fuld opladning. Hvis du bruger 120Hz opdateringshastigheden, vil batteriet sandsynligvis tømmes hurtigere.

Den anden store grund til at købe Galaxy S22 Ultra er kameraforbedringer. Der er en større hovedsensor på 108 MP, der lukker mere lys ind, hvilket betyder lysere billeder uden at skulle bruge nattilstand.

 • Lækkert design
 • Klassens bedste skærm
 • Den bedste kamerazoom
 • Indbygget S Pen
 • Dyr
 • Ingen microSD-kort

Læs vores fulde Samsung Galaxy S22 Ultra anmeldelse

2. iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max er den bedste iPhone, der er tilgængelig lige nu, og tilbyder mere ydeevne end nogensinde før, forbedrede kameraer, 120Hz opdateringshastigheder og overraskende god batterilevetid.

Mens iPhone 13 Pro Max er den bedste iPhone, toppes den lige akkurat af Samsung Galaxy S22 Ultra, som har et bedre design og et mere alsidigt kamera, men disse telefoner er meget tæt på hinanden og 13 Pro Max er det oplagte valg til iPhone fans. Med en højere opdateringshastighed end iPhone 12-serien, en ny makrotilstand og et mindre hak er det ikke de største opgraderinger, men de er uden tvivl gode.

Med iPhone 13 Pro Max på 6,7-tommer, får du en skarp OLED-skærm med en 120Hz variabel opdateringshastighed. Den fortsatte tilstedeværelse af hakket er irriterende, men det er lidt mindre denne gang og let at ignorere, især når man ser på den overordnede kvalitet af skærmen.

Apple har overgået sig selv med batterilevetiden på iPhone 13 Pro Max, som virkelig er fantastisk, i stedet for kun at være god for en iPhone. iPhone 13 Pro Max har de samme linser som sidste år, men med flere pixels og nye tilstande, inklusiv en imponerende makrotilstand og en lidt mindre betydningsfuld Cinematic-tilstand.

 • Overlegen ydeevne
 • 120Hz ProMotion display
 • Fantastisk kamera
 • God batterilevetid
 • Opladning kunne være hurtigere
 • Ingen Touch ID

Læs vores fulde iPhone 13 Pro Max anmeldelse

3. Samsung Galaxy S22 Plus

Samsung Galaxy S22 Plus er den perfekte smartphone for mange med sin fantastiske blanding af solide specifikationer, et fantastisk design og det faktum, at den er billigere end Galaxy S21 Ultra. Hvis du ejer Samsung Galaxy S21 Plus, vil vi ikke nødvendigvis anbefale at opgradere, men for andre vil det være den perfekte smartphone.

Der er blevet snakket en del om Samsungs skift til Full HD, når det kommer til skærmen på Galaxy S22 Plus, men vi bemærkede ikke, at opløsningen faldt, medmindre vi testede telefonen side om side med en QHD-skærm. Med en 120Hz opdateringshastighed og fantastisk lysstyrke vil Galaxy S22s skærm tilfredsstille mange.

Batteritiden på Samsung Galaxy S22 kan få dig gennem en hel dag på en enkelt opladning, og dens 4.500 mAh-batteri betyder, at du få en masse ud af telefonen uden at skulle genoplade den. Galaxy S22 Plus kamera er en væsentlig opgradering i forhold til S21. Der er forbedret vidvinkel- og telefotoskydere, der gør, at den nu kan tilbyde en ægte 3x optisk zoom. Samlet set er den ikke lige så fænomenal som Galaxy S22 Ultra, men for de fleste, vil den passe perfekt.

 • Smuk og meget lys skærm
 • Kraftfuld ydeevne
 • Hurtig 45W opladning
 • Godt kamera
 • Batteriet er knapt nok bedre end sidste år

Læs vores fulde Samsung Galaxy S22 Plus anmeldelse

4. iPhone 13

iPhone 13 er ikke så stor en opgradering som iPhone 13 Pro Max, da den mangler en 120Hz opdateringshastighed, men med masser af ydeevne og god batterilevetid er det et godt valg, hvis du ikke har en formue at bruge.

iPhone 13 Pro Max og Samsung Galaxy S22-serien har fordelen i forhold til iPhone 13, når det kommer til specifikationer og funktioner, men denne standard iPhone-model er tæt på at matche dem, især når det kommer til batterilevetid. Og faktisk har den lidt mere ydeevne end sine Android-rivaler.

Med sin 6,1-tommer 1170 x 2532 OLED-skærm har iPhone 13 en lys og klar skærm. Den har ikke en 120Hz opdateringshastighed, men den har i det mindste et lidt mindre hak end iPhone 12. iPhone 13 mangler et telefotokamera, men dens primære og ultra-brede fungerer godt, hvor førstnævnte har flere pixels end iPhone 12’s. Med forbedret billedstabilisering, plus nogle nye optagetilstande og funktioner, er der meget at lege med her, og meget at kunne lide.

 • Fantastisk kamera
 • Super ydeevne
 • Lysere skærm
 • Lang batterilevetid
 • Opladning kunne være hurtigere
 • Ingen telezoom eller 120Hz skærm

Læs vores fulde iPhone 13 anmeldelse

5. Google Pixel 6

Google Pixel 6 er den bedste smartphone at få, hvis du vil have den ultimative Android-oplevelse, især nu hvor Google er begyndt at bruge deres eget Tensor-chipsæt til at drive telefonen. Tensor kan sagtens følge med de bedste Snapdragon og Exynos processorer i de andre top Android-telefoner, men endnu vigtigere, den driver den slags maskinlæringsdrevne oplevelser, der gør Googles telefoner unikke.

Kameraerne har en 50 MP hovedlinse, men den mest interessante er softwaren, hvor Tensor hjælper power-funktioner som Magic Eraser til nemt at fjerne folk fra baggrunden af billederne og Motion Mode for at få actionbilleder til at se mere dynamiske ud. Ønsker du et teleobjektiv og en større skærm, kan du altid opgradere til Pixel 6 Pro.

Man skal dog noget op i pris, og prisen er en af Pixel 6 bedste salgsargumenter. Det er svært at finde en bedre startpris, når det kommer til en premium-telefon.

 • Tensor-chip tilføjer smarte funktioner til telefonen
 • Fremragende fotoredigeringsfunktioner
 • Android 12 er en velkommen opdatering
 • Batterilevetiden kan være kort på 5G
 • Mangler teleobjektiv og 120Hz-skærm

Læs vores fulde Google Pixel 6 anmeldelse

6. iPhone 13 Pro

Hvis du vil have kraften fra iPhone 13 Pro Max i noget mere kompakt, så er 6,1-tommer iPhone 13 Pro den bedste telefon for dig. Denne flagskib rummer alle de samme fantastiske funktioner og ydeevne som sin storebror, inklusive et nyt 3x telefotozoomkamera, 120Hz ProMotion-skærm og understøttelse af ProRes-video.

iPhone 13 Pro nyder også godt af lang batterilevetid, da den uden problemer kan klarer sig igennem en dag på en fuld opladning. Vi ville bare ønske, at opladningen var lidt hurtigere. Tilføj derudover en lysere skærm, en smart Cinematic-tilstand til video og imponerende ny makrofotografering, og du har en fremragende all-around-telefon.

 • Hurtig A15 Bionic ydeevne
 • Fremragende kamera
 • Lang batterilevetid
 • Relativ langsom opladning
 • Ingen Touch ID

Læs vores fulde iPhone 13 Pro anmeldelse

7. Google Pixel 6 Pro

Mens Galaxy S22 Ultra er den ultimative premium Android-telefon, der findes, er den sande flagskibstelefon til selve operativsystemet Google Pixel 6 Pro. Google tog en ny retning sidste år med Pixel 6-serien og introducerede et helt nyt design og deres eget chipsæt. Tensor-chippen er specialiseret i AI og maskinlæringsapplikationer.

Du får også den typiske Pixel-kameraoplevelse. Pixel 6 Pro har tre bagkameraer, inklusiv et telefoto med 4x optisk zoom. Det frontvendte kamera kan zoome ud for ultrabrede selfies. Men Pixel 6 Pros største fejl er dens skuffende batterilevetid. Det er muligt, at et ældre 5G-modem er skyld i det.

Derudover er Pixel 6 Pro altid på forkant med de seneste Android-opdateringer (og vil være berettiget til Android 13-betaerne senere i år).

 • Utrolige kameraer
 • Tensor klarer sig godt
 • Billigere end andre flagskibe
 • Skuffende batterilevetid

8. OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro er en top-telefon og en, der forbedrer den største svaghed ved tidligere OnePlus-telefoner – deres kameraer. Dette er en telefon, der kan konkurrere med de andre top-telefoner, og nogle foretrækker måske endda dens kamera frem for de andre telefoner på denne liste.

Med hjælp fra kameraspecialist Hasselblad har OnePlus 9 et fremragende udvalg af objektiver, der fanger farver nøjagtigt og producerer billeder, der kan måle sig med det, du får fra førende kameratelefoner.

Der er andre funktioner ud over kameraerne, der gør OnePlus 9 Pro til en stor udfordrer til Galaxy. Du får en skærm med en dynamisk justerende opdateringshastighed, der skaleres mellem 1 og 120Hz. Det hjælper med batterilevetiden, da OnePlus 9 Pro holdt igennem en hel dag. OnePlus’ WarpCharge 65T-teknologi betyder, at din telefon kan blive fuldt opladet på lidt mere end 30 minutter. Derudover har den en Snapdragon 888-processor og masser af RAM, hvilket giver en af de bedst ydende Android-telefoner.

Efterfølgeren, OnePlus 10 Pro, får sin debut i Kina den 14. januar. Den kommer til andre lande derefter, så vi forventer, at den nye telefon vil tage OnePlus 9 Pros plads.

 • Bedste kamera på en OnePlus-telefon
 • God ydeevne
 • Den dyreste OnePlus-telefon
 • Ingen microSD-understøttelse

Læs vores fulde OnePlus 9 Pro anmeldelse

9. iPhone SE (2020)

iPhone SE (2020) er efterfølgeren til den enhåndsvenlige iPhone fra 2016, og den tager den kraft og de specifikationer, som vi elskede fra iPhone 11-serien, og propper dem ind i designet af iPhone 7 og iPhone 8.

Det er ikke Apples mest kraftfulde iPhone, men den har den bedste værdi for folk, der ønsker at blive ved med iOS 15 uden at betale det helt store. Dens skærmteknologi vil ikke imponere dig som en iPhone 13 Pro, og der er kun ét kamera på bagsiden, men den relativt lave pris betyder, at den er svært at slå, hvis du ikke har det store budget og ikke ønsker at skifte til Android.

iPhone SE har en 4,7-tommer skærm lånt fra iPhone 7 og iPhone 8, så den er større end den originale iPhone SE, men forbliver enhåndsvenlig. Det er blevet vigtigt for folk, der har efterspurgt en mindre telefon selvom opløsningen og rammen ikke vil imponere nogen.

Så længe du ikke er en superbruger, så vil du være ok med, hvad Apple tilbyder med hensyn til batterilevetid. Den kommer dog ikke til at meget mere end en dag, med ca. den samme mængde strøm, som vi så på iPhone 8, som havde en batterikapacitet på 1.821 mAh.

Til prisen tager iPhone SE rigtig gode billeder. Den enkelte bageste linse på iPhone SE leverer gode billeder, ikke mindst takket være Apples fremragende computerfotografering. Du får dog ikke funktioner som nattilstand, så billeder i svagt lys er ikke nær så gode.

 • Overkommelig pris
 • Hurtig A13 Bionic ydeevne
 • Godt kamera til prisen
 • Store rammer
 • Ingen nattilstand

Læs vores fulde iPhone SE (2020) anmeldelse

10. Samsung Galaxy S21 FE

Du behøver ikke betale fuld pris for at få de gode funktioner fra Galaxy S21-serien. For væsentlig mindre end standard Galaxy S21 giver Galaxy S21 FE dig mulighed for at nyde en Snapdragon 888-processor, en hurtigt opdaterende skærm og kameraer, der kan klare sig mod topkameratelefoner.

Der er nogle dog afvejninger man må foretage. Samsung lægger mindre RAM i denne enhed end i dens andre Galaxy S21-modeller, og opdateringshastigheden på 6,4-tommer skærmen er ikke adaptiv – du skal justere den manuelt. Og det kan påvirke batteriets levetid negativt.

Problemet med Galaxy S21 FE er prisen, som nærmer sig den høje ende på trods af, at Samsung Galaxy S21 FE føles lidt i mellemklassen.

Dette gør, at den ikke er helt lige så let at anbefale som dens forgænger, men hvis du vil have en telefon på næsten flagskibs-niveau fra Samsung til en lidt lavere pris end mærkets rigtige flagskibe, så er den stadig værd at overveje, især hvis du kan finde den på tilbud.

 • Snapdragon 888 processor
 • Forbedret nattilstand
 • Kommer med Android 12
 • 120Hz opdateringshastighed er ikke adaptiv
 • For dyr

Læs vores fulde Samsung Galaxy S21 FE anmeldelse

About Anders Buhl 460 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.