De bedste billige smartphones i 2022

De bedste billige smartphones i 2021

De bedste billige smartphones får dig til at spekulere over, hvorfor folk bruger 6000-7000 kr. eller mere på en ny telefon. Baseret på vores test kan du få en meget god smartphone til under 4000 med alle de funktioner, som de fleste købere har brug for, uanset om du er en iPhone-fan eller foretrækker Android.

Dem, der har et begrænset budget, vil finde ud af, at de bedste billige smartphones tilbyder gode kameraer, store nok skærme til at se video og spille spil og masser af batterilevetid til at få dig igennem det meste af dagen. Og 5G-forbindelse er begyndt at blive standard hos mange billige telefoner.

Læs også: Bedste telefoner i alle prisklasser

Man er nødt til at foretage nogle kompromisser i denne prisklasse, da du ikke altid finder de mest kraftfulde processorer, 120Hz-skærme eller alsidige zoomkameraer. Men generelt vil du blive glædeligt overrasket over, hvad de bedste billige smartphones leverer.

Hvilke er de bedste billige telefoner?

Den bedste billige telefon for de fleste er Apple iPhone SE (2022). Selvom ikke alle er Apple-mennesker, vil de, der leder efter en smartphone med høje specifikationer til en lav pris, blive imponeret over denne stilfulde smartphone af høj kvalitet med en så overkommelig pris.

Den bedste billige Android-telefon er OnePlus Nord 2. Igen meget imponerende spec for så lavt et prisskilt. Med kamera i høj kvalitet, 5G og mange andre fantastiske funktioner, vil du ikke blive skuffet over denne smartphone.

De bedste billige telefoner, du kan købe i dag

1. iPhone SE 2022

iPhone SE 2022 tager billige telefoner til næste niveau, når det kommer til ydeevne ved at inkludere Apples kraftfulde A15 Bionic-chip. Dette er den samme processor, som findes i iPhone 13, og den blæser alle Android-telefoner af banen, uanset om du spiller spil eller redigerer videoer.

Denne chip giver også den nye iPhone SE 2022 en række fotograferingsfunktioner, som den tidligere model manglede, inklusive Smart HDR 4, Magic Fusion for bedre detaljer og fotografiske stilarter. Hvilket resulterede i imponerende billedkvalitet. Desværre inkluderede Apple ikke nattilstand til situationer med svagt lys.

Den nye iPhone SE har samme design som før, så det betyder en lille 4,7-tommer skærm og store rammer, men nogle foretrækker måske den gamle Touch ID-knap til hurtigt at låse enheden op. På trods af nogle afvejninger er iPhone SE 2022 den bedste billige telefon, du kan få, især for folk, der kan lide små telefoner.

 • Meget overkommelig pris
 • Hurtig A15 Bionic ydeevne
 • Meget god kamerakvalitet
 • Lille skærm på 4,7 tommer
 • Store rammer
 • Ingen kamera nattilstand

2. OnePlus Nord 2

At lede efter en billig telefon kan føles som om man skal gå på det ene kompromis efter det andet, men det er faktisk ikke tilfældet, når det kommer til OnePlus Nord 2. Faktisk får du utrolig meget for pengene. Den kunne nemt have kostet det dobbelte.

Den følger efter den populære førstegenerations Nord med endnu højere hastigheder, et endnu større batteri og endnu flere funktioner. Ydeevnemæssigt er den foran de fleste billige telefoner og er faktisk lige så god som nogle flagskibe. Det er et enormt plus, at du vil kunne bruge den til næsten alt, inklusive mobilspil.

For at nævne et par af dens andre fordele: Batterilevetiden varer mere end bare en dag, kameraet er super solid og billederne er mere end brugbare til sociale medier, og Oxygen OS er en rigtig god brugergrænseflade.

Desværre er der stadig ingen officiel vandafvisning, og du kan heller ikke oplade den trådløst, men denne gang har OnePlus tilføjet Wi-Fi 6 sammen med 5G-forbindelsen, så du får de bedste internethastigheder.

 • Fremragende skærm
 • Ren, kraftfuld OxygenOS
 • Hurtig opladning og lang batterilevetid
 • Ingen vandafvisning
 • Ingen trådløs opladning

3. Samsung Galaxy A32 5G

Vi begynder at se flere og flere prisvenlige 5G-telefoner dukke op, og en af de bedste i flokken er Samsung Galaxy A32 5G. Til 2000 kr. er den et af de bedste tilbud på denne liste, hvis du er villig til at gå på kompromis med en middelmådig skærm. Men hvis penge er stramme og du vil have en telefon med anstændige kameraer, er Galaxy A32 5G en, du bør overveje.

Med sin store skærm på 6,5 tommer er A32 ikke en lille telefon. Men til gengæld har den et 5.000 mAh batteri, der holder rigtig længe – næsten 12 timer med dens adaptive opdateringshastighed aktiveret. Du kan også forvente, at Galaxy A32 samlet set holder længere end mange andre budgetmuligheder, hvor Samsung lover tre års Android-opdateringer og fire års sikkerhedsrettelser.

 • Fantastisk batterilevetid
 • Lav pris
 • Fire år med sikkerhedsopdateringer
 • 90Hz opdateringshastighed
 • Middelmådig HD+ skærm

Læs vores fulde Samsung Galaxy A32 5G anmeldelse.

4. Honor 50

Honor 50 går gør det exceptionelt godt, når det kommer til dens design og ydeevne. Den ser ud og føles som en førsteklasses smartphone, dækket af blankt glas og med en buet OLED-skærm på fronten. Der er endda en maksimal opdateringshastighed på 120Hz, så den føles glat at bruge, især når du åbner mobilspil.

Med en mellemklasse-CPU, Qualcomm Snapdragon 778G, er den hurtig og effektiv nok til de fleste opgaver, mens batteriet er seriøst imponerende og nemt holder gennem hele dagen.

For dig, der har en amatørfotograf inde i dig er kamerasystemet godt nok til landskabsbilleder og portrætter. Optagelserne vil ikke være så detaljerede som på en flagskibstelefon, men til prisen ser de godt ud.

Der er et par små ulemper som det faktum, at der ikke er nogen trådløs opladning, og at den ikke er vandafvisende, men jeg er sikker på, at du vil være i stand til at se forbi det, fordi det er en fantastisk all-around-enhed, der ikke vil koste dig alverden.

 • Fremragende OLED-skærm
 • Elegant design
 • Udmærket ydeevne
 • Mangler trådløs opladning
 • Ikke vandtæt

5. Xiaomi Mi 10T Lite

Tag et kig på specifikationerne for Xiaomi Mi 10T Lite, og man skulle tro, den kostede meget mere, end den rent faktisk gør – og man kan sige det samme, når man også kigger på poleringen og udseendet af den fysiske hardware. Uanset hvordan du vejer det op, er dette en smartphone, der giver dig meget telefon for pengene.

Du får en anstændig batterilevetid, nogle respektable specifikationer (inklusive 6 GB RAM) og et fire-dobbelt-objektiv bagkamera på Xiaomi Mi 10T Lite, samt 5G-forbindelse – hvis næste generations netværk er oppe at køre, hvor du bor, så er denne telefon en af de billigste måder at drage fordel af det.

Den store, skarpe, lyse 6,67-tommer skærm, skal også nævnes, da den er god til alt fra at se film til at surfe på nettet. Det er ikke en perfekt telefon – der er for eksempel ingen trådløs opladning – men du vil have svært ved at finde en enhed, hvor du får mere for dine penge.

 • Stor 6,67 tommer 120Hz skærm
 • Overkommelig pris
 • Udmærket ydeevne
 • Ingen trådløs opladning
 • Kameraer kunne være bedre

6. Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 5G minder i udseende om Samsungs top S21-serie med en enorm 6,5″ Super AMOLED 120Hz-skærm, der kun forstyrres af Samsungs lille hul frontkamera. På bagsiden finder du et rektangulært modul, der indeholder solidt kamerateknologi, der passer godt ind med telefonens plastik-case.

Billederne er strålende på kameraets standard indstillinger. Med et 64 MP hovedkamera, der fører an og et højkvalitets 32 MP selfie-kamera ikke langt bagefter, er kameraet i absolut topkvalitet. Dens evner til at tage fantastiske landskabsbilleder og derefter se dem på den flotte skærm er en oplevelse, hvor den er et niveau over andre i sin prisklasse.

Til denne pris er der naturligvis også nogle ulemper. Samsung A52 5G er ikke så hurtig som de andre top-telefoner, og designet er også mere klodset. På trods af det er dette en fantastisk mellemklassetelefon med nogle avancerede specifikationer – den er bestemt værd at overveje.

 • 5G support
 • 64 MP hovedkamera er fremragende
 • Langt batterilevetid og hurtig opladning
 • 10x digital zoom er meget grynet
 • Klodset design

7. Realme 9 Pro

Hvis du vil have en iøjnefaldende telefon til en god pris, så er Realme 9 Pro præcis den du leder efter. Du kan købe den i tre forskellige farver: Aurora Green, Midnight Black og Sunrise Blue. Hver enkelt glitrer og funkler under lyset.

Ud over udseendet er dette en ganske pålidelig telefon. Dens 6,6-tommers FHD+-skærm er klar og lys, Den vil være god til at streame dine yndlingsprogrammer, og så har den en 120Hz opdateringshastighed, hvilket betyder, at mobilspil også vil føles jævne.

Den har en Qualcomm Snapdragon 695 CPU med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads, som kan udvides ved hjælp af et MicroSD-kort. Selvom dens ydeevne ikke matcher de dyrere telefoner, står den godt op imod enhederne i toppen af denne liste. Hvad mere er, er, at den også understøtter 5G.

 • 120Hz opdateringshastighed
 • Stort 5.000mAh batteri
 • Kompakt, stilfuldt design
 • Ikke vandtæt
 • Skærmen lider af blænding

Sådan vælger du den bedste billige smartphone til dig

At vælge den bedste billige telefon kan være vanskelig, fordi det egentlig handler om at finde ud af, hvilke kompromisser du er villig til at leve med. Men det er vigtigt at starte med det grundlæggende. Foretrækker du en større skærm? Vælg en billig telefon med en skærm på over 5,5 tommer. De, der ønsker at bruge en telefon komfortabelt med den ene hånd, foretrækker sandsynligvis en telefon under 5 tommer.

Derefter kommer kameraet. Budgettelefoner har typisk en eller to linser, men det begynder at ændre sig. Megapixeltællingen betyder ikke så meget; være mere opmærksom på kameraets muligheder. Se om telefonen kan skyde ultrabrede billeder, hvilket bliver mere almindeligt på billige telefoner. Men forvent ikke optisk zoom – digital zoom er normalen på telefoner til under 4000 kr.

Med hensyn til lagerplads er 32 GB okay, men 64 GB foretrækkes til budgettelefoner. Og hvis det er muligt, se om enheden tilbyder et microSD-kortspor til udvidelse. Batteriets levetid er en stor ting uanset pris, så kontroller batteriets kapacitet på telefonen. Generelt foretrækkes alt over 4.500 mAh.

Læs også: Bedste kameratelefoner lige nu

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.