Bedste Samsung-telefoner i 2024: Hvilken Galaxy-model skal du vælge?

De bedste Samsung-telefoner kommer i alle former og størrelser, uanset om du leder efter en budgetmodel til 3000 kr., et kraftfuldt flagskib eller en alsidig foldbar telefon. Og vi er her for at hjælpe dig med at vælge den rigtige enhed til dine behov baseret på vores test.

Samsung lancerer deres nye flagskibe i starten året, og Galaxy S23 Ultra tager den øverste plads på listen over bedste Samsung-telefoner, selvom den mere overkommelige Galaxy S23 er lige bagved. Og hvis du virkelig ønsker at spare, forbliver Galaxy S22 en del af Samsungs sortiment til en reduceret pris.

Ud over flagskibe inkluderer Samsungs andre håndsæt alt fra unikke (og dyre) foldbare til mere overkommelige budgetmodeller. Det er et mangfoldigt sæt af tilbud, og du kan potentielt drage fordel af virksomhedens brede vifte af telefoner. Vores liste over de bedste Samsung-telefoner inkluderer enheder fra alle disse kategorier.

Top Samsung-mobiltelefoner

De bedste Samsung-telefoner, du kan købe lige nu

1. Samsung Galaxy S23 Ultra

Specifikationer

Skærmstørrelse: 6,8 tommer
Processor: Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy Kameraer: 200 MP bred, 12 MP ultrabred, 2 10 MP telefoto (bagside); 12MP (front)
RAM/lagerplads: 8GB, 12GB/128GB, 256GB, 512GB, 1TB

Fordele
 • Fantastisk 200 MP kamera
 • Forbedret ydeevne med tilpasset Snapdragon-chip
 • Levende skærm
 • Opgraderet batterilevetid
Ulemper
 • Dyr
 • Langsom opladningshastighed

Udover at være den nye top Galaxy S-model, er Galaxy S23 Ultra også en af de bedste mobiltelefoner, der findes generelt, og slår endda iPhone på fotografering og ydeevne på nogle områder.

Det nye 200 MP-kamera viser sig at være meget alsidigt og tilbyder vidunderlige detaljer og farver afhængigt af din prioritet. Den specielle Galaxy-only version af Snapdragon 8 Gen 2 byder på masser af kraft, mens skærmen er mere farverig og lysstærk end nogensinde før, selvom Samsung har forbedret telefonens strømeffektivitet.

Samsung beder stadig om mange penge for denne telefon og har holdt fast i en buet skærm, selvom vinklen er mindre ekstrem end tidligere år. Vi er heller ikke imponerede over dens opladningshastighed, som selv ved 45W er lidt langsom. Men hvis du har penge til at sprøjte den, får du ikke en bedre Galaxy-telefon lige nu end denne.

Læs vores fulde Samsung Galaxy S23 Ultra anmeldelse

2. Samsung Galaxy S23

Specifikationer

Skærmstørrelse: 6,1-tommer Dynamic AMOLED (2340 x 1080) CPU: Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy
Kameraer: 50 MP hoved, 12 MP ultrabred, 10 MP 3x telefoto; 10 MP front
RAM/lagerplads: 8 GB/128 GB, 256 GB

Fordele
 • Ekstremt lysstærkt skærm
 • Fantastisk ydeevne fra Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt
 • Bedre batterilevetid end Galaxy S22
Ulemper
 • Skuffende frontkamera
 • Kablet opladning stadig kun 25W

De ændringer, som Samsung lavede med Galaxy S23, mangler lige det sidste sammenlignet med det de gjorde med Galaxy S23 Ultra. Ikke desto mindre er der nogle solide forbedringer i forhold til tidligere Galaxy S-flagskibe, hovedsagelig drevet af introduktionen af det tilpassede Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt. Denne chip styrker ikke kun Galaxy S23’s ydeevne, det hjælper også med at forbedre batterilevetiden i forhold til sidste års model, hvilket adressere en af vores vigtigste ting omkring Samsungs flagskibe.

Samsung forbedrede også Galaxy S23’s skærm, hvilket gav den samme maksimale lysstyrke som Galaxy S23 Plus og Galaxy S23 Ultra skærme. Derudover har den nogle værdifulde, for ikke at sige fantastiske billedbehandlingsforbedringer, og dette er bestemt en solid tilføjelse til Galaxy-serien. Til 7.499 kr. er det Samsung-flagskibet, de fleste har råd til, og de får masser af premium-funktioner i deres køb.

Læs vores fulde Samsung Galaxy S23 anmeldelse

3. Samsung Galaxy A53

Specifikationer

Skærmstørrelse: 6,5 tommer
Processor: Exynos 1280
Kameraer: 64 MP hoved, 12 MP ultrabred, 5 MP makro, 5 MP dybde (bagside); 32 MP (front) RAM/lagerplads: 6GB/128GB

Fordele
 • God skærm med 120Hz opdateringshastighed
 • Udvidelig lagerplads op til 1TB
 • Flot design og byggekvalitet
Ulemper
 • Meningsløse makro- og dybdesensore

Samsung fortsætter med at vise, at de er seriøse, når det kommer til mellemklassetelefoner med Galaxy A53. Vælg denne model, og du kan få en enhed med en skærm, der opdateres ved 120Hz og leverer en rimelig ydeevne for tusindevis af kr. mindre, end hvad Samsung opkræver for et af sine flagskibe.

Ja, prisen på omkring 3000 kr. for Galaxy A53 betyder nogle kompromiser, såsom et mindre kraftfuldt Exynos 1280-chipsæt i stedet for den førsteklasses Snapdragon-chip, der findes i Galaxy S23-serien. Vi ville også ønske, at Samsung ikke inkluderede et overflødigt makrokamera med A53’s række af objektiver.

Men den lave pris – svarende til prisen på Google Pixel 6a – er svær at slå, især i en telefon, der kommer med et solidt design og en generøs mængde softwareopdateringer. Hvis du er en Samsung-fan på jagt efter en af de bedste billige telefoner, er Galaxy A53 telefonen du skal få – i hvert fald indtil den rygtede Galaxy A54 dukker op til foråret, hvor den normalt kommer.

4. Samsung Galaxy Z Fold 4

Specifikationer

Skærm: Indvendig: 7,6 tommer OLED (2208 x 1768; 120Hz); Udvendig: 6,2 tommer (2268 x 832; 120Hz)
CPU: Snapdragon 8 Plus Gen 1 RAM: 12GB Lagerplads: 256GB, 512GB, 1TB
Bagkamera: 50MP bred (f/1.8), 12MP ultrabred (f/2.2), (f/2.2), (f. /2.4) Frontkamera: 10MP (f/2.2), 4MP underskærm (f/1.8)

Fordele
 • Bedre multitasking med proceslinjen
 • Forbedrede kameraer
 • Lysere display
 • Slankere hængsel
Ulemper
 • Meget dyr
 • Stadig tung og stor

Samsung Galaxy Z Fold 4 tager den bedste foldbare telefon og gør den bedre på flere måder. For det første gjorde Samsung og Google det meget nemmere at multitaske ved at tilføje en proceslinje, og du kan nu trække og slippe indhold mellem flere apps, når du kører dem side om side.

Vi kan også rigtig godt lide det forbedrede kamerasystem på Galaxy Z Fold 4, ledet op af den samme 50 MP hovedsensor som Galaxy S22-serien. I vores test holdt Fold 4 stand mod iPhone 13 Pro Max og slog den med et par skud.

Andre højdepunkter ved Galaxy Z Fold 4 inkluderer et slankere hængsel og smallere rammer samt en lysere hovedskærm. Batteriet holdt også længere i vores test.

Dog er 13,999 kr. stadig meget at bruge på en telefon – selv en, der fungerer som en tablet – og dette er stadig en tyk og tung enhed. Men hvis du vil have en foldbar telefon, der kan det hele, så er det den her.

5. Samsung Galaxy Z Flip 4

Specifikationer

Skærm: 6,7-tommer FHD AMOLED (2640 x 1080) indvendig, 1,9-tommer AMOLED (260 x 512) cover CPU: Snapdragon 8 Plus Gen 1 RAM: 8GB Lagerplads: 128GB, 256GB, 512GB
Bagkameraer: 12MP (f/12MP) , 12 MP (f/2.2) ultrabred Frontkamera: 10 MP (f/2.4)

Fordele
 • Meget bedre batterilevetid
 • Mere holdbar end sidste år
 • God ydeevne
Ulemper
 • Minimale kameraopgraderinger
 • Skærmfold er stadig fremtrædende

Samsung Galaxy Z Flip 4 er en imponerende foldbar telefon til en, der ønsker en stor skærm i et kompakt design. Designet er ikke kun lidt slankere, batterilevetiden er forbedret markant i forhold til Galaxy Z Flip 3 sidste år. I vores batteritest holdt Flip 4 betydeligt længere end sin forgænger.

Den sammenfoldelige 6,7-tommer Super AMOLED-skærm er smuk, selvom skærmfolden forbliver meget mærkbar. Snapdragon 8 Plus Gen 1 gør bestemt denne foldbare til et lille kraftcenter, der giver fremragende resultater i vores benchmarks.

Mens kameraerne så minimale opgraderinger i år, er Galaxy Z Flip 4’s nattilstand en virkelig god opgradering. Den giver Apple og Google god konkurrence, men fotos i dagtimerne kunne være bedre.

6. Samsung Galaxy S22

Specifikationer

Skærmstørrelse: 6,1-tommer Dynamic AMOLED (2340 x 1080) CPU: Exynos 2200
Kameraer: 50 MP hoved, 12 MP ultrabred, 10 MP 3x telefoto; 10 MP front
RAM/lagerplads: 8 GB/128 GB, 256 GB

Fordele
 • Nedsat pris
 • Lys, farverig skærm
 • Forbedret zoom og fotos i svagt lys
Ulemper
 • Batterilevetid under gennemsnittet
 • Ikke den nyeste Samsung-flagskib

Bliver Galaxy S22 bedre med alderen? Måske ikke, men det faktum, at Samsung skar prisen på denne telefon efter ankomsten af Galaxy S23, gør den til en attraktiv mulighed for tilbudsjægere.

Den primære forskel mellem disse to telefoner, er, at Snapdragon 8 Gen 2-chipsættet i den nyere telefon giver et stort løft til både ydeevne og batterilevetid. Der er dog ikke meget forskel på kameraerne, og mens Galaxy S23-skærmen har en højere maksimal lysstyrke, er Galaxy S22 meget lys i sig selv.

Takket være Samsungs generøse opdateringspolitik kan Galaxy S22 forvente yderligere tre års softwareopdateringer. Hvis du ikke har brug for den nyeste og bedste hardware, kan denne ældre model være din chance for at spare på en af de bedste Samsung-telefoner.

Læs vores fulde Samsung Galaxy S22 anmeldelse

7. Samsung Galaxy S21 FE

Specifikationer

Skærmstørrelse: 6,4 tommer
Processor: Snapdragon 888
Kameraer: 12 MP hoved, 12 MP ultrabred, 8 MP telefoto (bagside); 32 MP (front)
RAM/lagerplads: 6 GB, 8 GB/128 GB, 256 GB

Fordele
 • Solid Snapdragon 888-processor
 • Forbedret nattilstand
Ulemper
 • 120Hz opdateringshastighed er ikke adaptiv
 • Aldrende telefon

Du behøver ikke betale fuld pris for at få mange af de bedste funktioner i Galaxy S21-serien. For ca. 1000 kr. mindre end standard Galaxy S21 giver Galaxy S21 FE dig mulighed for at nyde en Snapdragon 888-processor, en hurtigt opdaterende skærm og kameraer, der kan holde stand mod topkameratelefoner.

Der er nogle afvejninger. Samsung putter mindre RAM i denne enhed end i dens andre Galaxy S21-modeller, og opdateringshastigheden på 6,4-tommer skærmen er ikke adaptiv – du skal justere den manuelt. Og det kan påvirke batteriets levetid negativt.

Ud over de afvejninger, så har den den næsten alt hvad, du kunne ønske i en Samsung-telefon, endda med en større skærm end hvad du får med standard S21. Med Galaxy S22 debuterende til 6.700, er der kun ca.1500 kr. forskel fra Galaxy S21 FE. Det er ikke meget mere at betale for en mere opdateret telefon, men hvis de 1500 kr. er hvad, der gør forskellen, så leverer Galaxy S21 FE i det mindste stadig masser af funktioner til mindre, end hvad du ville forvente at betale.

Læs vores fulde Samsung Galaxy S21 FE anmeldelse

8. Samsung Galaxy A32 5G

Samsung hviler ikke på laurbærrene når det kommer til prisvenlige 5G-smartphones. Se bare på Galaxy A32 5G, en 5G-kompatibel smartphone, og en af de bedste telefoner til under 2000 kr. Den har mange ting, folk elsker ved Galaxy-telefoner, men med nogle funktioner skåret fra for at holde prisen nede. Den største ulempe er den overvældende skærm. Størrelsen kombineret med den lave opløsning ser ikke godt ud efter min mening.

Men hvis pengene er lidt stramme for tiden og du gerne vil have en telefon med et anstændigt kamera, er Galaxy A32 5G en, du bør overveje. Med sin store 6,5-tommer skærm er A32 ikke en lille telefon. Men den har til gengæld et 5.000 mAh batteri, der holder rigtig længe – næsten 12 timer i test med dens adaptive opdateringshastighed aktiveret. Du kan også forvente, at Galaxy A32 varer længere end mange andre budgetmuligheder, hvor Samsung lover tre års Android-opdateringer og fire års sikkerhedsrettelser.

Læs vores fulde Samsung Galaxy A32 5G anmeldelse

Hvilke er de bedste Samsung-telefoner?

Samsung Galaxy S23 Ultra er den ultimative Samsung-flagskib, og det er vores valg til den bedste Samsung-telefon lige nu. Hvis du ikke vil betale mere end 10.000 kr. for en telefon, giver Galaxy S23 Plus dig en enhed med en stor skærm, der er billigere end Ultra.

Der er billigere muligheder end S22, i form af Galaxy A53 5G og Galaxy A32 5G. Galaxy S21 FE giver dig en måde at nyde nøglefunktionerne i Samsungs flagskibsserie, selvom den henter sin inspiration fra sidste års S21-serie.

Hvad angår Samsungs foldbare telefoner, er Galaxy Z Fold 4 den mere imponerende tilføjelse til Samsungs telefonsortiment, takket være en kæmpe skærm, der tilbyder en 120Hz opdateringshastighed. Men Galaxy Z Flip 4 er stadig en overbevisende mulighed, i høj grad takket være dens lavere pris. Du kan nu bestille en tilpasset version af Z Flip 4, hvor du kan vælge din egen farvekombination, hvis du er villig til at betale en lille smule mere.

Hvilken Samsung-telefon skal jeg vælge

Valget af, hvilken Samsung-telefon, der skal købes, er primært drevet af budgetmæssige overvejelser. Du kommer ikke til at gå efter en Galaxy S23 Ultra, for eksempel, hvis du ikke er forberedt på at betale mindst 10.999 kr., selvom du vælger at sprede disse betalinger ud over tid. Men andre faktorer skal også tages i betragtning.

Start med, hvordan du bruger din smartphone. Hvis det primært er en produktivitetsenhed, er Galaxy S23 Ultra og Galaxy Z Fold 4 tiltalende på trods af deres høje priser, fordi de begge understøtter S Pen. (Ligesom S22 Ultra før den, kommer S23 Ultra med en S Pen; pennen er en valgfri tilføjelse til Samsungs foldbare.) Hvis du henvender dig til din telefon til fotografering, er Galaxy S-serien normalt først i køen til Samsungs kamerainnovationer, og alle tre S23-modeller tilbyder imponerende kamerafunktioner – især 200 MP-hovedkameraet på Galaxy S23 Ultra.

Budgetbevidste købere har et væld af muligheder, fra de reducerede prisskilte på Galaxy S22 og Galaxy S21 FE til mellemklasse Galaxy A-serien. Du kan også finde rabatter på Samsung-telefoner ved at købe direkte fra telefonproducenten og handle med din nuværende enhed.

Med Galaxy S23-udgivelsen nu bag os, vil Samsung sandsynligvis vende sig mod sine mellemklassetelefoner næste gang. Vi har allerede set den billige Galaxy A14 på CES 2023, med flere Galaxy A-udgivelser, der rygtes til foråret. (Galaxy S22 FE er blevet droppet fra Samsungs planer, men der kunne være en Galaxy S23 FE på vej.) I anden halvdel af året forventer vi at se nye versioner af Samsungs foldbare telefoner.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.