Bedste Samsung-telefoner i 2022: Hvilken Galaxy-model skal du vælge?

De er nye Samsung-telefoner i toppen af listen over de bedste Samsung-telefoner , da sidste års Galaxy S21-familie gør plads til Samsung Galaxy S22-serien. Vi har efterhånden testet de fleste nye modeller, og vi vil offentliggøre vores anmeldelser af modellerne, når vi er færdige. Men lige nu er de enheder, vi har testet, klart de bedste Samsung-telefoner, du kan købe lige nu.

Så god som Galaxy S22-serien har vist sig at være – især S22 Ultra som udfordrer for en plads blandt de bedste telefoner – vil du også finde række andre tiltalende Samsung-enheder til en lang række forskellige priser. Lige fra den billige Galaxy A32 5G til den store (og dyre) Galaxy Z Fold 3, er der uden tvivl en Samsung-telefon, der kan opfylde det, du leder efter.

Læs også: De bedste android-telefoner lige nu

Nu hvor Galaxy S22-modellerne er udgivet, er det tid til at overveje, hvilken Samsung-enhed du skal købe. Vi har en liste over grunde til at købe og springe Galaxy S22 over, samt hvorfor du måske skulle købe Galaxy S22 Ultra, hvis du overvejer at vælge blandt de nyeste telefoner.

Uanset hvilken model der har fanget din opmærksomhed, skal du vælge den bedste Samsung-telefon til dig. Det handler om at finde ud af, hvilken slags telefon du leder efter, og hvor meget du er villig til at betale. Uanset hvad svarene på disse spørgsmål er, er der sandsynligvis en enhed til dine behov blandt de bedste Samsung-telefoner.

Hvilke er de bedste Samsung-telefoner?

Samsung Galaxy S22 Ultra er den ultimative Samsung-flagskib, og det er vores valg til den bedste Samsung-telefon lige nu. Hvis du ikke vil betale mere end 10.000 kr. for en telefon, giver Galaxy S22 Plus dig en enhed med en stor skærm, der er billigere end Ultra.

Der er billigere muligheder end S22, i form af Galaxy A52 5G og Galaxy A32 5G. Galaxy S21 FE giver dig en måde at nyde nøglefunktionerne i Samsungs flagskibsserie, selvom den henter sin inspiration fra sidste års S21-serie.

Hvad angår Samsungs foldbare telefoner, er Galaxy Z Fold 3 den mere imponerende tilføjelse til Samsungs telefonsortiment, takket være en kæmpe skærm, der tilbyder en 120Hz opdateringshastighed. Men Galaxy Z Flip 3 er stadig en overbevisende mulighed, i høj grad takket være dens lavere pris. Du kan nu bestille en tilpasset version af Z Flip 3, hvor du kan vælge din egen farvekombination, hvis du er villig til at betale en lille smule mere.

De bedste Samsung-telefoner, du kan købe lige nu

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Leder du efter den bedste Samsung-telefon? Så led ikke længere end Galaxy S22 Ultra, kronjuvelen i Samsungs nye sortiment af flagskibstelefoner. S22 Ultra stiger til toppen af vores liste ved at trække på en gammel velkendt telefon hos Samsung-fans – designet ligner en Galaxy Note-model, helt ned til åbningen af den medfølgende S Pen.

Dette er dog mere end blot en genudgivelse af Galaxy Note, da Galaxy S22 Ultra leverer den lyseste skærm, vi endnu har testet, en ny Exynos 2200-processor og fantastiske kameraforbedringer. Den større sensor på den nye Ultras hovedkamera lukker mere lys ind for bedre fotografering i svagt lys, og vi sætter også pris på softwareforbedringer som den mere avancerede portrættilstand.

Vi ville ønske, at batterilevetiden var lidt bedre, selvom vi sætter pris på, at Samsung er gået tilbage til 45W opladning for denne model. Alt i alt er dette en rigtig god telefon, der burde appellere til enhver Samsung-fan, der ønsker den bedst mulige telefon.

 • Super lys skærm
 • Kameraer giver bedre ydeevne i svagt lys
 • Hurtig indbygget S Pen
 • Dyr
 • Mindre RAM end tidligere model

Læs vores fulde Samsung Galaxy S22 Ultra anmeldelse

2. Samsung Galaxy S22 Plus

Man kan let overse Samsung Galaxy S22 Plus, der er klemt inde mellem den billige Galaxy S22 og den funktionsfyldte Galaxy S22 Ultra. Men tag ikke fejl – Galaxy S22 Plus er en fantastisk Samsung-telefon i sig selv. Ejere af sidste års S21 Plus bemærker måske ikke den store forskel, men hvis du har haft den samme telefon i mere end to år, kan Galaxy S22 Plus tilbyde dig en førsteklasses oplevelse uden Ultras ekstreme prisskilt.

Du får den samme Exynos 2200 processor, som driver S22 Ultra, og mens sidstnævnte telefon har mere sofistikerede kameraspecifikationer, har Galaxy S22 Plus rigelig at komme med, især når det kommer til fotografering i svagt lys. Du kan også nyde den samme lyse skærm og hurtige 45W opladning som Galaxy S22 Ultra, men for væsentlig mindre.

Galaxy S22 Plus er en storskærmstelefon, du kan få, hvis du ikke har råd til Galaxy S22 Ultra. Det er igen beviset på, at Samsung virkelig ved hvordan de skal designe en enhed med et indbydende display.

 • Smuk og meget lys skærm
 • Hurtigere 45W opladning
 • Forbedret zoomfunktion
 • Batterilevetid knapt bedre end sidste år

Læs vores fulde Samsung Galaxy S22 Plus anmeldelse

3. Samsung Galaxy S22

Så god som Galaxy S22 Ultra er, har den også den næsthøjeste startpris af alle nye Samsung-telefoner – kun Galaxy Z Fold 3 har en højere startpris. Selvom du helt sikkert får, hvad du betaler for med Ultra, kan du få mange af de samme funktioner for hundredvis af dollars mindre med Galaxy S22.

Galaxy S22 kan prale af det samme chipsæt, som findes i dyrere S22-modeller, og den har også en lysere skærm end sin forgænger, selvom S22 Ultra og S22 Plus overstråler den. Samsung forbedrede også kameraerne på Galaxy S22, som tager fremragende billeder i svagt lys og overbevisende portrætbilleder. I modsætning til andre flagskibstelefoner i sin prisklasse har Galaxy S22 endda et dedikeret teleobjektiv, som nu understøtter en 3x optisk zoom.

DDu får ikke den hurtige kablede opladning, som findes i de andre Galaxy S22-modeller, og S22’s batterilevetid kunne have være en smule bedre. Men til prisen leverer denne model den rigtige balance mellem premium-funktioner og værdi for dine penge.

 • Den mest prisvenlige Galaxy S22-model
 • Lys, farverig skærm
 • Forbedret zoom og fotos i svagt lys
 • Solid ydeevne
 • Batterilevetid under gennemsnittet

Læs vores fulde Samsung Galaxy S22 anmeldelse

4. Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsungs premium foldbare telefon forbliver Galaxy Z Fold 3, især nu hvor den nye version har tilføjet 120Hz-skærme både inde og ude. Hvad der er endnu bedre, er, at den nye Galaxy Z Fold 3 er mere holdbar end nogensinde før, takket være en IPX8-klassificering (vandtæthed), Armour Aluminium-kroppen er stærkere end før, mens telefonens brug af en Gorilla Glass Victus-skærm burde reducere sandsynligheden for ridser og andre skader.

En af de bedste ting, Samsung gjorde, var at overbevise flere app-producenter om at optimere deres software til at fungere sammen med Galaxy Z Fold 3’s foldbare skærm. Du vil se populære apps som Spotify og TikTok nu drage fordel af Z Fold 3’s unikke formfaktor. Samsung tilføjede også S Pen-understøttelse, og selvom hovedskærmen helt sikkert giver dig et stort område til at skitsere og tage noter, er det en skam, at pennen er et valgfrit tilbehør (hvilket betyder, at du skal betale ekstra for at hente både en S Pen og et etui til at holde pennen).

Batterilevetiden på Galaxy Z Fold 3 kunne være bedre, og selvom debutprisen er lavere end hvad den var for Galaxy Z Fold 2, er 11.500 stadig meget at betale for telefonen. Ikke desto mindre, hvis du vil have en premium-enhed, der giver dig masser af skærm at arbejde med, er Galaxy Z Fold 3 den bedste Samsung-telefon til dato, der tilbyder en foldbar skærm.

 • Dobbelt 120Hz skærm
 • Holdbart design der er vandtæt
 • Flere apps understøtter multitasking
 • Stadig dyr
 • S Pen medfølger ikke

5. Samsung Galaxy A52 5G

Samsungs mellemklasse telefoner ledes i øjeblikket af Galaxy A52 5G. På trods af en lavere pris end Galaxy S-serien, finder du mange af de vigtigste funktioner, der fremhæver disse telefoner. Samsung inkluderer en 6,5-tommer skærm med en 120Hz opdateringshastighed, selvom der ikke er nogen dynamisk justering af Galaxy A52 5G’s skærm.

Hovedobjektivet på 64 MP tager nogle ret overbevisende billeder, selvom de andre kameraer på telefonen (et 12 MP-objektiv plus dedikerede makro- og dybdesensorer) ikke kan holde trit med billederne produceret af topkameratelefoner i denne prisklasse. Du vil sætte pris på A52 5G’s Snapdragon 750G-chipsæt, dets solide batterilevetid og det faktum, at en telefonoplader følger med telefonen.

Hvis du leder efter en Samsung-telefon til omkring 3000 kr., er Galaxy A52 5G et ret solidt valg, selvom Galaxy A42 og A32 går endnu længere ned i pris. A52’erens efterfølger, Samsung Galaxy A53, kan også være på vej meget snart, og noget tyder på, at A53 kunne debutere sammen med Galaxy A22.

 • 120Hz skærm
 • Alsidig hovedkamera
 • Inkonsistent udførsel fra andre kameraer
 • Der kommer let ridser på skærmen

6. Samsung Galaxy S21 FE

Du behøver ikke betale fuld pris for at få mange af de bedste funktioner i Galaxy S21-serien. For ca. 1000 kr. mindre end standard Galaxy S21 giver Galaxy S21 FE dig mulighed for at nyde en Snapdragon 888-processor, en hurtigt opdaterende skærm og kameraer, der kan holde stand mod topkameratelefoner.

Der er nogle afvejninger. Samsung putter mindre RAM i denne enhed end i dens andre Galaxy S21-modeller, og opdateringshastigheden på 6,4-tommer skærmen er ikke adaptiv – du skal justere den manuelt. Og det kan påvirke batteriets levetid negativt.

Ud over de afvejninger, så har den den næsten alt hvad, du kunne ønske i en Samsung-telefon, endda med en større skærm end hvad du får med standard S21. Med Galaxy S22 debuterende til 6.700, er der kun ca.1500 kr. forskel fra Galaxy S21 FE. Det er ikke meget mere at betale for en mere opdateret telefon, men hvis de 1500 kr. er hvad, der gør forskellen, så leverer Galaxy S21 FE i det mindste stadig masser af funktioner til mindre, end hvad du ville forvente at betale.

 • Forbedret nattilstand
 • Kommer med Android 12
 • God ydeevne
 • 120Hz opdateringshastighed er ikke adaptiv
 • Svært at anbefale over Galaxy S22

Læs vores fulde Samsung Galaxy S21 FE anmeldelse

7. Samsung Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 er den første “overkommelige” foldbare telefon. Med en startpris på 5.600, tilbyder den top-end specifikationer og evnen til at folde på midten vandret. Dette ender ud med en meget praktisk enhed, du kan have i din lomme, og med masser af muligheder.

Når det er sagt, har Galaxy Z Flip 3 også nogle bemærkelsesværdige fejl, såsom dens korte batterilevetid. I test varede den kun i 6 timer, når skærmen var låst ved 60Hz. Og Flip 3 mangler et teleobjektiv i modsætning til andre telefoner i denne prisklasse. Men Galaxy Z Flip 3 er også en ny ting.

Telefonen kan blive endnu mere sin egen, hvis du vælger Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Denne version lader dig vælge farverne på rammen samt front- og bagskærmen- der er 49 farvekombinationer i alt. Samsung fakturerer denne mulighed som en måde at tilføje din egen unikke flair til en i forvejen unikt udseende enhed.

 • Mere overkommelig pris
 • Forbedret holdbarhed
 • 120Hz opdateringshastighed på indvendig skærm
 • Kort batterilevetid
 • Ingen teleobjektiv

8. Samsung Galaxy A32 5G

Samsung hviler ikke på laurbærrene når det kommer til overkommelige 5G-smartphonemarked. Se bare på Galaxy A32 5G, en 5G-kompatibel smartphone til 2000 kr. Den har mange ting, folk elsker ved Galaxy-telefoner, men med nogle funktioner skåret fra for at holde prisen nede. Den største ulempe er den overvældende skærm. Størrelsen kombineret med den lave opløsning ser ikke godt ud efter min mening.

Men hvis pengene er lidt stramme for tiden og du gerne vil have en telefon med et anstændigt kamera, er Galaxy A32 5G en, du bør overveje. Med sin store 6,5-tommer skærm er A32 ikke en lille telefon. Men den har til gengæld et 5.000 mAh batteri, der holder rigtig længe – næsten 12 timer i test med dens adaptive opdateringshastighed aktiveret. Du kan også forvente, at Galaxy A32 varer længere end mange andre budgetmuligheder, hvor Samsung lover tre års Android-opdateringer og fire års sikkerhedsrettelser.

 • Meget lav pris
 • Fire år med sikkerhedsopdateringer
 • Lang batterilevetid
 • 90Hz opdateringshastighed
 • Middelmådig HD+ skærm

Læs vores fulde Samsung Galaxy A32 5G anmeldelse

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.