Samsung vil måske bruge ChatGPT i sine telefoner til at overhale iPhones Siri

Samsungs AI-assistent kunne tage et skridt foran rivaliserende funktioner som Siri. Samsung siger, at de er åbent for at arbejde med nogen som ChatGPT, hvilket kunne forbedre Bixby i en ekstrem skala og gøre Samsungs telefoner og wearables meget smartere.

The investor bemærker, at Samsungs præsident og chef for MX Business TM Roh på en pressekonference i Malaysia beskrev virksomheden som “åben for at samarbejde med forskellige partnere for at finde bedre AI-teknologier i fremtiden.” og selv nævnte OneAI’s AI og sagde “ChatGPTs maskinlæring og deep learning viser innovationer. … Sprogmodellen vil bane vejen for, at Samsung kan udvikle sig yderligere.”

Roh nævnte også Microsoft, Google, Amazon og Meta som mulige partnere. I betragtning af deres nye fokus på mixed reality ville et samarbejde med Meta give mening, men Samsung nyder også et partnerskab med både Google og Microsoft (hvis Bing-søgemaskine er drevet af ChatGPT) og står over for en svær beslutning.

Mens ChatGPT og Bard begge har deres fordele, ville det være svært for Samsung at samarbejde med begge systemer. Googles bekymring over, at ChatGPT reducerer behovet for søgemaskiner, er det, der drev dem til at udvikle Bard, og Microsofts integration af ChatGPT i Bing oplever, at Google står over for ny konkurrence.

Samsung har dog ikke givet nogen tilsagn. Som en talsperson sagde til The Investor, “Vi har ikke været i diskussioner om at lancere mobiltjenester baseret på ChatGPT. Misforstå os ikke.”

Hvad kunne Samsung bruge AI til?

Med Samsung Galaxy S23 Ultra fik Bixby en masse nye tricks, såsom evnen til at besvare opkald for dig og videresende beskeder via tekst-til-tale. Dette er en af de nye funktioner i One UI 5.1. Med ChatGPT eller Bard-integration vil den dog kunne klare meget mere og få en meget mere samtaleoplevelse med brugerne.

En ChatGPT-drevet Bixby kunne tilbyde en mere robust oplevelse på især telefoner og smartwatches. Forestil dig at modtage feedback i fitnesscentret i realtid om din vægtløftningsform eller motivere dig, mens du løber. Eller du kan spørge din telefon, hvordan du sparer batterilevetid, når du er ved at løbe tør, eller for at gøre billedet lysere.

Tager man tingene et skridt videre, kunne Samsung muligvis integrere ChatGPT-lignende teknologi i sine Galaxy-øretelefoner og måske deres første mixed reality-headset. Samsung har annonceret intentioner om at samarbejde med Google og Qualcomm om mixed reality-hardware, og på dette tidlige tidspunkt virker integration af en chatbot som en no-brainer.

Uanset hvem de vælger at samarbejde med, forbedres AI-systemer konstant og kan ændre den måde, vi bruger telefoner på, selvom de lejlighedsvis begår fejl.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.