Samsung forpligter sig til 7 års softwareopdateringer, starter med Galaxy S24-serien

Samsung Galaxy S24 og S24 Ultra

I rigtig lang tid har Apple sat standarden, når det kommer til at holde telefoner opdateret. I de seneste år har den forsynet sine iPhones med seks iOS-versionsopdateringer, hvilket har været væsentlig længere end alle android-telefonere. Det betyder ikke, at deres største konkurrenter har slækket: Google, OnePlus og Samsung har alle forpligtet deres flagskibsenheder til fire eller flere års OS-opdateringer og fem eller flere sikkerhedsrettelser. Men ved sin Galaxy S24-begivenhed i dag lovede Samsung at gøre det endnu bedre.

Syv år

Den koreanske teknologigigant lover nu syv års OS og sikkerhedsopdateringer til sine Galaxy S24, S24+ og S24 Ultra-telefoner, hvilket går længere end sidste politik, der blev etableret i 2022 ved at give næsten alle sine flagskibs- og mellemklasseenheder fire års OS-opdateringer og fem års sikkerhedsrettelser. Det betyder, at hvis du planlægger at beholde din Galaxy S24-enhed indtil 2031, kan du forvente at se den lanceres med Android 14 og ende med Android 21. Vi forventer, at andre nye Android-produktlanceringer i 2024 også vil være omfattet af de syv- årsplan.

De andre producenter på markedet

Dette placerer Samsung sammen med Google, som annoncerede syv års softwaredækning for sine Pixel 8 og Pixel 8 Pro-telefoner i oktober. Den matcher også Apples egen rekord, idet den opdaterer iPhone 6s, iPhone 6s Plus og førstegenerations iPhone SE gennem syv versioner af iOS. Apple har dog afbrudt support til iPhone 7 og 8-serien efter deres sjette store iOS-opdateringer.

Andre Android-producenter har ofte kun gjort det nødvendige for deres topmodeller, og endnu mindre for deres mid-range og budgettelefoner. Asus har endnu ikke fastlagt antallet af OS-opdateringer for Zenfone 10-brugere, men har lovet fire års sikkerhedsopdateringer til en kunde. Motorola synes ikke at være opsat på at tilbyde mere end et par OS-opdateringer og to års sikkerhedsopdateringer til sine telefoner, ifølge Android Police. Desuden er frekvensen af disse sikkerhedsopdateringer bekymrende, da nogle mærker kun udsender dem hver anden måned eller endda kvartalsvis. Selvom der har været nogle forbedringer i leveringen af sikkerhedsopdateringer over tid, er det stadig en udfordring. Samsungs evne til at levere månedlige sikkerhedsopdateringer til en bred vifte af telefoner er derfor noget, der virkelig fortjener anerkendelse.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.