Samsung Unpacked: Galaxy S24 og alt andet annonceret

Samsung-Galaxy-S24 pris

Samsung annoncerede endelig sin Galaxy S24-telefonserie, og mange af rygterne op til begivenheden var korrekte. Selvom der ikke var mange overraskelser, når det kom til telefonerne, så blev Samsung Galaxy Ring teaset, deres seneste sundheds- og fitnessprodukt. De nyeste enheder fra Samsung ser lovende ud, og vi kan ikke vente med at kigge nærmere på dem.

Den sydkoreanske gigant inden for forbrugerelektronik afholdt sin Unpacked onsdag den 17. januar. Her er alt, hvad du behøver at vide om, hvad selskabet annoncerede ved begivenheden.

Hvad annoncerede Samsung på Unpacked i januar?

Når Samsung har en af disse Unpacked-begivenheder, bliver det bemærket af alle i teknologiverdenen. Som det altid er tilfældet, var der lækager overalt med hensyn til, hvad Samsung ville annoncere, så der kom ikke mange overraskelser. Alligevel er det spændende at se den nyeste teknologi præsenteret officielt, selvom vi for det meste bare fik bekræftet rygterne.

Hovedbegivenheden fra Samsung Unpacked var telefonerne, som det normalt er tilfældet, når virksomheden annoncerer en ny runde flagskibe. Samsung afslørede tre modeller, efter det mønster, de normalt bruger. AI var også et stort fokus, og virksomheden startede faktisk begivenheden med AI-funktioner såsom live-oversættelse.

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 er standardtelefonen. Selvom det er den mest overkommelige model, er det stadig en flagskibstelefon med de specifikationer og kraft, du ville forvente af en avanceret Samsung-enhed. Samsung inkluderede en Exynos 2400-processor, 8 GB RAM, op til 256 GB lagerplads, en 6,2-tommer FHD+-skærm, en IP68-klassificering af vand- og støvmodstand, Android 14, en 120Hz opdateringshastighed og meget mere.

Kameraer er også fuldt indlæst. Der er et primært 50PM-skydespil, et 12MP Ultra-Wide-kamera, et 10MP-telekamera og et 12MP-selfie-kamera. For en telefon til 6.999 kroner. bringer den en masse gode ting på bordet og er bestemt et kig værd.

Samsung Galaxy S24+

Galaxy S24+ går op i skærmstørrelse fra basismodellen. Nogle specifikationer er de samme, men der er en større skærm og nogle bemærkelsesværdige forbedringer i specifikationer. I stedet for en 6,2-tommer FHD+-skærm får du en 6,7-tommer FHD+-skærm. Den springer også RAM til 12 GB i stedet for 8 GB og øger opladningshastigheden fra 25 W til 45 W.

Det som er det samme, er Exynos 2400-processoren, det samme kamerasystem inklusive 50MP hovedlinsen og en 120Hz opdateringshastighed på skærmen. Den koster 2000 kroner mere, men den tilbyder mere end blot den større skærm, hvilket gør den til en værdifuld opgradering.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra runder telefonerne af. Som det altid er tilfældet, tilbyder Ultra mest kraft og ydeevne, mens den har bedre kameraer og den største skærm. I dette tilfælde inkluderede Samsung en 6,8-tommer QHD+-skærm. Den har en 120Hz opdateringshastighed for jævn bevægelse, ligesom S24 og S24+.

Mens Ultra har Exynos 2400-processoren, ligesom dens mere overkommelige søskende, får den også 12 GB RAM og op til 1 TB lagerplads. Den kommer med et stort 5.000 mAh batteri, der burde være nok til at give telefonen al den strøm, den skal bruge for at klare sig igennem dagen. Den understøtter 45W kablet opladning og Fast Wireless Charging 2.0.

Kameraerne skiller sig helt klart ud fra de andre modeller. S24 Ultra har et 200 MP hovedskyder og et 50 MP telefotokamera med 5X optisk zoom. Den har et 12 MP Ultra-Wide-kamera og et 10 MP teleobjektiv, som er de samme som dem, der findes på de mere budgetvenlige modeller.

Samsung og Google slutter sig til kunstig intelligens

Samsung annoncerede også sin Galaxy AI, som er noget helt for sig. De samarbejder med Google om at tilføje alle slags avancerede AI-funktioner til Galaxy-smartphones, og de er den første til at teste Gemini Ultra, Googles mest avancerede og største model til meget komplekse opgaver. Samsung vil også være den første Google Cloud-partner til at implementere Imagen 2 på Vertex AI via skyen til deres smartphone-enheder.

Længere understøttelse af telefoner

Virksomheden afslørede, at det ville holde sine telefoner opdaterede i syv år, begyndende med Galaxy S24-serien. Det er syv års software- og sikkerhedsopdateringer, der sætter Samsung foran konkurrenterne, når det kommer til at holde sine telefoner opdaterede. Hvis du har ejet den samme telefon i syv år, godt gjort, men jeg kan ikke sige, at jeg nogensinde har haft en telefon så længe.

Samsung Galaxy S24 pris og tilgængelighed

En markant nyhed ved Galaxy S24 og S24+ er deres reducerede priser sammenlignet med sidste års udgaver. Du kan spare 500 kroner på hver model, med startpriser nu fra 6.999 kroner.

Samsung Galaxy S24’s standardmodel kommer med 8 GB RAM og 128 GB opbevaringsplads, men er tilgængelig op til 512 GB. Her følger en prisoversigt for de forskellige versioner af Samsung Galaxy S24:

Samsung Galaxy S24

  • Samsung Galaxy S24 med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads til 6.999 kroner.
  • Samsung Galaxy S24 med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads til 7.499 kroner.

Samsung Galaxy S24+

  • Samsung Galaxy S24+ med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads til 8.999 kroner.
  • Samsung Galaxy S24+ med 8 GB RAM og 512 GB lagerplads til 9.999 kroner.

Til gengæld har Samsung hævet prisen med 500 kr. på deres dyreste model, så Samsung Galaxy S24 Ultra nu har en startpris på 11.499 kroner. Galaxy S24 Ultra kommer i 3 varianter.

Samsung Galaxy S24 Ultra

  • Samsung Galaxy S24 Ultra med 256 GB koster vejledende 11.499 kroner.
  • Samsung Galaxy S24 Ultra med 512 GB koster vejledende 12.499 kroner.
  • Samsung Galaxy S24 Ultra med 1 TB koster vejledende 14.299 kroner.

Samsung Galaxy S24, S24+ og Ultra kan forudbestilles fra den 17. januar og vil være tilgængelige til køb fra den 23. januar.

Galaxy Ring

Samsung afsluttede sin begivenhed med et stort fokus sundhed, inklusive brugen af AI til at spore søvn og sundhed. De rundede tingene af med en Galaxy Ring, selvom de ikke afslørede meget information om enheden. Alligevel er det rart at vide, at den officielt kommer, og at vi kan forvente at få hænderne på den snart.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.