Bedste telefoner til under 2000 kr. i 2024

Bedste telefoner til under 2000 kr

Priserne på mange af de bedste smartphones når ofte op omkring 10.000 kr. nu til dags. Det er mange penge at bruge på en telefon, og mange mennesker er måske ikke villige til at betale så mange penge. For nogle kan 2000 kr. virke mere rimeligt for en udmærket enhed, men hvilke er de bedste telefoner under 2000 kr.?

Vi forsøger at holde os til nyligt udgivne telefoner, der koster under 2000 kr. i ny stand i denne artikel. Selvfølgelig kan masser af ældre enheder fås med rabat, men deres priser svinger ofte, og vi kan ikke love, at de vil koste 2000 kr. eller mindre, når du læser denne artikel. Vi udelader også brugte enheder fra listen af samme årsager.

Det er altid bedre at gå med en nyere smartphone, da de er mere tilbøjelige til at komme med nyere versioner af Android og få opdateringer i den nærmeste fremtid. For ikke at nævne, at du også får fordelene ved en fuld garanti.

Hurtigt overblik

De bedste mobiltelefoner til under 2000 kr.

Oneplus Nord CE 3 Lite

1. OnePlus Nord CE 3 Lite

Fordele
 • Fremragende batterilevetid
 • 120Hz skærm
 • Solid lyd
Ulemper
 • Kun et års Android OS-opdateringer

OnePlus er den bedste billige telefon, du kan få fra under 2000 kr. Nord CE 3 Lite leverer masser af værdi på nøgleområderne – 5.000 mAh-batteriet hjælper telefonen med at holde 12,5 timer i vores batteritest, for eksempel, og 50W kablet opladning betyder, at du hurtigt kan fylde batteriet op.

Vi kan også godt lide den ekspansive skærm, OnePlus bruger til Nord CE 3 Lite, for ikke at nævne det faktum, at den er i stand til at gå op til 120Hz opdateringshastighed for jævnere animationer og grafik. Den højere opdateringshastighed påvirker heller ikke batteriets levetid. Stereohøjttalere og en lydforstærkende funktion betyder, at dine spilsessioner vil lyde fantastisk.

På trods af et 108 MP hovedkamera fandt vi billederne produceret af OnePlus Nord CE 3 Lite for at være lidt inkonsekvente. Og vi ville ønske, at OnePlus ville gå mod trenden med softwaresupport til billige telefoner ved at tilbyde mere end én garanteret Android OS-opdatering. Alligevel, for mindre end 2000 kr., tilbyder OnePlus Nord CE 3 Lite den slags funktioner, du ville forvente at betale meget mere for at nyde.

Læs vores fulde anmeldelse af OnePlus Nord CE 3

2. Samsung Galaxy A33 5G

Fordele
 • God ydeevne til prisen
 • Solid batterilevetid
 • 4 års softwareopdateringer
Ulemper
 • Koster nogen gange lige lidt over 2000 kr.
 • Ingen hovedtelefonstik

På trods af dens super lave pris har Samsung Galaxy A33 flere gode ting. Hvis man tager alt i betragtning får du ganske meget for pengene. Til at begynde med kommer den fra et af verdens mest prestigefyldte Android-telefonmærker.

Selvom den ikke har nogen avanceret opbygning, er designet slankt og smukt for en budgettelefon. For ikke at nævne, at den kommer med 5G-understøttelse og en quad-kamera-opsætning. Skærmen på 6,4 tommer har en opløsning på 1.080p. Det, der gør denne skærm speciel, er en opdateringshastighed på 90Hz, en sjælden funktion at se på telefoner til omkring de 2000 kr. Brugere vil også elske 5.000 mAh-batteriet, som burde give fremragende batterilevetid, i betragtning af at enheden ikke er så ressourcekrævende.

De, der ønsker at holde fast i et kendt mærke, vil se, at denne er blandt de bedste telefoner i prisklassen. Du får endda et sjovt udvalg af farvemuligheder at vælge imellem, inklusive sort, hvid, blå og fersken.

Læs vores fulde anmeldelse af Samsung Galaxy A33

3. OnePlus Nord CE 2 Lite

Fordele
 • Bygget i godt materiale
 • Stærk batterilevetid
 • Udmærket hovedkamera
Ulemper
 • LCD-skærm ikke OLED
 • Intet ultrabredt kamera

OnePlus Nord-enheder er kendt for at tilbyde fantastisk værdi for pengene. OnePlus Nord CE 2 Lite er en fremragende 5G-kompatibel telefon til under 2000 kr. Dette er en fantastisk funktion at have på sådan en overkommeligt telefon. Den kommer også med en fremragende 6,59-tommer 1080p-skærm. Denne telefon har også et massivt 5.000 mAh batteri, hvis du skulle bekymrer dig om batterilevetid.

Som alle andre telefoner til under 2000 kr. er andre specifikationer ikke så overraskende, men de er heller ikke halvdårlige. Den har et Snapdragon 695-chipsæt, 6 GB RAM og et tredobbelt kamerasystem.

4. Motorola Moto G41

Fordele
 • Lys OLED-skærm til prisen
 • 3,5 mm lydstik
 • Lang batterilevetid
Ulemper
 • Middelmådig ydeevne
 • Ingen 5G

Moto G-serien har ledt markedet med hensyn til batterilevetid i nogle år nu, og telefonerne er også bemærkelsesværdige prisvenlige. Motorola Moto G41 har en masse at tilbyde og lover op til to dages batterilevetid på en enkelt opladning, hvilket gør den til en af de bedste mobiltelefoner til under 2000 kr. Mens vi har set andre producenter udgive budgettelefoner med store batterier, er der forskellige ting, der gør Moto G til et lokkende alternativ.

MediaTek Helio G85 og 4 GB RAM gør den til en forholdsvis hurtig enhed til de fleste simple opgaver. Skærmen er også ret stor på 6,4 tommer, den har en 90Hz opdateringshastighed og du får en fin OLED-skærm med 1080 opløsning. Tilføjelsen af en IP52-klassificering er også en velkommen tilføjelse.

Hvad angår batteriet, er størrelsen 5.000 mAh. Det er ikke det største, vi har set indtil videre, men det er en anstændig størrelse og vil holde meget længe. Dette skyldes hovedsageligt, fordi dets specifikationer ikke er så ressourcekrævende.

5. Xiaomi Poco X4 Pro

Fordele
 • Levende OLED-skærm
 • Mindre omfangsrig end sine forgængere
 • Lang batterilevetid
Ulemper
 • Middelmådig kamera; dårlig Auto HDR
 • Skuffende spil-ydeevne for en Poco-telefon

Hvis du leder efter de bedste smartphones til under 2000 kr., kan Poco-telefonerne ikke ignoreres. Poco X4 Pro ligger omkring 2000 kr., og den kan nogle gange koste en lille smule mere, men den falder ofte også under. Uanset hvad, føler vi, at det er en meget værdig konkurrent. Den kommer med Android 11, og vi er ikke fans af MIUI, men alt andet ved denne telefon er fremragende taget i betragtning af den lavere pris.

Specifikationerne inkluderer en Snapdragon 695-processor, 6-8 GB RAM, op til 256 GB lagerplads og et 5.000 mAh batteri. Desuden har den IP53 vandbeskyttelse, gode højttalere og et udmærket hovedkamera. Skærmen er også rigtig god og har en 6,67-tommer Full HD AMOLED-skærm. Den har også en 120Hz opdateringshastighed, en sjælden funktion i denne prisklasse.

6. Xiaomi Poco M4 Pro

Fordele
 • Fremragende AMOLED-skærm
 • Overraskende godt hovedkamera
 • Hurtig opladning
Ulemper
 • Software basseret på Android 11
 • Ingen 5G

Hvis du ikke har noget imod et par små nedgraderinger, er Poco M4 Pro en smule billigere end X4 Pro. Dette gør det selvfølgelig også til en af de bedste mobiltelefoner til under 2000 kr.

Enheden kommer med et Mediatek Helio G96-chipsæt og 6-8 GB RAM. Skærmen er lidt mindre på 6,43 tommer og kommer med en opdateringshastighed på 90Hz, hvilket uden tvivl stadig er fantastisk. Den kommer også med et 5.000 mAh batteri, der giver batterilevetid i langt over en hel dag. Du vil også nyde IP53-vandbeskyttelse, hvilket er rart at have til så lav en pris.

Hvad kan man få med telefoner under 2000 kr.

At finde telefoner til under 2000 kr. er ikke nogen nem opgave. Det er en meget lav pris, så vi fandt det nødvendigt at justere dine forventninger. Selvfølgelig er der ingen måde at sammenligne en under-2000 kr. telefon med dem, der koster 5000 kr., 8000 kr. eller endnu mere. Der er skåret visse steder for at få prisen ned.

Chancerne er, at skærme på disse enheder ikke vil være af den bedste kvalitet. For ikke at nævne ydeevnen, som sandsynligvis vil være betydeligt svagere. Smartphones bruger normalt overkommelige chipsæt til så lave prisklasser, men disse kan fungere fint for afslappede brugere. Derudover vil du sandsynligvis ikke få meget RAM eller lagerplads. Du bør forvente opbremsninger, når du bruger mere strømkrævende apps, såsom video-/fotoredigeringsprogrammer og spil.

Læs mere: Hvis du leder efter en billig telefon, men kan bruge lidt mere end 2000 kr.

Andre områder, hvor du vil se ofre, er i design og byggekvalitet. Selvfølgelig vil prisvenlige mobiler sandsynligvis ikke bruge premium materialer som metal eller glas, og de vil ikke se så gode ud som dyrere telefoner. De fleste af disse telefoner er lavet af simpelt plastik. Du vil sandsynligvis også gå glip af en IP-klassificering for vand- og støvbeskyttelse (IP-klassificeringer koster penge).

Desuden vil kameraets kvalitet nok også lide under prisbegrænsningerne. Du mangler måske endda fede funktioner som trådløs opladning eller NFC-integration.

Kort sagt vil telefoner under 2000 kr. have færre specifikationer over hele linjen. Disse bør kun overvejes af brugere, der ikke er særlig krævende. De vil være gode til simple ting som at browse, tjekke sociale medier, tage sig af e-mails, se YouTube-videoer og andre lignende lette opgaver.

Når det er sagt, begynder disse telefoner til under 2000 kr. at tilbyde fremragende værdi. Nogle har endda 5G-understøttelse, store batterier og acceptabel ydeevne. Vi er nået langt.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.