Bedste smartphones til gaming i 2024: 6 gode telefoner til spil og streaming

Bedste smartphones til gaming

Af alle de telefoner, vi har testet, er de bedste gaming-smartphones dem med ydeevne, skærme og batterier, der kan klare nutidens mest krævende spil.

Af disse telefoner er nogle velkendte flagskibstelefoner fra store virksomheder som Apple og Samsung, med den kamera- og softwarekvalitet (og pris), som du ville forvente. Andre fra virksomheder som Asus ROG og RedMagic er specifikt rettet mod gamere og har ekstra funktioner som triggerknapper, forbedret køling og unik software. Ingen af dem er strengt taget værre end den anden, det vil bare afhænge af, hvad du ellers ønsker fra din telefon.

Uanset hvad dine behov er, er disse de bedste gaming-telefoner, du kan få lige nu.

Top gamer-telefoner i test

De bedste gamer-smartphones, du kan købe nu

S23 Ultra

1. Samsung Galaxy S23 Ultra – Den bedste gaming-telefon generelt

Fordele
 • Top grafisk ydeevne
 • Lys og detaljeret skærm
 • Fremragende kameraer
 • Lang batterilevetid
Ulemper
 • Dyr, selv sammenlignet med andre flagskibe
 • Opladning begrænset til 45W
 • Buet skærm passer ikke til alle

Samsung opnåede noget utroligt med Galaxy S23 Ultra ved at detronisere iPhone 14 Pro Max som den bedste gaming-telefon. Og det er takket være et nyt chipset.

Ikke alene kommer Galaxy S23 Ultra stadig med fremragende kameraer, en topkvalitetsskærm og en generøs batterikapacitet, den bruger også Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy-chipsættet. Denne Samsung-specifikke chip tilbyder øget kraft i forhold til det almindelige 8 Gen 2-chip og endda A16 Bionic-chippen, hvilket betyder, at du ikke finder en mere kraftfuld telefon at spille med.

Vi ville stadig ønske, at telefonen var en smule billigere, og at den oplades hurtigere, og nogle af jer ville måske ønske, at den havde flade sider i stedet for buede. Men du kan ikke argumentere med telefonens overordnede kvalitet, inklusive Galaxy S23 Ultras spilevner. Hvis prisen er et problem for dig, skal du huske på, at den billigere Galaxy S23 Plus og Galaxy S23 kører på den samme kraftfulde Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy, selvom du bliver nødt til at nøjes med mindre skærme.

Læs vores fulde anmeldelse af Samsung Galaxy S23 Ultra.

2. Asus ROG Phone 7 Ultimate – bedste batterilevetid i en gaming-smartphone

Fordele
 • Forbløffende flerdages batterilevetid
 • Ydeevne holder trit med Galaxy S23 Ultra
 • Lys, farverig skærm
Ulemper
 • Kanter i toppen og bunden af skærmen
 • Kun to år med Android OS-opdateringer

Spillet stopper aldrig på Asus ROG Phone 7 Ultimate, en af de nyeste gaming-centrerede telefoner, der bærer ROG-mærket. Ligesom ROG Phone 6 Pro før den, sætter ROG Phone 7 Ultimate en ny rekord i vores batteritest og slår den gamle med 3 timer. Det iøjnefaldende 18,5-timers resultat kom med telefonens adaptive opdateringshastighed slået til; selv når vi låste opdateringshastigheden til en energikrævende 165Hz, holdt ROG Phone 7 Ultimate stadig næsten 13,5 timer – et fremragende resultat.

Mens 6.000 mAh-batteriet hjælper, er den sande stjerne Snapdragon 8 Gen 2-chipsættet, der også hjælper ROG Phone 7 Pro med at poste benchmark-tal, der matcher enheder som Galaxy S23 Ultra og OnePlus 11. Vi kan også lide ROG-telefonens lyse, farverige skærm , selvom dens kameraer endnu en gang ikke kan måle sig med mere generelle formålsfokuserede telefoner.

ROG Phone 7 Ultimate er ikke blandt de billige muligheder. Men med den almindelige ROG Phone 7, der deler det samme chipset, batteristørrelse og skærmspecifikationer som Ultimate, kunne vi forestille os spillere vil være i stand til at nyde de bedste ting ved denne telefon til en lavere pris.

3. iPhone 14 Pro Max – Den bedste spiltelefon til iPhone-brugere

Fordele
 • A16-chip har masser af kræfter
 • 120Hz skærm med altid tændt tilstand
 • Stærk batterilevetid
Ulemper
 • 20W opladning er langsom
 • Dyr

Selvom Apple ikke prioriterer spillere på samme måde som andre telefonproducenter gør, er iPhone 14 Pro Max en fantastisk telefon at spille på. Dens A16 Bionic-chipsæt tilbyder masser af kraft, og 120Hz-skærmen er glat og farverig. Kombineret med lang batterilevetid har du masser af tid til at nyde de bedste iOS-spil til deres fulde potentiale.

Desværre tillader App Store ikke spilleemulatorer, så for dem, der er interesseret i at spille klassiske spil, kan de være uheldige. Selvom nogle af de mest populære titler fra SNES- og PS2-tiden er blevet overført til iPhone.

De andre fordele ved at gå efter iPhone er dens stærke fotograferingsevner, dens nyligt tilføjede always-on-display og det nye Dynamic Island-hak, der giver dig mere skærm at lege med. Desværre er dette stadig en dyr telefon, og har forholdsvis langsom opladning, hvilket ikke gør den til mest imødekommende telefon, hvis du ikke allerede er fortrolig med iPhones stil.

Det er også værd at bemærke, at iPhone 14 Pro er billigere og mere kompakt, mens den bruger det samme chipsæt. Pro Max er dog vores bedste valg, da vi foretrækker at have den større skærm og ekstra batterilevetid.

Læs vores fulde anmeldelse af iPhone 14 Pro Max.

OnePlus 11

4. OnePlus 11 – Bedste gaming smartphone til prisen

Fordele
 • Fantastisk batterilevetid
 • Lynhurtig opladning
 • Billigere end gennemsnitsprisen
 • Top ydeevne blandt Android-telefoner
Ulemper
 • Ingen trådløs opladning
 • 2x telefotokamera halter bagefter konkurrenterne

Du behøver ikke at betale masser af penge for at få den bedste Android-ydelse. OnePlus 11 har den samme Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt, som findes i Android-telefoner som Galaxy S23-serien og Asus ROG Phone 7 Ultimate. Smid derudover en 6,7-tommer skærm ind, der kan tilbyde en 120Hz opdateringshastighed, og du har en telefon, som mobile gamere helt sikkert vil finde tiltalende.

Spillere vil også sætte pris på 120Hz opdateringshastigheden på telefonens 6,7-tommer skærm samt den lange batterilevetid – over 13 timer, selv med den adaptive opdateringshastighed aktiveret.

Det måske mest attraktive ved OnePlus 11 er dens lange batteritid og ekstrem hurtig opladningstider, og så gør det ikke noget, at du får alt dette til væsentlig færre penge end hvis du valgte en anden flagskibs-telefon. Det er svært at finde en top-line telefon, der leverer så mange premium funktioner til den pris.

Læs vores fulde anmeldelse af OnePlus 11.

Pixel 7 Pro

5. Google Pixel 7 Pro – En Android-telefon, der tilbyder mere end spil

Fordele
 • Attraktivt, unikt design
 • Fremragende kameraer
 • Smarte Pixel-specifikke Android-funktioner
 • Billig for en flagskibstelefon
Ulemper
 • Dårlig batterilevetid
 • Overvældende farver i telefotooptagelser

Google har skabt endnu et hit med Pixel 7 Pro, og det inkluderer gamere. Tensor G2-chippen tilbyder fremragende GPU-benchmark-resultater og muliggør også unikke Pixel-funktioner som live-oversættelse, Photo Unblur og mere.

Kameraerne er også særligt gode, med masser af efterbehandling, der også foregår der for at få scenerne til at se så attraktive ud som muligt. Og til 6.999 kr. er den meget billigere end sammenlignelige telefoner, især for dens størrelse og kamerakvalitet.

Vi ville dog ønske, at telefonen havde bedre batterilevetid, da det er Pixel 7 Pros største svaghed. Men hvis du ikke er bekymret for at løbe tør for strøm, så er der ikke meget andet at sætte en finger på hos Pixel 7 Pro.

Læs vores fulde anmeldelse af Google Pixel 7 Pro.

6. RedMagic 8 Pro – God værdi med en indbygget køleventilator

Fordele
 • RGB køleventilator indbygget
 • Forbedret SD8 Gen 2-chipsæt
 • Langtidsholdbart batteri
Ulemper
 • Ingen garanterede softwareopdateringer
 • Skuffende kameraer

RedMagic 8S Pro er den seneste i en lang række af RedMagic-telefoner med en indbygget køleblæser, der drejer op, når du spiller eller oplader. Den giver et niveau af køling, som andre gaming-telefoner ikke kan matche uden tilbehør, selvom det betyder, at du mister vand-/støvafvisning.

Ud over blæseren giver 8S Pro også kapacitive triggere, et enormt og langtidsholdbart 6.000 mAh batteri, en tunet op “Leading Version” af Snapdragon 8 Gen 2-chipsættet, der overgår alle andre nyere Android-telefoner, og alt for en relativt billig startpris.

Ulemperne er dog ret store. Dens kameraer, især dets selfie-kamera under skærmen, giver svage billeder. RedMagic lover heller ikke nogen softwareunderstøttelse efter lanceringen, så i modsætning til de andre telefoner på denne liste, er det svært at vide, hvor mange opdateringer du får, når først du ejer telefonen. Men måske vil det være det hele værd for den overvældende ydeevne RedMagic 8S Pro kan levere.

Sådan vælger du den bedste gaming-telefon til dig

Som med alle andre ting er det et spørgsmål om prioritering at vælge den rigtige gamingtelefon. Hvis du leder efter den bedste ydeevne – og det er du sandsynligvis, hvis du læser dette – vil du have en telefon med et Snapdragon 8-serie chipset eller Apples A-serie silicium.

Men hvad med høje opdateringshastigheder? Det er noget, du kun finder i den dyrere ende af markedet, selvom det er en funktion, der helt sikkert vil falde ned til mere beskedent prissatte telefoner over tid. Skærme, der er klassificeret til 90Hz og derover, giver mere jævn rulning og overordnet grafik end konventionelle skærme, hvilket får dig til at føle, som om hvert stryg, tryk og handling fremkalder et svar uden forsinkelse. Hvis du er en særlig seriøs konkurrencespiller, vil højere opdateringshastigheder sikre, at du ikke går glip af nogen handlinger.

Selvfølgelig, jo mere en enhed er rettet mod spil med de passende funktioner, jo mere ignorerer telefonproducenter andre overvejelser. Mens batterilevetid er centralt for gaming (fordi spil bruger meget strøm), vil du have sværere ved at finde gaming-telefoner med fantastisk kamerahardware og -software, eller måske bekvemmeligheder som trådløs opladning og vandtæthed. Hvis disse ting er vigtige for dig, vil du måske fokusere din søgning på de mere kraftfulde telefoner på denne liste, der ikke er strengt beregnet til spil, men som stadig i høj grad kan holde deres egen, som OnePlus 11, Galaxy S23 Ultra og iPhone 14 Pro Max.

Hvis du planlægger at streame spil på din telefon, så overvej et af vores valg for de bedste trådløse gamer høretelefoner. Og hvis du er nysgerrig efter, hvilken skærm, der er den bedste gamer skærm, så tjek vores guide omkring de bedste computerskærme.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.